Jump to content

tailer35

Members
  • Δημοσιεύσεις

    191
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by tailer35

  1. Στην JVT πάντως δε χάνεται το wifi ποτέ, αυτήν έχω. Παρ'όλα αυτά είναι θέμα του router απ'ότι έχουν πει, βάλε όριο στο DHCP lease, ή χρησιμοποίησε static ip και θα είσαι οκ.

     

    Τι να σου πω πριν λιγο ειχα JVQ δεν εχανε ποτε τωρα εχει φρικαρει που εβαλα αυτες τις 2..

  2. Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα το Galaxy μετά από αρκετή σκέψη, γιατί με άλλα 100 πήγαινα στο optimus 2x, αλλα ξέφευγε πολύ στην τιμή και προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος. Εχει 2 καμένα pixel στο επάνω μέρος της οθόνης αλλα δε βαριέσαι :p Άργησα να τα καταλάβω και πέρασε η εβδομάδα DOA. Είναι η πρώτη μου επαφή με android, έχει επάνω το 2.2, γρήγορα πάει, και έχω ξεκινήσει μανιωδώς να διαβάζω τις αναρίθμητες σελίδες του φόρουμ. Προς το παρόν όμως έχω 3 ερωτησούλες. 1)Το ξυπνητήρι δουλεύει; 2)Διάβασα στον οδηγό για νέους χρήστες ότι δε μπορούμε να δούμε όλο το android market εκτός αν "πειράξουμε" τη συσκευή. Χάνουμε πολλά πράγματα; Ακόμα θέλω αρκετό διάβασμα για να ξεκινήσω τα πειράγματα, αν τα ξεκινήσω (rοot κλπ), απλά ρωτάω. Πάντως έχει παααρα πολλές εφαρμογες και δωρεάν και επί πληρωμη. 3) Έχω τη φωτεινότητα στο πολύ χαμηλό. Κάθε φορά που ανοίγω ιντερνετ, ανεβαίνει όμως πολύ. Την κατεβάζω χρησιμοποιώντας την μπάρα στο επάνω μέρος της οθόνης, αλλα μόλις φορτώσει νέα σελίδα, ανεβαίνει πάλι. Πως σταματάει; Και τις ρυθμίσεις του browser πείραξα, αλλα πάλι την ανεβάζει. Ελπίζω να μην τα έχετε χιλιοαπαντήσει, ακόμα διαβάζω τα παλιά ποστς! :)

     

    Μην κανεις τιποτα απλα στειλε το κινητο για επισκευη...

  3. Κοιτα εμενα μου δημιουργηθηκε η περιεργια επειδη δεν ειδα πουθενα να γραφεται αυτη η διαδικασια (οπου ειναι και η πιο απλη) και υπεθεσα μηπως τελικα το αρχειο που δινει η SamFrimware σε σχεση με αυτο του XDA ειναι διαφορετικο και μεμονομενα το Offcial. Η διαφορα δηλαδη ειναι μονο οτι τα δινει σε ενα αρχειο ζιπαρισμενα ολα μαζι ετσι?

     

    Εχει αναφερθει πιο πισω στο Hack root καπου εδω αλλα δεν μπορω να βρω που ακριβως.Ναι απλα ειναι ετοιμη η μοντα..

  4. Αυτο που εχω βαλει εγω ειναι το csc της GT_I9000_XWJVA_XXJVK_LUXJV2 απο εδω: http://droidangel.blogspot.com/2011/05/samsung-galaxy-s-i9000-android-233.html και το εχω παντρεψει οπως σου προανεφερα με PDA&MODEM απο την I9000XWJVH_NEEJV3 του XDA απο εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=846913 και εχω ελληνικα κανονικα. Τελικα ποια η διαφορα στο XDA της I9000XWJVH_NEEJV3 με τη I9000XWJVH_ΧEEJV3?

     

    Εχουν δημιουργηθεί για διαφορετικές χωρες.

  5. Τα εχω δοκιμάσει το πρώτο θέλει root το δετερο ειναι trial.......

    Υπάρχουν άλλα ?:)

     

    Χωρις root πρεπει να τα κανεις ολα χειροκίνητα.Να βρεις τα setup των εφαρμογων και να τα περασεις ενα ενα...Για πρόγραμμα που κανει back up(titanium,mybackup) θες root οπωσδήποτε.

  6. Ενω ειναι τελειως κλειστο να του πω να κρατησει πατημενα τα κουμπια που λες;Επειδη δε το χω το κινητο μπροστα μου το μονο που ξερω ειναι οτι οταν το ανοιγει σταματαει στο σημα της samsung..Δε γινεται να κανεις reset μπαινοντας σε καποιο μενου με τα κουμπια πριν μπουταρει το τηλεφωνο;Γενικα και περα απο αυτο που λεω γιατι μπορει να 'ναι βλακεια πες μου αν ειναι τι να του πω να κανει..

     

    Ναι υπαρχει γι αυτο σε ρωτάω αν δουλευει.Πες του να πατήσει vol up+home key+on/off οπως ειπε και ο saliez, αν μπει θα ψαξει να βρει factory reset.Αν δεν μπει θα πρεπει να το κανει μεσω adb και εκει εχουμε πιο πολυ δουλεια ας το δοκιμασει και βλεπουμε...

     

    edit:Δεν ειδα οτι το έλυσες...τελος καλο ολα καλα.

  7. Εβγαλε τη μπαταρια για κανα 15 δευτερολεπτα και μετα το φορτισε για καμια 1.30 ωρα οπως μου ειπατε αλλα το προβλημα παραμενει,οποτε αν μπορειτε πειτε μου πως θα παμε για reset ή καποια αλλη λυση;

     

    Σε download mode μπαίνει??(volume down+κεντρικο κουμπι+on/off)

  8. με τα ακουστικα του ολα μια χαρα.

    βεβαια οπως το ειδα το δικο του εχει αλλη μια επαφη σε σχεση με το στερεοφονικο jack....

    αλλα πως με αλλα τηλεφωνα δουλευει μια χαρα?:(

     

    Βασικα δεν μπορω να φανταστω γιατι το κανει καθως αν βαλεις ακουστικα στο κινητο χωρις Mic περναει ο ηχος κανονικα απο τα ακουστικα...Θα το ψαξω και αν βρω κατι θα σου πω.

  9. εχω τα εξης :

    2.3.3

    siply honey 3.3 non wipe (ημουν πριν 3.2)

     

     

    εχω το εξης θεμα : βγαινει καθε λιγο ενα pop up : "The application Email ( processcom.android.email) has stopped unexpectedly. Please try again"

     

    μπορω να το απενεργοποιησω ; μου εχει σπασει τα νευρα

     

    Χωρις να ειμαι 1000% σιγουρος νομιζω ειχε παρει το ματι μου πως μια λυση ειναι να το απεγκαταστησεις και να το ξανα περασεις..

  10. Καλημερα

    Εχω ενα θεμα

    ενω ακουω κανονικα τα τραγουδια απο το κινητο μεσω της aux του αυτοκινητου δεν μου περναει τον ηχο της κλησης ωστε να ακουω τον συνομιλητη απο τα ηχεια του αυτοκινητου.

    Ειναι θεμα προβληματικης συσκευης η παιζει κατι αλλο?

     

    Νομιζω υπαρχει μια διαφορα στο βυσμα λογο του μικροφώνου των hands-free σε σχεση με το κλασσικό mini jack.Για δοκιμασε να δεις αν μπορεις να ακουσεις και να μιλήσεις με hands-free.Παντως λογικο ειναι να μην σου δουλευει αλλιως οι εταιριες που φτιαχνουν car-kit τι θα απογίνουν... ;)

  11. Επανέρχομαι μ ένα ακόμη πρόβλημα το οποίο το θεωρω σοβαρο και περιορίζει την χρηστικοτητα της συσκευής μου.

     

    Εκτός του ότι δεν μπορω να ακούσω Internet radio, διαπιστώνω ότι όταν με καλούν στο tango, ενω το τηλέφωνο βρίσκεται σε sleep, δεν γίνεται αντιληπτή η κλήση.

    Εννοείται ότι η εφαρμογη τρέχει στο background αποδεδειγμένα και δεν έχω ενεργοποιήσει task killer.

    Το ίδιο γίνεται και με τις notifications. Στέλνω το ίδιο mail και λαμβανω ειδοποίηση στο LG, στο iPhone και στο iPad, ενω στο Nexus μόλις ανοίξω την οθόνη.

     

    Και όλα αυτα με την ρύθμιση του wifi sleep στο never και στα δυο τηλέφωνα.

     

    Χθες εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να σιγουρευτω, αλλα τίποτα.

    Δεν ξέρω ίσως φταίει ότι πέρασα την 2.3.4 manual. Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.

     

    Ένα άλλο θέμα που έχω αφορά την μη ενεργοποίηση της εμπρός καμερας στις βιντεοκλησεις με το tango. στέλνω εικόνα μόνο όταν γυρίσω στην πίσω κάμερα.

    To έχει δοκιμάσει κανεις?

     

    Κατεβασε το wunder radio για να ακους radio απο internet.Για τα υπολοιπα δεν εχω αυτο το κινητο ουτε αυτη την εκδοση android οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.

  12. Πάντως αν το Aura στην 2.3.3 δουλεύει όπως στο Froyo, εγώ δε θα πάρω... ενώ είναι πολύ όμορφο και σε walking mode θεϊκό, και όταν το είδα για πρώτη φορά με τα 3d κτίρια τόσο πιο ωραία απ'το ndrive έπαθα πλάκα, δυστυχώς έχει τραγικό refresh rate στο Galaxy S, και σε οδήγηση είναι μάπα. Όταν σταματάς στο φανάρί ή στρίβεις εκτός διαδρομής, αυτό συνεχίζει πάνω στη διαδρομή του για κάποια ώρα, και μετα "θυμάται" να κοιτάξει και να καταλάβει ότι έχεις σταματήσει, για να γυρίσει το βελάκι πίσω στο φανάρι. Epic fail.

     

    Η non-3D accelerated έκδοση του Sygic, το Mobile Maps 10, εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη μου για το τηλέφωνό μας... απίστευτη ακρίβεια, όταν σταματάς σταματάει κι αυτό, επιλογή χαρτών μεταξύ Teleatlas Navteq και CIT και ίδια φωνή και ήχοι με το Aura.

    Ήλπιζα ότι η έκδοση 3.0 θα διορθώσει τα πράγματα, αλλά εκτός από το ωραίο καινούριο εικονίδιο δεν έχει αλλάξει τίποτα, τη δοκίμασα το απόγευμα.

     

    Τα άλλα (Navigon, Igo, Ndrive, Destinator, Copilot) δεν ξεφεύγουν μπροστά όπως κάνει το Aura, αλλά δε συνεχίζω πάνω σ'αυτό εδώ γιατί είναι off-topic. Πάντως επειδή αναφέρομαι συγκεκριμένα για το SGS, το Aura σε Froyo με χάλασε πολύ... και απ'ότι ακούω κάνει τα ίδια και στο GB. Κρίμα, γιατί είχα μεγάλες προσδοκίες. Για την ώρα παραμένω στο απλό Sygic.

     

     

     

    Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να αλλάξεις το product code, αλλά το τηλέφωνο θα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και θα χάσεις τις εφαρμογές σου.

     

    Καλα αυτο που συνεχιζει το βελακι και εσυ εχεις στρίψει στο φαναρι ειναι απλα απαίσιο...

     

    Υ.Γ. Ακομα froyo?:lol:

  13. Οσοι έχετε jvh, παρατηρήσατε τίποτα περίεργο στη φόρτιση η γενικά στο θέμα μπαταρια;(οτιδήποτε).

    Κάτι άσχετο, τι είναι οι bootloaders ρε παιδιά;;! Πως ξερω αν η jvh που πέρασα είχε; (από 2.2 οφισιαλ πέρασα σε jvh official και voodoo κερνελ πέρασα..)

    Ρωτάω γιατί αναφέρεται συχνά τελευταία και είναι άγνωστη λέξη...!

     

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

     

    Με τον ορο bootloaders αναφερομαστε στον κωδικα που τρεχει πριν ανοιξει το λειτουργικο και περιεχει πληροφοριες για την εκκίνηση του kernel και καποια debug tools.Αν googlareis θα βρεις παραπανω πληροφοριες δεν μπορω να στο εξηγήσω παραπάνω..

  14. Να κάνω μια ερώτηση γιατί βλέπω ότι ακούγονται πολύ καλά σχόλια για την criskelo κάι επειδή βαρέθηκα την js8 πρέπει πρώτα να πέρασω την stock jvh από το samfirmware να κάνω root και μετά να την πέρασω;

     

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

     

    Περνας jvh απο samfirmware με bootloaders και μετα φλασαρεις την criskelo.

  15. Καλησπερα,εχω σοβαρο προβλημα και θελω βοηθεια καθοτι λιγο ασχετος.Το τηλ ειχε froyo 2.2 και πηγα να του περασω ανεπισημη rom μeσω oldin.Oλα καλα στην αρχη πατωντας power+volume down+home το εβαλα σε download mode και ξεκινησα κανονικα πατωντας start.Στην αρχη ολα ενταξει,η μπαρα προοδου στο τηλ.προχωρουσε κανονικα ωσπου εφτασε η στιγμη να κανει reboot,που δυστηχως ομως ποτε δεν εκανε γιατι κολλησε εκει και τωρα πλεον δεν ανοιγει με τιποτα,ουτε με συνδιασμο πληκτρων ουτε με συνεχομενο πατημα του power.Το μονο που κανει ειναι οταν κραταω το power πατημενο μου αναβει το λαμπακι του flash και μενει αναμενο,και οταν το ξαναπαταω σβηνει για λιγο και μετα αναβει παλι και μενει αναμενο ξανα.Η οθονη καμια ενδειξη και το λαμπακι του flash δεν λεει να σβησει παροτι που εβγαλα και μπαταριες και τα παντα.Μπορει να με βοηθησει καποιος μηπως υπαρχει λυση,η παει για πεταμα?

     

    Εχεις flash σε galaxy s??Πρώτη φορα το ακουω...Καποιο αλλο κινητο εχεις μαλλον για σιγουρέψου...

  16. ο συνονόματος σου παναγιώτη μια ζωή έχει θέματα, ακόμα και όταν συναντηθήκαμε και φορούσαμε την ίδια simply σε μένα έτρεχε καλύτερα :devil: /flame off

     

    νομίζω πάντως πως εξαρτάται ο χρόνος που ανοίγει το bt, έχω δει διάφορα με διάφορες ρομς :)

     

    Ωραιος coModerator..Πλεον δεν ανοιγει ποτε ομως...Και ειπαμε φταιει το hard-reset που δεν εκανα οταν φλασαρα...Κατσε να βγει η darky final and stable και δεν θα εχω ξανα προβλημα σε τιποτα...

     

    Edit: Τωρα ανοιξε το bt..

×
×
  • Create New...