Jump to content

Erotimatikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Erotimatikos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Erotimatikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά η αιτία ήταν το κουμπί "Αυτόματη Ενεργοποίηση" που ήταν στο ανενεργό :wacko: Δεν ξέρω πως και γιατί, μάλλον το πάτησα κατα λάθος... Εν πάση περιπτώση, αν το ξυπνητήρι σας δεν χτυπάει με το κινητό σβηστό ελέγξτε αυτή την ρύθμιση. Ψήνομαι να βάλω το νέο λογισμικό έτσι κι αλλιώς αλλά με χαλάει η έλλειψη ελληνικών χαρακτήρων.
  2. Σόρυ που επανέρχομαι αλλά το ξυπνητήρι δεν δούλεψε ούτε σήμερα με σβηστό το κινητό... Τι έγινε ρε παιδιά στα καλά καθούμενα; Πείτε καμιά ιδέα τι να κάνω!
  3. Μετά από μήνες χωρίς προβλήματα ξαφνικά το ξυπνητήρι δεν χτυπάει το πρωί με το τηλέφωνο σβηστό όπως πάντα. Με έσωσε τρεις φορές το βιολογικό μου ρολόι. Είναι ρυθμισμένο την ίδια ώρα από τότε που το αγόρασα και δεν πείραξα/άλλαξα τίποτα απολύτως :mad: Δεκτή κάθε βοήθεια (εκτός το να αφήνω το κινητό ανοικτό δίπλα στο κρεβάτι μου)
  4. Εγώ έχω Wind κάρτα και δουλεύει κανονικά...
  5. Συμφωνώ και επαυξάνω. ϊσως το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ σε αυτόν τον τομέα.
  6. Ευχαριστώ πολύ, εντόπισα ήδη μερικά ωραία :happy:
  7. Μια ακόμη διευκρίνηση σε περίπτωση που δεν έχει εντοπιστεί ακόμη απο κάποιους: Το τηλέφωνο έχει ταχεία κλήση. Ορίστε επαφές για κάθε αριθμό του πληκτρολογίου απο το μενου ταχεία κλήση και πραγματοποιήστε την πατώντας παρατεταμένα το κάθε πλήκτρο.
  8. Θα ήθελα να τους βάλω όταν βρω χρόνο. Αν δεν είναι πολύ περίπλοκο πόσταρε τον πιο απλό τρόπο με βήματα 1, 2, 3 κτλ Θα το επιχειρήσω μόνος μου το απόγευμα πάντως!
  9. Το πενάκι είναι παντελώς άχρηστο μετά απο δυο τρεις μέρες παιχνιδιού ακόμα και για εμένα που δεν είχα ποτέ ξανά παρτίδες με οθόνες αφής. Τα κάνεις όλα με ένα δάχτυλο εύκολα. Τώρα το να θέλεις τις τέλειες φωτό χαμηλού φωτισμού από all around κινητό των 137 ευρώ είναι λίγο άστοχο. Μάλλον θέλεις μια πιο photo devoted συσκευή.
  10. Τα ακουστικά που έχω εγώ είναι ανοικτού τύπου (ψείρες αλλά απο αυτές που δεν τις χώνεις μέσα στο αυτί) και είναι πολύ καλά από απόδοση αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει τρέχοντας ή κάνοντας ποδήλατο στο γυμναστήριο πχ. Άβολα τα κουμπιά της έντασης που είναι στη ίδια μεριά κ σε απόσταση αναπνοής απο το βύσμα των ακουστικών (συνηθίζεται όμως) Ευπρόσδεκτες κ οι προεπιλογές ροκ, κλασική, ποπ κλπ...
  11. Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό?
  12. Ευχαριστώ πολύ, το δοκίμασα και δούλεψε. Μήπως ξέρεις τι διάσταση πρέπει να έχει συνολικά μια εικόνα για να γίνει συρόμενο wallpaper τριπλό? Κι όμως την υποστηρίζει μια χαρά! Έκανα εισαγωγή των επαφών από την κάρτα στο τηλέφωνο και μερικές ακόμα και με bluetooth και τις κατένειμε αυτόματα ανάλογα με το τι είναι η καθεμιά. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι ο κατάλογος είναι ίδιος με αυτόν του ericsson δηλαδή Α-Ω και μετά ένας δεύτερος απο Α-Ω ο οποίος δεν διαβάζεται και δεν ερευνάται απο το τηλέφωνο! Το πιο εκνευριστικό χαρακτηριστικό των ericsson δηλαδή... Αν ξέρει κανείς πως γίνεται ενας ενοποιημένος κατάλογος ας το πει παίδες. Επίσης αν ξέρει κανείς πως χρησιμοποιείται το εικονίδιο των γενεθλίων. Ευχαριστώ και πάλι Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να ξαναγράψω ολόκληρο τον τηλεφωνικό κατάλογο απο την αρχή κάτι που δεν πρόκειται να κάνω... Το τηλέφωνο το ψιλοέμαθα και είναι καταπληκτικό σε όλα του αλλά να μην μπορείς να κάνεις sorting στις επαφές ούτε απο το τηλέφωνο ούτε απο το πισι είναι μεγάλη Μ...
  13. Εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι βγάζει τον τηλεφωνικό κατάλογο όπως να' ναι και όχι με αλφαβητική σειρά όπως έκαναν τα παλιά μου Σόνυ Έρικσον και μου σπάγανε τα νεύρα. Μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό? Έλεος, μόνο καφέ που δεν ψήνουν πλέον τα κινητά και δεν έχουν ένα κατάλογο της προκοπής με τα ονοματα σε αλφαβητική σειρά? Επίσης ρε παιδιά πως βάζουμε screensaver και πως στο καλό κάνουμε μια εικόνα που μας αρέσει wallpaper στις σωστές διαστάσεις? Και πως γίνεται εν πάση περιπτώση το τριπλό wallpaper που επιτρέπει την εναλλαγή με κύληση?
×
×
  • Create New...