Jump to content

sonaw22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sonaw22

  • Ημ. Γέννησης 09/05/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sonaw22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. με το sync του wildfire εννοω
  2. Φίλε το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ.

     

    Κ κατέβασα προγραμμα με άλλο s/n αλλα πάλι δε το βλέπει.

    Εσυ τι έκανες τελικά???

  3. Καλησπερα παιδια..μια ερωτηση θα ηθελα να θεσω..ισως εχει απαντηθει.. Μπορω, παιχνιδια και εφαρμογες που εχω κατεβασει απο market..στο κινητο..να τα μεταφερω στην καρτα μνημης..και αν ναι..ελευθερωνεται χωρος απο το κινητο..??
  4. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ..όλα καλά τώρα.. Γνωρίζεις μήπως πως κάνουμε το ρολόι 24ωρο..το είχα βρεί καταλάθος αλλα τωρα δεν θυμάμαι καθόλου τη διαδρομή..
  5. Καλησπέρα παιδιά..έχει συμβεί κάτι με το κινητό μου και δεν ξέρω απο τι προκλήθηκε.. Κάθε φορά που το ανοίγω και πηγαίνω απο τα εικονίδια που εχει κάτω στη μουσική..μου ωγάζει αυτο το μήνυμα.. XME Assert Failed Expression: (TIMELINESTATE_ITEM_O PEN == m_rgTimeLineInfo[dwPlayI ndex].wState) || (TIMELINESTATE_ITEM_RE SOLVING == m_rgTimeLineInfo[dwPlayI ndex].wState) File: c:\sds\65cm2tmp\private\di gitalmedia\wmp\xplatme\cl ctplayer\timelinemanager.cpp Line:5071 Και σαν επιλογές μου έχει ΟΚ και Άκυρο..έκανα "hard reset" αλλα τίποτα.. Παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος.. :(
  6. Καλησπέρα..υπάρχει μήπως κάποιος που να γνωρίζει ένα site..με παιχνίδια..που να παίζουν και σε T3333 γιατί όλα όσα βρήκα..ή δεν παίζουν ή δεν είναι καθόλου καλά..!!!
  7. Τι να πώ..ευχαριστώ πολύ..κάτι παραπάνω θα ξέρετε.. ;)
  8. Όμως άμα κάνω χρήση internet..πως μπορώ να νιώθω ασφαλής απο spam..cookies ..κ.λ.π.?? Ή αν εγκαθιστώ προγράμματα..πώς θα ξέρω ότι είναι "υγιεί"??
  9. Καλημέρα..!! Ήθελα να ρωτήσω..το "Kaspersky mobile security" λειτουργεί στο HTC TOUCH 2 (T3333)..??? Και αν "ΝΑΙ"..είναι μία καλή επιλογή για την προστασία ενός ppc..???
  10. Σε περίπτωση που σβήσει κάποιο αρχείο του λειτουργικού..με μία ολική επαναφορά τηλεφώνου..στις αρχικές ρυθμήσεις του εργοστασίου..Θα επανκτηθούν όλα..οπότε δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα..σωστά..?? Επίσης θέλω να ρωτήσω..όταν κάνεις "ολική επαναφορά τηλεφώνου"διαγράφονται τα πάντα..ακομα και υπολείμματα από πρώην εγκατεστημένα προγράμματα..παιχνίδια..κ.λ.π. ???????
  11. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου..ξέρεις μήπως αν υπάρχει κ που full version και ίσως στα ελληνικά..??
  12. Το παιχνίδι είναι το open Jazz http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-openjazz-for-pocket-pc-v20060514.html Το εγκατέστησα προσπάθησα να παίξω..αλλα δεν τα κατάφερα..οπότε πήγα ρυθμήσεις>σύστημα>αφαίρεση προγ δείχνει οτι ειναι διαγεγραμμένο από το κινητό δεν μου το εμφανίζει στα εγατεστημένα προγράμματα του..έψαξα να δω αν υπάρχει κάποιος φάκελος στο κινητό..ή κάποιο αρχείο(όλα καλά στο κινητό)..όταν όμως συνδέω τη συσκευή στον υπολογιστή και πάω στην αφαίρεση προγραμμάτων μου δείχνει το παιχνίδι.οτι ειναι απεγκατεστημένω και αν θέλω να το επιλέξω για να το εγκαταστήσω.. και λέω μήπως έχει μήνει στην μνήμη του υπολογιστή και γιαυτο δεν μ το εμφανίζει στο κινητό αλλά μονο στο PC..και δεν ξέρω πως να το κάνω να μην εμφανίζεται στη λίστα προσθαφαίρεσης προγραμμάτων όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή.Μου δείχνει οτι δεν ειναι εγατεστημένο μέσα στο κινητο..και έχει να επιλέξω αν θέλω να το εγκαταστήσω..αυτά!! και γιαυτό θέλω λίγη βοήθεια..είναι κάτι π πρέπει να με ανησυχήσει ή εγώ ανησυχώ με το παραμικρό..???
  13. Ευχαριστώ πολύ..όπως είπα είμαι ψιλοάσχετος..και σιγά σιγά μαθαίνω..να'ναι καλ'α και το forum.. Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο..?? Ελπίζω μόνο να μην σε "πρίζω".. Είχα κάνει εγκατάσταση ένα παιχνίδι..δεν έπαιζε..το διέγραψα..και στην προσθαφαίρεση του κινητού δεν υπάρχει (και γενικά κάποιο ίχνος του)..όταν συνδέω όμωσ το τηλέφωνο με το PC στην προσθαφαίρεση αυτή μου το βγάζει (ΟΧΙ όμως τσεκαρισμένο..χωρίς "τικ") και αν το επιλέξω μπορώ να το ξανακάνω εγκατάσταση..υπάρχει κάποιος τρόπος να το εξαφανήσω και απο εκεί..υπάρχει κάποιο πρόβλημα δηλαδή και δεν το εξαφανίζει απο τη λίστα..??
  14. Καλημέρα και πάλι..ήθελα να ρωτήσω (γιατί είμαι λίγο ψιλοάσχετος ακόμα με το HTC TOUCH 2)..όταν κάποιος σε καλεί εμφανίζεται ένα πλαίσιο που λέει "κυλήστε εδώ για περισσότερες επιλογές"..το κάνω κ μετά εμφανίζονται κάτι εικονίδια με διάφορες επιλογές..όμως μετά απο λίγο ξαναεμφανίζεται το πλαίσιο "κυλήστε εδώ για περισσότερες επιλογές"..έτσι συμβαίνει γενικά ή το δικό μου ακόμα δεν το πήρα και αρχίζει να τα παίζει..?? :((
  15. Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι πρόβλημα το γεγονός ό,τι εγκατέστησα 1 παιχνίδι δεν έπαιζε έπειτα το διέγραψα..δεν υπάρχει πλέον στο κινήτο κάποιο ίχνος του..αλλά οταν συνδέω στο PC το τηλέφωνο στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων μου το εμφανίζει ξετσεκαρισμένο(σε περίπτωση δλδ που θέλω να το εγκαταστήσω)..ενώ στο κινητό δεν υπάρχει.. Πως γίνεται να το κάνω να μην εμφανίζεται ουτε εκεί(χωρίς επαναφορά συστήματος διότι δεν λειτούργησε)..?? Λίγη βοήθειαα!
×
×
  • Create New...