Jump to content

maninou89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maninou89

  1. Χμμμ.... Λυπάμαι που δε βρήκες κι εσύ την άκρη σου... Αν σε βοηθήσει καθόλου αυτό, αν δεν το έχεις ήδη έτσι δηλ, βάλε την φωτεινότητα στη μέση περίπου... Είναι ικανοπιητική εκεί η απόδοση και σε κλειστό χώρο και σε φώς κάπου έξω... Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί δε σε βοήθησε... :S Break a leg!!!! :) (όσο για την αναφοράσε 3g, κι εγώ έτσι το έχω, οπότε, δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει σττη δική σου περίπτωση...)
  2. Πρόσφατα έγινα κι εγώ χρήστρια i phone! Το πρόβλημα της μπαταρίας, δε λεγότανε! Μονίμως έπεφτε και ήθελε κάθε βράδυ φόρτιση χωρίς να κάνω πολλά πολλά... Το usb και η πριζα μου έδιναν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα, ώσπου μια μέρα μου ήρθε η φαϊνή ιδέα να απενεργοποιήσω την επιλογή της αυτόματης προσαρμογής φωτισμού της οθόνης... Έκτοτε, βρήκα την υγεία μου και το κινητό τη μπαταρία του!!! :lol: Τώρα κάνω και 3 μέρες να το φορτίσω, και ακούω πολλή μουσική, παίζω παιχνίδια, μιλάω, στέλνω sms και η μπαταρία είναι μια χαρά... Δεν έχω κάνει κρακ το τηλέφωνο, είναι ακριβώς όπως το έκανε η μαμά apple και οι εφαρμογές του το ίδιο... Ελπίζω να βοήθησα!!!!!! :cool: Δοκιμάστε το, αξίζει τον κόπο, έκανε το ίδιο και ο φίλος μου που το έχει κάνει σκουλαρίκι από θέμα δουλειάς (3 ώρες τη μέρα τηλέφωνα.....) και είναι και εκείνος πολύ ικανοποιημένος!!! :D :innocent:
  3. Καλησπερα σε όλους!! Έχω πρόβλημα με το τηλ... Αρχικά κολλούσε, οπότε και αποφάσισα να το στείλω για αναβάθμιση λογισμικού στα κεντικά της samsung....(μπουπλόοοοτο!!!!) Κατόπιν 2 βδομάδων στην Αθήνα, το κινητό μου επέστρεψε. Όλα μια χαρα, το κινητό δεν κολλάει, ή έτσι δείχνει, το θέμα είναι όμως ότι δεν έχει σήμα... Εκεί που είχα σήμα, σήμα καμπάνα, τωρα, μετα βίας και κόπου, έχει καπου 1 γραμμούλα την οποία και χάνει με το παραμικρό... Το ενδεχόμενο να μην έχω σήμα στο σπίτι δεν υπάρχει... Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάποια πιθανή ρύθμιση που ίσως μου διαφεύγει εμένα; Να πω, ότι έχω ήδη ρυθμίσει σε επιλογή ζώνης gsm 900/1800 ή το αυτόματο και έχω ενεργοποιημένη και τη λειτουργία hsdpa... Αν έχει κανείς καμιά ιδέα γενικότερα επί του θέματος, θα εκτιμούσα μια γρήγορη ανταπόκριση γιατί με βλέπω να παίρνω iphone αφού πρώτα σπάσω το samsung ....!!!!! :help: Υ.Γ.: :dizzy: Έχω αλλάξει 4-5φορές rom σε 2,5 μήνες που το έχω , δεν αντέχεται άλλοοοοοοοοο!!!:blink: :whip:
  4. καλημερα,εχω δυο προβληματα με το ομνια 2.εχω περασει τη ρομ JC1 και απο τοτε δε μου δουλευει ο πλοηγος ginious που μου τον δωσανε δωρεαν με τη συσκευη και το αλλο προβλημα ειναι οτι καποιες φορες που με καλουν δεν χτυπαει το τηλεφωνο.... :((( (εχω απογοητευτει ,σκεφτομαι να το πουλησω)
  5. Αισίως, κατάφερα να το περάσω το πρόγραμμα... Το θέμα τώρα είναι ότι οι υπότιτλοι φαίνονται μόμο όταν είναι σε όρθια θέση το τηλέφωνο κ μόνο όταν πατάω pause....Σε όπθια θέση όταν παίζει η ταινία δεν φαίνεται τίποτα, και σε καθηστή θέση, εννοώ στο πλάι, κανει απο κάτω μια μαύρη γραμμή, και τα γράμματα απο τους υπότιτλους, φαίνονται σαν κόκκινες γραμμές ή τελείες, με λίγα λόγια καταλαβαίνω ότι ειναι οι υπότιτλοι επειδή το υποθέτω.... Είναι σα να είναι χαλασμενη θα έλεγα η οθόνη... Καμιά ιδέα???
  6. Αναφέρει ότι είναι για w.m. 6 ή 6.1... Εγώ έχω 6.5.... Το περνάω και δεν το καταφέρνω και έλεγα μήπως φταίει η άλλη έκδοση?
  7. Καλησπέρες!!! Ήθελα να ρωτήσω, διάβασα για ένα player το οποίο παίζει ταινίες τύπου *.avi και χρησιμοποιεί και κανονικότατα υπότιτλους σε *.srt. Αναφέρομαι στο core player ή αλλιώς tcpmp. Έχω δοκιμάσει άπειρες φορές να το περάσω στο τηλέφωνο, εντελώς ανεπιτυχώς όμως... :( Ενώ δείχνει να γίνεται κανονικότατα η εγκατάσταση, βγάζει κανονικότατα επίσης συντομευση στην έναρξη, μόλις πάω να το τρέξω, εμφανίζει σφάλμα, πιο συγκεκριμένα: " Unexpected program failure. Please send 'crash.txt' to the developers. Program will now exit " . Έχει κανείς την παραμικρή ιδέα τί μπορεί να κάνω λάθος; Ή ακόμα αν έχει κανείς υπόψιν κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα να μου αντιπροτείνει πιο εύκολο να το περάσω...; :blink: Θα ήμουν ευγνώμων... :O :rolleyes: Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. σε εχω ζαλισει ,ευχαριστώ για το link ....ξεκινησα jailbreak και δεν κανει τιποτα....εχει κολησει στο itunes και δεν ανταποκρινεται και ο υπολογιστης,βασικα δεν το βρισκει και πρεπει να λειπουν και drivers ωστε να το αναγνωριζει το pc...?
  9. οντως μου λυθηκαν οι αποριες,καμια λιστα εχουμε με useful app?
  10. επειδη δε το πολυχρησιμοποιησα το cydia ,αξιζει να το περασω απο θεμα παιχνιδιων-εφαρμογων αν δεν θελω κατι ιδιαιτερο....εχει τιποτα διαφορετικο που αξιζει η απλα παρομοια πραματα απλα δε πληρωνεις?
  11. το cydia εχει περισοτερες εφαρμογες απο appstore?ψαχνω μια να μπλοκαρει συγκεκριμενα τηλεφωνα που σε καλουν...?
  12. μπορω να περασω bootrom πριν απο οκτωβριο ωστε να κανω το jailbreak?
  13. κατι τελευταιο,να περασω την 3.1.3 μιας και εχω αγορασει τα προγραμματα ,εχει καποιο πλεονεκτημα?
  14. ναι μετα απο οκτώβριο....ειδα σημερα ενα iphone με 3.1.2 που δε χρειαζεται να το συνδεεις με pc .αυτο που παρατηρησα ηταν οτι δεν ειχε σβησει το εικονιδιο του blackrain ...link για blackrain (google ... και οτι να ναι...?)
  15. πριν κανα τετραμηνο που το ειχα παρει και το ειχα κανει με blackrain ειχα προβλημα,παλι με blackrain κανονικα?link?
  16. παιδεια εχω την 3.1.2 κκαι θελω να κανω jail.μια ερωτηση....οταν κλεισει μετα ανοιγει χωρις υπολογιστη?
  17. Υπαρχει σε καποιο site σπασμένο? :O :X
  18. παιδια οταν αγορασα το τηλεφωνο με τους χαρτες ,τους δινουνε με καρτα 2gb.θελω να περασω τους χαρτες σε 8gb καρτα .........?απο την εταιρεια μου λενε οτι ειναι κλειδωμενοι.....και μπλα μπλα μπλα δε ρωτησα ποσα.................???...........???.....???....οχι αλλο καρβουνο::blink: (δοκιμασα copy-paste αλλα μολις πανε να ανοιξουν κλεινει.......................)
  19. παιδια παιδια τα καταφερα !!! ερωτηση δευτερη, που μπορω να βρω παιχνιδια και το sktools? ερωτηση τριτη,παω να περασω εφαρμογες και μου λεει οτι δεν εχω αρκετο χωρο και μολις παω να το περασω σε κατι φακελους που μου τους βγαζει με ερωτηματικα και συμβολα μου αλλαζει το σφαλμα και αντι να λεει οτι δεν εχει αρκετο χωρο ,λεει οτι δεν γινεται να αποθηκευσω δεδομενα σε φακελο που εχει για ονομα συμβολα :confused:
  20. Εχω δοκιμασει ολες τις θυρες του υπολογιστη.... Στις πισω, σε μια συγκεκριμενη, μου το αναγνωριζει κ ενω δειχνει οτι παει καλα το πραγμα, εμφανιζοντας connecting, τελευταια στιγμη, μου βγαζει not connected και προσπαθω κι εγω με το A.S.Troubleshouting και ενω παει κατι να γινει παλι, μου πεταει μια φουσκα οτι και καλα πρεπει να παω στον πινακα ελεγχου και να δημιουργησω λογαριασμο... Τι ειδους λογαριασμος ειναι αυτος??? μου ζηταει mail κλπ... Τι να κανω?
  21. εχω προβλημα με το active sync,δεν συνδεεται με το κινητο μου!!!!!????????:worry:
  22. καλησπερα,επειδη ειμαι νεος χρηστης σε κινητο με windows mobile θα ηθελα να με βοηθησετε σε οτι μπορειτε : 1. σχετικα με την ram υπαρχει καποια λυση ωστε να μην κολλαει το τηλεφωνο γενικοτερα? 2. το active sync δεν βρισκει το τηλεφωνο μου 3. απο εφαρμογες και παιχνιδια θα ηθελα να μου στειλει καποιος τα link παλι 4. οσον αφορα το πλοηγο ginious θα ηθελα να τον μεταφερω σε μια memory με μεγαλυτερη μνημη που εχω αγορασει και μου ειπαν απο την εταιρεια τους οτι μονο αυτοι μπορουν να το κανουν.επισης αν υπαρχει κανενας καλος σπασμενος πλοηγος ευπροσδεκτος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και συγνωμη για το αν ρωταω πραγματα που εχουν ειπωθει :blink:
  23. καλησπερα,επειδι ειμαι νεος χρηστης σε κινητο με windows mobile θα ηθελα να με βοηθησετε σε οτι μπορειτε : 1. σχετικα με την ram υπαρχει καποια λυση ωστε να μην κολλαει το τηλεφωνο γενικοτερα? 2. το active sync δεν βρισκει το τηλεφωνο μου 3. απο εφαρμογες και παιχνιδια θα ηθελα να μου στειλει καποιος τα link παλι 4. οσον αφορα το πλοηγο ginious θα ηθελα να τον μεταφερω σε μια memory με μεγαλυτερη μνημη που εχω αγορασει και μου ειπαν απο την εταιρεια τους οτι μονο αυτοι μπορουν να το κανουν.επισης αν υπαρχει κανενας καλος σπασμενος πλοηγος ευπροσδεκτος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και συγνωμη για το αν ρωταω πραγματα που εχουν ειποθει
  24. ξερει κανεις πως μπορουμε να κανουμε το κινητο ποιο γρηγορο σε αποκρηση-ταχυτητα γενικοτερα? (αν ξερετε να μου υποδειξετε και προγραμματα)
×
×
  • Create New...