Jump to content

lambros_rous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lambros_rous

  1. εγώ μάλλον την ``πάτησα`` το πήρα με την επιδότηση (cosmote)σε λευκό και είχε μέσα μόνο τον φορτιστή,ενώ ο φίλος μου το πήρε (vodafone) σε λευκό με επιδότηση και αυτός,είχε μέσα φορτιστή-καλώδιο σύνδεσης με pc-handsfree στο χρώμα του τηλεφώνου και μάλλον πιό αναβαθμισμένο,γιατί ενώ εμένα στα μηνύματα βγαίνει στα αγγλικά και γράφει την επιλογή μου δηλ. ελληνικά , σε αυτόν ότι γλώσσα επιλέξη την βγάζει και στο πληκτρολόγιο του. Α!!! δεν έχει και καθόλου παιχνίδια :(( Βλέπω να το πηγαίνω πίσω... :mad::angry::kill::rocket:
  2. το handsfree κοστίζει 15 ευρώ από ``ΓΕΡΜΑΝΟΣ`` :up:
  3. καλημέρα όπως κοιτούσα βρήκα και το nokia 3720 classic που απ`ότι είδα και σε βιντεάκια είναι σαν το samsung ίσως και καλύτερο (με την 1η ματιά) εσείς τι λέτε? :what::dizzy:
  4. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,αλλά να πω την αλήθεια μπερδεύτηκα, εχω το Μ8800 περίπου 1 χρόνο και άλλαξα οθόνη,με απογοήτευσε τελικά πιο είναι το νεότερο και πιο το ανθεκτικότερο? ευχαριστώ πολύ ;):wink:
  5. thanks πάντως αν και λες οτι είναι το επόμενο του 2100, το 2100 το βρήσκεις παντού σε αντίθεση με το 2700 :hypno: :thanks:
  6. καλησπέρα σε όλους ειμαι ανάμεσα σε αυτο και το β 2100 τι λέτε? το 2700 εγω το βρήκα μόνο στο κωτσοβολο και στη wind,γιατί έτσι έχει σταματήσει να το παράγει? ευχαριστώ:up:
×
×
  • Create New...