Jump to content

george82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About george82

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

george82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. θα ειναι πολυ ωραια τωρα που βγηκε ο δωρεαν express blackberry server απο τη RIM, να ανανεωσει η Google το Connector, πιστευω θα ειναι πολυ καλη κινηση.
  2. Καλησπερα, προσφατα εβαλα στο Google Apps standard edition ενα email domain για το μαγαζι των γονιων μου. Θελω να ρωτησω αν μπορω να εχω πραγματικο συγχρονισμο μηνυματων αν περασω το λογαριασμο σαν IMAP στο Email settings του blackberry; δηλαδη διαβασμενα/αδιαβαστα και διαγραμμενα; θα ειχε νοημα να αναβαθμιστουμε σε BES και Exchange server; Δε με ενδιαφερει καθολου το ημερολογιο και τα υπολοιπα features του BES, αξίζει η επενδυση μόνο για email;
  3. Σε ευχαριστω πολυ για την κατατοπιστικη απαντηση φιλε, επιτελους με αυτο που εγραψες καταλαβα τι εφταιγε. ειχα ξεχασει οτι θα ξαναγινοταν registration όταν θα κατεβαζα την 5.0 Υποθετω ο αλλος χρηστης θα πρεπει να εχει κι αυτος την ιδια ακριβως εκδοση O/S; Ευχαριστω και παλι
  4. Μόλις παρατήρησα οτι το Host Routing Table είναι αδειο ίσως φταίει αυτό; Πώς μπορώ να το επαναφέρω; Μπήκα στο BIS site της Voda και εκανα resend service books αλλα δε βλεπω να αλλαξε κατι. Με hotspot browser μπαινω web κανονικα, αλλα δεν εχω email/pin. Ευχαριστω!
  5. Καλησπέρα! Αναβαθμισα σήμερα το Bold 9000 μου στο τελευταιο 5.0 OS που βρήκα μετά το παρακάτω post: http://www.blackberryos.com/forums/blackberryos-blog/12910-vodafone-greece-releases-5-0-0-411-blackberry-bold-9000-a.html Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς: Στο ένα από τα 2 bold μου, δεν εχω πληρωσει το λογαριασμό στη voda και εχουν ενεργοποιήσει φραγή εξερχόμενων κλήσεων Φυσικα οταν γινεται αυτό δε δουλευει ούτε το data. Με την τελευταια version 4 που είχα, την τελευταία πριν βγει η 5.0, όταν ήμουν σε WIFI access point, λάμβανα κανονικά τα email και τα PIN μου. Tώρα συνδέομαι κανονικά με τά ίδια Wifi AP που είχα δοκιμάσει και δούλευαν, παίρνω IP κανονικά .. αλλά δεν έρχονται e-mail ουτε μπορω να στείλω. Καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει; είναι φυσιολογικό αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...