Jump to content

baspats

Members
  • Δημοσιεύσεις

    834
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by baspats

  1. Έχουμε κάποιο νέο για wifi calling - vowifi ? ενδιαφέρομαι για να πάρω 8 pro , αλλά χωρίς vowifi δεν έχω σήμα σπίτι μου

  2. 48 minutes ago, toxotis70 said:

    Μια ερώτηση…. Στο iPhone υπάρχει η εφαρμογή apple wallet, που περνάς τις κάρτες που έχεις (χρεωστικές, πιστωτικές κλπ) αλλά και πολλά ακόμα έγγραφα / στοιχεία.
    Πχ εγώ έχω το δίπλωμα, τη ταυτότητα, έγγραφα αυτοκίνητου , κάρτες ΟΑΕΔ, covid πιστοποίηση εμβολίου κλπ
    Ενεργοποείται η εφαρμογή εύκολα με διπλό πάτημα του power button.



    Γίνεται αυτό με μια εφαρμογή στο s24 και ποια (google/samsung  wallet ) ;
    Ή χρειάζεσαι πολλαπλές εφαρμογές;

     

    Επισης, μπορεις ολα αυτα να τα κανεις ευκολα και μεσω το gallaxy watch (οπως με το apple watch) ?

     

    ΥΓ... θα ηθελα μια απνατηση απο καποιον που το κανει, οχι υποθεσεις, γιατι σκεφτομαι μια αλλαγη και δεν με παιρνει να δοκιμαζω.

    Χρεωστικές πιστωτικές βάζεις σίγουρα στο Google wallet. για ταυτότητα και δίπλωμα δεν μπορω να σου απαντήσω , γιατί έχω σταρτιωτική ταυτότητα και δεν φαίnεται στον gov

  3. Μπορείς με ρουτίνες να καθορίσεις πότε θα κάνει γρήγορη φόρτιση και πότε όχι.

    Π.χ. Εγώ το βράδυ έχω ρουτίνα μετα τις 11 και με wifi του σπιτιού να μην κάνει γρήγορη.

    • Like 1
    • Thanks 1
  4. Με την πρωινή ενημέρωση έχω πρόβλημα. Μόλις πάω να ανοίξω τις ρυθμίσεις της κάμερας πετάει την οθόνη των ρυθμίσεων και φευγει. έκανα εκκαθάριση cache , εκκαθάριση δεδομένων κάμερας ,έβγαλα expert raw k camera assisistant. τπτ... έχει κανείς καμία ιδέα? 

  5. 12 ώρες πριν, JimmisKon said:

    Θελω να ρωτησω μιας και το  S22 το εχω μερικες μερες,   ειχα φορτιστη 15watt samsung,  το βαζω να φορτισει   (  απο 20% )   ,   και λεει   μενει  1  ωρα και 20 λεπτα μεχρι να φορτισει πληρως.

    Του βαζω και φορτιστη 45watt  που ειναι Dell  απο λαπτοπ  Dell XPS 13   και παλι λεει  1 ωρα και 20 λεπτα,   ειναι φυσιολογικο ?    Η επιλογη γρηγορη φορτιση  ειναι ενεργοποιημενη στις ρυθμισεις μπαταριας.

    Δεν αρκεί να έχει τα σωστά watt, χρειάζεται και η κατάλληλη τεχνολογία φόρτισης "Galaxy S22 Plus and Ultra's 45 charger supports Samsung's Fast Charging 2.0 specification"

    • Like 2
  6. 2 ώρες πριν, thabull said:

    Σε ευχαριστώ πολύ

    Πάμε δηλαδή ρυθμίσεις, βρίσκουμε το dns και βάζουμε το "dns.adguard.com"..... Σωστά;

    Σωστά. απλά κμια φορα σε αλλαγή δικτύου μπορει ή να σου κάνει αργό το ιντερνετ ή ακόμα και να χρειαστεί να αλλάξεις σε αυτόματο και πίσω πάλι σε adguard

    • Like 1
    • Thanks 1
  7. 23 ώρες πριν, avgouleo2 said:

    Έχει παρατηρήσει κάποιος στο ζοομ φώτο το φεγγάρι ότι πλέον έχει χαλάσει η φωτογραφία. Κάτι έχουν κάνει στις τελευταίες ενημερώσεις. Η φώτο που έβγαζε πριν ήταν πολύ καλύτερες ζ

    Συμφωνώ, έβγαλα χτες και ήταν άθλια. Έχω φώτο από το S20 Ultra πολύκαλύτερες από το φεγγάρι

  8. 3 ώρες πριν, yorgos00 said:

    Έχετε κάποια εφαρμογή να προτείνετε για ραδιόφωνο; Το streamee που δοκίμασα μια παίζει μια κολλάει. Το tune in από την άλλη πετάγεται εκεί που δεν το θες (δε κλείνει εύκολα) 

    Εγω χρησιμοποιώ την Replaio.

  9. 5 ώρες πριν, ChrisNikol said:

    Χρειάζομαι βοήθεια οποίος γνωρίζει από ρουτίνες.. 

    Θέλω φτάνοντας σπίτι που πάει και κολλάει πάνω στο WiFi μου αυτόματα προφανώς να βάζει airplane mode και να ανοίγει μετά ταυτόχρονα το wi-fi και το bluetooth (για παίζουν οι κλήσεις μέσω WiFicall αλλά να κλείνει το κανονικό radio λόγω κακού σήματος σπίτι μου να δω τι καλύτερο μπορεί να γίνει από θέμα μπαταρίας, και το bluetooth για να συνεχίσουν να μένουν πάνω κολλημένα ρολόγια ακουστικά κλπ) (επειδή το airplane mode το κλείνει και αυτό και το Bluetooth) 

    Καθώς και όταν φεύγω από το σπίτι ξεκολλάει από το router μου να κλείνει το airplane αυτόματα και να γυρνάνε πάλι ανοιχτά πίσω wi-fi και bluetooth.. 

    Έχω φτιάξει αυτό αλλά κάνει συνέχεια μόνο μια λουπα άνοιξε κλείσε άνοιξε κλείσε εκτός και αν βάλω περιοχή εμβέλεια που είναι το σπίτι και για μεγαλύτερη ακρίβεια το ρουτερ του σπιτιού.. Γιατί? 

    Screenshot_20230220_163947_Modes and Routines.jpg

    Επίσης αν κάποια άλλη εφαρμογή πχ Tasker έχει 3.5 ευρώ αγορά κάνει σωστά την όλη διαδικασία και το έχει δοκιμάσει κάποιος θα με ενδιέφερε να με ενημερώσει. 

    Ψάχνω την λύση επίσης μέσω adb εντολής όταν ανοίγεις το airplane mode να κλείνει μόνο το radio cell και όχι wifi και Bluetooth.. 

    Αν γίνει αυτό μετά μια ρουτίνα όταν πχ είσαι σπίτι στο μόντεμ πάνω να βάζει airplane mode και όλα τα υπόλοιπα μένουν ως είχαν ανοιχτά.. Και φεύγοντας από σπίτι από το modem να το βγάζει... 

    https://www.demflyers.com/2019/12/05/prevent-airplane-mode-on-android-from-turning-off-wifi-bluetooth/

    Λογικό είναι να πέφτει σε λούπα... Του ζητάς όταν έιναι στο ταδε wifi να πάει σε airplane mode. Άρα κλείνει το wifi και του λες ταυτόχρονα ότι όταν χασαει το wifi, που το χάνει λόγω airplane mode,  να βγεί από την ρουτίνα , άρα ανοίγει  πάλι το wifi. Έιχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα και το άλλαξα με το να ανοίγει με γεωγραφική θέση  

  10. 3 ώρες πριν, pank said:

    Σήμερα διαπίστωσα ότι δεν φορτίζει σε γρήγορη και εξαιρετικά φόρτιση!
    Δοκίμασα αλλά καλώδια και φορτιστές, ίδιο αποτέλεσμα!
    Είχε κανείς παρομοιο πρόβλημα?

     

    Ρυθμίσεις - > Φροντίδα μπαταρίας και συσκευή -> μπαταρία ->  Άλλες ρυθμίσεις μπαταρίας 

    Τι επιλογές έχεις εκεί ανοιχτές? 

    • Like 1
  11. 2 ώρες πριν, xrhstos1974 said:

    Καλημέρα παιδιά.

    Χθες πήρα ένα s22u 256 από αγγελία σε γνωστό site. 

    Προσπάθησα να συνδέσω μέσω usb το κινητό σε laptop αλλά μάταια. Μόνο φόρτιση κάνει. Έχω ενεργοποιήσει "Επιλογές προγραμματιστή" και "Εντοπισμός σφαλμάτων usb". Με το που το συνδέω αν κατεβάσω την κουρτίνα μου έχει μόνο την επιλογή φόρτισης και τίποτα άλλο. Δοκίμασα και σε άλλο laptop αλλά τίποτα. Δοκίμασα επίσης και με ένα tablet Samsung S4 που έχω και συνδέθηκε κανονικά και μπορούσα να μπω στα αρχεία. Με το κινητό δεν μπόρεσα.

    Να πω ότι χρησιμοποιώ καλώδιο usb σε type c. Δοκίμασα και δύο καλώδια μάλιστα. Δεν χρησιμοποίησα το δικό του που είναι type c σε type c. Δεν έχω εξάλλου τέτοια υποδοχή στο laptop. Θέλει μήπως αποκλειστικά καλώδιο τύπου σαν το δικό του?

    Επίσης, η μπαταρία μου φαίνεται ότι αδειάζει αρκετά γρήγορα. Με χρήση 10 λεπτά οθόνη με κλειστή οθόνη 27 λεπτά και έπεσε στο 97%!

    Είναι αγορασμένο 11/22.

    Παρακαλώ τα φώτα σας.

    Ευχαριστώ.

    Είναι λίγο μυστήρια τα samsung με τα καλώδια σύνδεσης. Δοκίμασε κι άλλα καλώδια. 

  12. 18 ώρες πριν, maik356 said:

    μια γρηγορη ερωτηση μιας και ειμαι ετοιμος να ριξω παραγγελια.

    Διαβασα για θεματα στις κλησεις και στο gps.....αυτα εχουν διορθωθει ή ακομα υπαρχει θεμα ή μαλ....ες διαβαζω?

    Ευχαριστω

    Μήπως είναι καιρός να κατέβει και το poll από την αρχική σελιδα?

  13. 58 minutes ago, Bejshshu said:

    Ωραία άρα εμένα που είναι ήδη ενεργοποιημενο θα δουλέψει κανονικά. Θα περιμένω κ τον φίλο από πάνω το Σάββατο για μια δεύτερη γνώμη κ ελπίζω για το καλύτερο! 

    Εμένα δουλεύει κανονικότατα.

    Η μόνη προηπόθεση είναι να είναι ευρωπαικό ή να φοράει ευρωπαική ρομ

×
×
  • Create New...