Jump to content

yioupi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by yioupi

  1. μάλλον είμαι τελείως άσχετος...το έχω διαβάσει αυτό αλλά δεν μπόρεσα να βρώ κάτι στο google.. (Αποσυμπιέζουμε τον φάκελο "Garmin" από το .zip αρχείο που κατεβάσαμε με το πρόγραμμα, και βάζουμε ολους τους φακέλους (Garmin, private, resource, sys) που θα βρούμε μέσα στο zip στον αρχικό κατάλογο (root) της κάρτας μνήμης (με χρήση card reader) :wacko:
  2. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κ την βοήθεια.. αλλά το πρόγραμμα που λέει που το βρίσκω..;; ευχαριστώ..
  3. Διάβασα πιο πάνω σχετικά με το τι πρέπει να κάνει κανείς για εγκατάσταση αλλά που μπορώ να το βρώ;; Πάντως πήρα τηλέφωνο στην Garmin κ μου είπαν ότι έχουν σταματήσει να βγάζουν το mobile κ πως δεν είναι συμβατό με το Satio..:(
  4. καλησπέρα σε όλους..:) είμαι καινούργιος κάτοχος (πανάσχετος αλλά πλήν ενθουσιασμένος) ενώς satio κ θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με το gps... ..υπάρχει η δυνατότητα να έχω κανονικό δορυφορικό gps χωρίς χρήση internet;; κάπου διάβασα για κάποια προγράμματα τύπου garmin..κ θέλω να ρωτήσω αν αξίζει να αγοράσω κάποιο από αυτά;;η τα δωρεάν που κυκλοφορούν δουλέυουνε;; μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά΄΄ ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...