Jump to content

michalisp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by michalisp

  1. Και να μην πληρώσεις δεν μπορείς να κάνεις μετά νέα σύνδεση. Αν το κάνεις και στις 3 εταιρίες μετά δεν θα μπορείς να πάρεις κινητό με σύνδεση στην Ελλάδα. Μου έτυχε να μου πουν από την cosmote ότι για να κάνω νέα σύνδεση έπρεπε να πληρώσω ένα χρέος.......12€ που είχα από ένα παλαιό συμβόλαιο στο οποίο ξέχασα να πληρώσω τον τελευταίο λογαριασμό
  2. VIVAAAAAAAA!!!!!! Πάρε από το Viva.gr έναν αριθμό με 1-2 ανα μήνα και κάνε τη δουλειά σου !!!
  3. Και εγώ έλαβα χθες ένα τηλεφώνημα από τη TELLAS για μια συνεργασία με τον οτε κλπ όπως παραπάνω. Όταν τη ρώτησα από που θα λαμβάνω λογαριασμό μου είπε από τελλας και πάγιο στον οτε. Άρα της λέω προεπιλογή φορέα και μου λέει ναι. Μετά ρωτάω μπορώ να βρω τους όρους της προσφοράς στο σιτε της τελλας και κόμπιασε και μου είπε ναι. Κοιταξα και μου πρότεινε βασικά το πακέτο basic. Απατεώνες!!!!!!!!!!
  4. michalisp

    2in1 sim

    Καλησπέρα, Θα ήθελα να διατυπώσω την κακή εμπειρία με το 2in1 της cosmote. Πήγα να αγοράσω από το πλαίσιο ενα νέο κινητό (νέο αριθμό) και να μετατρέψω το ατομικό επαγγελματικό 120 σε μηδενικό πάγιο συνδυάζοντάς τα σε μία 2σε1 κάρτα. Αφού η κοπέλα στο πλαίσιο προσπάθησε να κάνει την αλλαγή παγίου αυτή δεν γινόταν (δεν ευφανιζόταν στο epos συστημα) ενώ στην εξυπηρέτηση πελατών της cosmote μου λέγανε ότι γίνεται. Αφού αιδεύτηκα 3 μέρες πηγαίνοντας ακόμα και στο γερμανό (όπως μου είπε η cosmote) για να κάνω την αλλαγή προέκυψε ότι η αλλαγή δέν γίνεται άμεσα και πρέπει να πάω πρώτα σε βασικό πάγιο και μετά σε μηδενικό γιατί "αλλάζουν κάποιοι όροι" όπως έιπαν. Μετά από αυτά αποφάσισα να κάνω την παλαιά σύνδεση cosmokarta όπως και έγινε. ΟΜΩΣ......... ενεργοποιόντας την υπηρεσία της kosmokartas 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς μου φαγώθηκε το υπόλοιπο της cosmokartas ενώ χρησημοπιούσα την σύνδεση και το ανακάληψα στη μέση της εθνικής οδού όταν δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν οι δικοί μου μαζί μου. Τελικά μετά από φωνές στην cosmote μου είπαν ότι όταν ενεργοποιω την υπηρεσία λεπτό το λεπτό ακυρώνεται η υπηρεσία 2σε1 και οι προωθήσεις από το ένα κινητό στο άλλο χρεώνονται (ενώ δεν θα έπρεπε. Γι' αυτό και εξαντλήθηκε η κάρτα και δεν μπορούσα να λάβω τηλέφωνα στο καρτοκινητό. Οπότε παιδιά μακριά από cosmote.
  5. Εγώ πάντως είπα να σταματήσω να χρησιμοποιώ το wifi και έβαλα καλωδιάκι για το νετ. Είπα να μην έχω συνέχεια εκπομπες στα 2.4ghz (ΥΓ έχω ήδη ασύρματη μετάδοση ΝΟνΑ ) Όσο λιγότερη ακτινοβολία τόσο καλύτερα!!!!!!!!!
  6. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τους τελευταίους χάρτες της NGI εκτός από το επίσημο site?
×
×
  • Create New...