Jump to content

xdenisx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xdenisx

  1. auto drive 1.90 απο το φορουμ ειναι σβησμενος.Ξερει απο που τον κατεβαζουμε
  2. Καλημερα παιδια.Εχω την 10Ε και προσπαθω να φλασαρω για την 10F αλλα το B2CAppSetup οταν το ανοιγω ενω συνδεεται μου γραφει οτι δεν υποστιριζει αυτο το μοντελο,ενω το γραφει στα υποστιριζομενα τηλεφωνα.Την διαδικασια την κανω παντα συμφωνα με τον οδηγο του jimdem582.Ας με βοηθησει καποιος.Ευχαριστω.
  3. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!!!!!!!!
  4. (Αυτος που εχω δωσει, ειναι η μετατροπη του Autodrive Hellas 1.90 και ειναι ο καλυτερος Ελληνικος χαρτης).Aπο που μπορω να τον κατεβασω;
  5. καλησπερα παιδια, επειδη και εγω εχω το ιδιο προβλημα με την μνημη(ακομα και μετα απο σκαναρισμα με antivirus) και θελω να δοκιμασω το GSMulti μπορει να μου πει κανεις οδηγιες γιαυτο;
  6. Γεια χαρα παιδια.Εχω το arena(cosmote) με την εκδοση V10e και θελω να ξεφυγω απο το my view.Η V10f ειναι η τελευταια; και ποιο το οφελος μου(αν αξιζει δηλ.)
  7. Γεια χαρα παιδια.Νεος χρηστης,νεο arena,πολλες αποριες.Το τηλεφωνο αγορασμενο απο e-shop(συσκευη,χωρις συνδεση)και ειναι cosmote. Εκδοση λογισμικου ΚΜ900AT_V10e.Μπορω να κανω καμια καλυτερη αναβαθμιση και ποια;και πως; Πως θα μπορουσα να κανω κατι για FM Transmeter; Τελικα μπορω η οχι να αναπαραγω Divx στο τηλεφωνο; Στο ημερολογιο δεν βγαζει ονομα στους μηνες(π.χ.Μαρτιος)μονο αριθμο(1,2,3,4....) Μηπως γνωριζει κανεις εαν μπαινει android στο arena(πληροφοριακα μονο). Ευχαριστω παιδια και μπραβο σας!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...