Jump to content

eagle40

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About eagle40

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

eagle40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. eagle40

    Nintendo DS

    εγώ τα mp3 τα έβαλα σε ένα φάκελο στο ίδιο το τσιπάκι που έχω τα games (σε δικό τους φάκελο, όχι χύμα) και με το μεσαιο εικονίδιο (το moonshl2 νομίζω) ανοίγουν και παίζουν μια χαρά. τώρα γιατί δεν σου κάνει save τις πίστες, είναι περίεργο. στου γιου μου είναι όλα εντάξει.
  2. eagle40

    Nintendo DS

    ενοούσα ότι η καρτα των 2gb ήταν micro sd και όχι micro sdhc. υπέθεσα ότι μπορεί να φταίει αυτό. τέλος πάντων αφού βρήκα άκρη όλα καλά. thank's for your help.!!! αλήθεια τα αρχεία πολυμέσων (mp3 , videos) σε ποια κάρτα τα φορτώνω? σε αυτή με τα παιχνίδια ή στην πλαίνή?
  3. eagle40

    Nintendo DS

    τελικά όλα καλά. το πρόβλημα λύθηκε με μια νέα micro sdhc 4gb και νέο firmware . το λάθος ήταν δικό μου γιατι η προηγουμενη micro sd δεν ήταν SDHC αλλά SD. πάντως για όσους έχουν r4i (όχι αυτή που γράφει upgrate)το link http://www.r4ids.com/r4i-download-e.html για το τελευταίο firmware για dsi δουλεύει άψογα. να προσθέσω και εγώ καμμιά χρήσιμη πληροφορία!!!!
  4. eagle40

    Nintendo DS

    ξανα καλησπέρα παιδια. όλα καλά πάνε μόνο που έχω κάποια προβλήματα με μερικά παιχνίδια. τα περισσότερα παίζουν μιά χαρά αλλά μερικά δεν ξεκινάνε και άλλα μαυρίζουν την οθόνη μετά απο τα εισαγωγικά γράμματα. το παλαβό είναι ότι παίζουν games με πιο δύσκολα γραφικά (call of duty) και κολάνε κάποια όπως το ice age ή το ratatouille. παίζει ρόλο το firmware ή μήπως ότι η sd ειναι 2gb και το fat είναι λίγο αλλά το fat32 της πέφτει λίγο βαρύ? έχω την r4i revolution gold.
  5. eagle40

    Nintendo DS

    όλα ΟΚ!!!!! πάει μια χαρά. τελικα δουλεψε με το firmware που κατέβασα από το site που γράφει πάνω η κάρτα (http://www.r4ids.com) αυτό που μου είχες πει ξεκίναγε και μετα μαυρο. παρατήρησα όμως ότι αυτό θα ταίριαζε αν η καρτα έγραφε r4i revolution upgrate . πάντως όλα καλά. και για να μην γίνεται και χαμός μέσα στην κάρτα, τα παιχνιδια τα έβαλα σε δικό τους φάκελο και τα διαβάζει μια χαρα. κάνα - δυό αποριούλες που έχω θα τις ρωτήσω αλλη φορά. μην πάθω και κανενα overdose γέρος άνθρωπος. :up::thanks:
  6. eagle40

    Nintendo DS

    ευχαριστώ!! 3 φάκελοι και 1 αρχείο είναι μέσα. όπως είναι χυμα στη microSD?
  7. eagle40

    Nintendo DS

    παιδια καλησπέρα και καλή χρονιά. καινούριος λόγω ενός dsi που απέκτησε ο γιος μου. θα ήθελα να κάνω κάποιες μικρές ερωτήσεις, για να δώ αν κατάλαβα καλά αυτά που διαβάζω εδω και μια βδομάδα σε διάφορα forum . α)βρήκα αυτό το site: http://www.r4-v.com/download-en.htm ποιό να κατεβάσω? το τελευταίο (R4I SDHC V1.42 KERNEL (English) ) ? η καρτα μου είναι η r4i revolution gold β) αν το αναβαθμίσω σε 1.4 ωστε να έχω browser, το firmware αυτο αν το βάλω μετά δουλεύει? το firmware του dsi μου είναι 1.3Ε:wacko: αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος μέχρι να έρθει η κάρτα μου.:help:
×
×
  • Create New...