Jump to content

Merlin12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Merlin12

  1. Χαιρετώ. Το είδα χθες σε κατάστημα και μου άρεσε πολύ η οθόνη του. Θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει:

    1) θα συνεχίσει να έχει Google services ή κάποια στιγμή θα του τα αφαιρέσουν;

    2) με ενδιαφέρει πολύ η ακρόαση μουσικής από την έξοδο ακουστικών. Πώς είναι η ποιότητα το ήχου; (σε σχεση πχ με Samsung A70 - A72)

    3)Θεωρείτε ότι αξίζει σήμερα η αγορά του στα 150;

     

    Στάλθηκε από το TA-1053 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    LG G6

    Δηλαδή αυτό γίνεται σαν ασφάλεια ας πούμε η απλά τρώει φρίκη στο κρυο;
    Όλες οι μπαταρίες ζορίζονται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες!
  2. Καντης το what's up και βάζε της €5/2μηνο με μεταφορά υπολοίπου από άλλο καρτοκινητο. Το Φρογκ δεν υποστηριζει μεταφορα υπολοιπου.
    Με τη μεταφορά υπολοίπου ανανεώνεται και το χρονικό διάστημα του διμήνου;

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Με τη μεταφορά υπολοίπου ανανεώνεται και το χρονικό διάστημα του διμήνου;
    Οκ, το βρήκα, ισχύει!
  3. Όσοι έχετε πρόβλημα με τις wifi αποσυνδέσεις δοκιμάστε να αλλαξετε την ασφαλεια του ρουτερ σε wpa μόνο. Είχα παρόμοιες αποσυνδέσεις σε gflex2 με ρουτερ της devolo (μόνο με αυτό όμως) και λύθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Μήπως γίνει κάτι...

     

    Στάλθηκε από το LG-H955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  4. Καλησπέρα. Προ τριμήνου η κάμερα του κινητού τα παιξε (δούλευε μόνο σε selfie mode) και έστειλα το κινητό για επισκεύ στην procordia. Επέστρεψε στα χέρια μου, μετά από αλλαγή πλακέτας, και δούλευε μια χαρά. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν επανεκκινήσεις, τυχαίες, αλλά δεν έδωσα σημασία. Χτες έσβησε πάλι και θεώρησα ότι ήταν μια απί τις γνωστές επανεκκινήσεις. Όμως έβγαλε μπλε οθόνη και δεν ξανάναψε. Έβαλα-έβγαλα τη μπαταρία, δοκίμασα να το φορτίσω, δεν επανέρχεται με τίποτα. Υποθέτω πάλι πρόβλημα στην πλακέτα. Πλέον έληξε η διετής εγγύηση. Ήθελα να ρωτήσω, επειδή προηγήθηκε αλλαγή πλακέτας, μήπως αυτό δημιουργεί μια επιπλέον εγγύηση;
    Νομίζω πως η εγγύηση ανανεώνεται για τα εξαρτήματα που αντικαταστήθηκαν, άρα αν είναι πλακέτα είσαι πάλι εντός εγγύησης. Επικοινώνησε με το service να σιγουρευτείς.

     

    Στάλθηκε από το LG-H955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  5. Καλησπέρα παίδες,

     

    να σας ενημερώσω ότι μετά από αρκετή αναμονή, από χτες είμαι πλέον κάτοχος του G5SE, που μου δόθηκε σε αντικατάσταση του Flex.

    Αν και δεν θα ήταν ποτέ η πρώτη μου επιλογή το συγκεκριμένο κινητό, μπορώ να πω ότι πλέον με έχει πείσει και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη της υπόθεσης.

     

    Αν εξαιρέσει κανείς την κυρτότητα του flex που πραγματικά μου λείπει, σε όλα μα όλα τα άλλα σημεία από την έως τώρα χρήση το G5SE υπερέχει (camera, ταχύτητα, καθόλου lag με ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές, περισσότερη ram και rom).

     

    Θα έλεγα ότι για τα λεφτά που έδωσα (0€) πήρα κινητάρα! :lol:

     

    μπορεί το σέρβις με την τόση καθυστέρηση να με κούρασε και κάποιες φορές να ένιωσα αγανακτισμένος αλλά σε τελική ανάλυση θεωρώ πώς απολογισμός είναι θετικός.

     

    Επίσης μου έμεινε αμανάτι μια καινούργια γνήσια μπαταρία για το flex που εν τέλει τζάμπα πήρα, οπότε αν την θέλει κανείς ας μου πει.

     

    Ευχαριστώ για την βοήθειά σας!

    Καλημέρα! Να χαρείς το καινούριο σου απόκτημα! Σου στέλνω pm για την μπαταρία.

  6. Μπορώ να βάλω οποιασδήποτε άλλης ευρωπαϊκής χώρας (χάνοντας βέβαια την εγγύηση); Η συσκευή θα λειτουργεί κανονικά;
  7. Καλησπερα παιδια. Η κοπελα μου ειναι κατοχος του κινητου και πραγματικα μετα την αναβαθμιση σε λολιποπ εχει γινει δραματικη η κατασταση του. Κολλαει υπερβολικα πολυ σε ολες τις χρησεις αλλα ειδικα κατα το ανοιγμα και την συνδεση σε wifi. Δεν κανει σκληρη χρηση περα απο fb messenger και ιντερνετ. Πως μπορουμε να το στρωσουμε? Μεχρι την αναβαθμιση τον πρωτο καιρο ηταν σφαιρα το κινητο ..

    Το ίδιο εχω και εγώ φίλε μου και δεν κολλάει καθόλου. Για αρχή δοκίμασε να απεγκαταστησεις το fb, εχω δει άλλο τηλέφωνο να κολλάει πολύ εξαιτίας του. Εγώ δεν το εχω εγκαταστήσει και ίσως για αυτό δεν μου κολλάει. Επίσης όπως σου είπαν απενεργοπποιησε ότι δεν χρειάζεσαι.

  8. Καλή χρονιά σε όλους! Ενώ το Α3 μου αρέσει πολύ, δεν εχω καταλάβει αν η μπαταρία του βγάζει άνετα την ημέρα ή όχι. Διαβάζω αντικρουομενες απόψεις που πιθανόν να οφείλονται στη διαφορετική χρηση που κανει ο καθένας. Θα μπορούσε κάποιος να γράψει αναλυτικοτερα την άποψή του σχετικά; Π. χ. με ανοιχτό wifi και σερφαρισμα πόσες ώρες οθόνη βγάζει; Με ανοιχτά δεδομένα ολη την μέρα τι γίνεται;
  9. αν είσαι τώρα με την 4.4.2 τότε ,ναι , σου ζητάει να κανεις αναβάθμιση σε lollipop , κατά την γνώμη μου μην την κανεις , αλλα για να σου φυγή η περιέργεια αν θέλεις κάντιν μιας και η επιστροφή πάλι σε 4.4.2 είναι πολύ εύκολη υπόθεση

    Χρόνια πολλά! Πως μπορείς να γυρίσεις πίσω σε 4.4.2 από 5;

  10. μόλις έλαβα sms.δωρο 500 Mb για ένα μηνα έτσι ξεκάρφωτα.μάλιστα τα Mb προστέθηκαν σε αυτά που είχα και άλλαξε και η ημερομηνία λήξης των Mb που είχα.σαν να αγόρασα πακέτο δηλαδή.

    Ομοίως και εγώ!

  11. Με το αυτοκίνητο δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς λόγω της ταχύτητας καταλαβαίνει προς τα που κατευθείνεσαι και γυρίζει την οθόνη ανάλογα. Όταν όμως θέλεις να πλοηγηθείς με τα πόδια δε θα ξέρει προς τα που κοιτάς.

    Επίσης εφαρμογές στις οποίες είναι απαραίτητη ή πυξίδα είναι αυτές που γυρνάς το κινητό στον ουρανό και σου δείχνει ποιά αστέρια κοιτάς (sky map, stellarium κτλ). Τέτοιες εφαρμογές δεν δουλεύουν χωρίς πυξίδα.

    Κάποιου άλλου τύπου εφαρμογές που να μη δουλεύουν χωρίς πυξίδα δε μου έρχονται στο μυαλό, σίγουρα όμως θα υπάρχουν. Εγώ παραπάνω με το stellarium ξενέρωσα γιατί το έχω αγοράσει και το χρησημοποιούσα στο προηγούμενο κινητό.

    Σε ευχαριστώ!

  12. Σκέφτομαι να το πάρω, με προβληματίζει όμως η έλλειψη πυξίδας. Ξέρετε αν δημιουργεί πρόβλημα στο gps ή σε άλλες εφαρμογές; Που χρειάζεται γενικά η πυξίδα;
  13. Μην το σκέφτεσαι καθόλου!! Διάφορα στην μπαταρία προσωπικά είδα τεράστια. Και εγώ δεν το είχα ξανά κάνει άλλα δεν είναι τίποτα. Κατεβάζεις την rom Κατεβάζεις και LG flash tool Και την περνάς.

    Μήπως γνωρίζεις αν η rom που χρησιμοποίησες κάνει για το 405 σκέτο (όχι το 405N) ή που μπορώ να βρω την κατάλληλη;

  14. Τι γίνεται η Frog microSIM δεν διαθέτει; Άλλο πάλι κι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!

    Άλλαξα κινητό και δεν μπορώ να αλλάξω την κάρτα.

    Είναι απαράδεκτο!!! Αναγκάστηκα να κόψω sim και τα έχω πάρει. Πέντε λειτουργικά νούμερα έχω οικογενειακώς, όλα frog, και σκέφτομαι να πάω αλλού. Μου πρότειναν να πάρω micro sim μέσω αλλαγής πακέτου, αλλά είναι παλιά νούμερα και θα χάσω τον διπλασιασμό. Μάλλον αυτό θέλουν, γιαυτό και θα τους αποχαιρετήσω.

  15. εχω το lux lite

    Είναι καλό, αλλά αποφεύγω να βάζω επιπλέον εφαρμογές όταν οι ενσωματωμενες με καλύπτουν.

  16. εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια εχει πεσει μετα την αναβαθμιση κ κανει κ μερικα μικρα lag

    Οχι παιδιά, καμία μείωση στη διάρκεια της μπαταρίας με lollipop. Μήπως κάποιες εφαρμογές που έχετε ευθύνονται;

     

    Δεν μπορώ όμως να ενεργοποιήσω τον ενσωματωμένο φακό που έμπαινε στην οθόνη κλειδώματος παρότι βλεπω την εφαρμογή στις ρυθμίσεις >εφαρμογές . Μήπως κάποιος έχει βρει τον τρόπο;

  17. Εγώ παρατήρησα πτώση της μπαταρίας μετά από φόρτιση με τον υπολογιστή ... από 100 % πέφτει στο 92% σε μερικά λεπτά .

    Δεν μου το κάνει με φόρτιση από τροφοδοτικό. περίεργο ?

    Μάλλον δεν προλαβαίνει να φορτισει πλήρως λόγω λιγοτερου ρεύματος του Η/Υ (ας δείχνει 100%). Δοκίμασε να το αφήνεις περισσότερη ώρα στη φόρτιση μετά την ένδειξη 100%.

  18. Εγώ έχω αγοράσει αυτό για το single-SIM κι έχει πολύ καλή εφαρμογή.

     

    Εφαρμόζει ακριβώς στις κάτω γωνίες; Θέλω να το παραγείλλω, αλλά σε ρωτάω γιατί αυτό που αγόρασα εγώ έχει λίγο μεγαλύτερη καμπυλότητα στο κάτω μέρος του κινητού αφήνοντας περίπου 2 mm ακάλυπτα στις γωνίες.

×
×
  • Create New...