Jump to content

TNS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TNS

  1. Καλησπέρα. Έχω 2 ερωτησούλες: - Υπάρχει τρόπος να κάνω sync το iPhone 3G με 2 διαφορετικά PCs; Για παράδειγμα contacts/calendar με το laptop της δουλειάς και music/videos με το PC στο σπίτι; (note: Δεν το έχω κάνει jailbrake) - Οι φωτογραφίες τον τελευταίο καιρό βγαίνουν υπερβολικά θολές και νομίζω πως αυτό συμβαίνει καθώς έχει λερωθεί ο φακός (βλέπω κάποιες σταθερές κουκκίδες σε κάθε φωτογραφία - άμμος ίσως). Έχετε πετύχει κανένα how-to πως να τον καθαρίσω; Αυτά... :) ...τουλάχιστον για την ώρα :p
  2. Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση... To iPhone 3G φορτίζει από USB; :blink:
  3. Είχες απόλυτο δίκιο φίλε μου! Με την τρίτη φορά φαίνεται έκατσε καλά και τώρα παίζει σωστά! Σε ευχαριστώ! :) Όσο για τον OperaMini, κανείς; Όλοι με τον build-in browser μπαίνετε; :worry:
  4. αργεί όταν πάει να προσπελάσει τη μνήμη και μετά απο λίγο λέει not formated, κάνω format και βγάζει format failed... :blink:
  5. miniopera κανείς δε χρησιμοποιεί στο 6230i του; πήρα και μια SanDisk 512ΜΒ MMC σπαστή (με αντάπτορα) αλλά το κινητό κολλάει; :wacko: έχετε καμοιά ιδέα τι φταίει; :confused:
  6. παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς να κατεβάσει και να εγκαταστήσει στο 6230i του τον OperaMini browser; εγώ το έκανα αλλά δε λέει να συνδεθεί (μέσω GPRS), το test βγάζει συνεχώς failed και ας φαίνεται πάνω αριστερά το G (χωρίς όμως το τετραγωνάκι γύρω του... [G])... έχει κανείς ιδέα; :X σημ.: έχω βάλει allow communication access
  7. Να ρωτήσω. H Nokia λέει μνημούλα μέχρι 512ΜΒ. Έχει δοκιμάσει να βάλει κανείς 1GB;
×
×
  • Create New...