Jump to content

fenia15

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fenia15

  1. Τέλειο το κινητάκι. Καλή μας επιτυχία!!!!
  2. Τέλειο το κινητάκι!! Oι κινέζοι το κάναν πάλι το θαύμα τους!! Οι Καλή επιτυχία σε όλους!!
  3. Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Καλή τύχη σε όλους!!!
  4. Γεια σας! Ψάχνω ένα android, με 2gb ram, καλή ανάλυση οθόνης και καλή κάμερα με budget 280-320 ευρώ. Είχα μέχρι πρότινος το galaxy s3 ,αλλά μας άφησε χρόνους, οπότε θα ήθελα κάτι στην ίδια κλίμακα. Έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  5. Το έχω πάει ήδη μια φορά για σέρβις, πήρα και καινούργια μπαταρία... Μίλησα απευθείας με τη samsung και μου είπαν ότι το κόστος για την αντικατάσταση αυτής της θύρας είναι 120 ευρώ αλλά για το συγκεκριμένο κινητό δε νομίζω να αξίζει να δώσω άλλα λεφτά όσο και να κόστιζε. Αν δεν υπάρχει σωτηρία θα κοιτάξω για κάποιο άλλο smartphone στα ίδια επίπεδα με το s3 που πλέον κυκλοφορούν αρκετά. Απλά επειδή ήταν το πρώτο κινητό που πήρα μόνη μου προσπάθησα να το σώσω όσο γίνεται. Ευχαριστώ για τη βοήθεια μέχρι στιγμής όμως.
  6. Αλλαγή της υποδοχής της φόρτισης. Όταν το είχα πάει στο Γερμανό (με σκοπό να το στείλουν στη samsung) μου είπαν πως ήταν σύνηθες πρόβλημα και με την αντικατάσταση της υποδοχής θα ήμουν μια χαρά.
  7. Η εγγύηση έχει λήξει και το ανταλλακτικό στη Samsung κοστίζει 120 ευρώ. Σε αυτή τη περίπτωση προτιμώ να δώσω άλλα 100 και να πάρω καινούργιο παρά 120 μόνο για ένα ανταλλακτικό...
  8. Γεια σας, έχω εδώ και 2.5 χρόνια το s3. Τον απρίλιο άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα με τη φόρτιση. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν απλά η μπαταρία γι'αυτό πήρα καινούργια. Τελικά προφανώς δεν ήταν η μπαταρία, απλά πλέον όταν αποφάσιζε να φορτίσει πλήρως η μπαταρία κρατούσε περισσότερο. Το καλοκαίρι το πήγα για σέρβις αλλά επειδή είχε μια ασήμαντη γρατζουνιά η οθόνη (δεν ήταν σπασμένη) μου είπαν στο Γερμανό ότι δεν το κάλυπτε η εγγύηση και πως θα μου παράγγελναν αυτοί ανταλλακτικό με κόστος 40 ευρώ (το οποίο όπως συνειδητοποίησα δεν ήταν αυθεντικό γιατί ποτέ ξανά το κινητό δεν φόρτισε σε λιγότερο απο 3.5 ώρες min). Πλέον, 3 μήνες μετά το σέρβις το κινητό δεν κάνει καν επαφή με το φορτιστή, ούτε με καλώδιο usb. Και τα 2 λειτουργούν μια χαρά με άλλα κινητά η με το φωτογραφική (επίσης samsung). Το κινητό μου είναι ενώ λειτουργεί άψογα είναι άχρηστο γιατί δεν μπορώ να το φορτίσω. Έχω δοκιμάσει πολλές λύσεις: καθάρισα την υποδοχή με καθαρή οδοντόβουρτσα και μετά το φύσηξα με το πιστολάκι --> τίποτα. Δοκίμασα άλλους φορτιστές και καλώδια με αποκορύφωμα να δοκιμάσω με ένα logitech καλώδιο που παλιά φόρτιζε σφαίρα --> όχι απλά δεν φορτίζει αλλά δεν δείχνει καν να κάνει επαφή. Υπάρχει σωτηρία ή να ψάχνω για καινούργιο (όχι samsung όμως ξανά!!) ;
  9. έχω αλλάξει καλώδιο ήδη. δοκίμασα ένα nokia usb και πάλι φορτίζει απίστευτα αργά...
  10. Καλησπέρα, έχω το Samsung galaxy s3. Εδώ και λίγο καιρό έχω τεράστιο πρόβλημα, φορτίζει ελάχιστα. Στην αρχή απλά άλλαξα φορτιστή (έχω τον αυθεντικό Samsung με usb καλώδιο) δοκίμασα άλλο φορτιστή αλλά δεν γινόταν κάτι. Δοκίμασα να το φορτίσω κλειστό, πάλι τίποτα (τώρα τελευταία μάλιστα όταν το έχω κλειστό και το φορτίζω ανοιγοκλείνει μόνο του). Δοκίμασα να το φορτίσω από τον υπολογιστή, για κάποιο διάστημα φόρτιζε (αν και αργά κι από εκεί) αλλά πλέον ούτε από τον υπολογιστή φορτίζει. Μπορεί να το έχω 6-7 ώρες συνδεδεμένο κι απλά να μην πέσει η μπαταρία κι άλλο. Φύσηξα την υποδοχή μήπως είχε μαζευτεί σκόνη αλλά καμία αλλαγή. Πήρα καινούργια μπαταρία και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Η εγγύηση του κινητού λήγει τον Αύγουστο αλλά το πήρα από Ελλάδα και σπουδάζω εξωτερικό οπότε μέχρι να έρθω Ελλάδα πάλι πρέπει να βρω μια προσωρινή άλλη λύση. Καμιά ιδέα με το τι παίζει ακριβώς; Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων!!
  11. Αφού δεν μου φέρνει δώρο η νονά μου ας κερδίσω το iphone τουλάχιστον :P !! Καλή επιτυχία σε όλους!!!
×
×
  • Create New...