Jump to content

tsotras_5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsotras_5

  1. tsotras_5

    Honor 6

    Στο pc συνδεοντας το δεν το αναγνωριζει.. Παιζει κατι με προγραμμα οδηγησης συσκευης κ πως μπορω να το βρω..
  2. tsotras_5

    Honor 6

    ..κ πως κανω back up στο τηλ μη τυχον κ χασω δεδομενα? Ευχαριστω..
  3. tsotras_5

    Honor 6

    Παιδια μπορει κανεις να βοηθησει? Δεν εχω κανει καμμια ενημερωση απο τοτε που το πηρα(Η60-L12V) κ θελω να το επιχειρησω.. Μου βγαζει current version EUI 2.3... Θα κανω με online update ή local update ή usb? Υπαρχει καπου η διαδικασια? Ευχαριστω...
  4. Ευχαριστω παιδια...νομιζα οτι εχει προβλημα το κινητο...:)
  5. Δεν ειναι ενεργοποιημενο το κλειδωμα περιστροφης..Εννοω αν μπορεις απο την κεντρικη οθονη να το στρεψεις οριζοντια και να περιστραφει το menou..
  6. Καλησπερα και απο μενα και Καλη Χρονια σε ολους...Ξερει κανεις πώς γυρναει η οθονη σε οριζοντια λειτουργια ή σε αναστροφη? Το δικο μου Iphone 6 , 16 gb space gray δεν το κανει.. Ευχαριστω και παλι Καλη Χρονια σε ολους...
  7. tsotras_5

    Honor 6

    Ευχαριστώ..Τελικά αυτό ήταν. Δεν ξέρω γιατί κόλλησε.. Πάντως και σε Iphone 4 που είχα και αυτό κόλλαγε και άνοιγε με τον ίδιο τρόπο..
  8. tsotras_5

    Honor 6

    Παιδιά σήμερα κ εντελώς ξαφνικά τα πάντα μαύρισαν.. Δεν ανοίγει με τίποτα κ δεν φορτίζει .. Έχει τύχει σε κανένα; Καμμια βοήθεια ; Ευχαριστώ.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί και απαγορεύεται βάσει των κανονισμών του forum.
  9. Καλή τύχη σε όλους κ καλές γιορτές με υγεία.....
  10. Καλή επιτυχία κ καλές γιορτές σε όλους..
  11. Ευχαριστώ...Πώς το χα βρεί δεν θυμάμαι... Ευχαριστώ παιδιά, κ οι δύο τρόποι ειναι σωστοί... Ξέρει κανείς πως να αλλάξω τις ρυθμίσεις κατά τον συγχρονισμό με το PC, ώστε να ενημερώνεται μόνο απο το τηλέφωνο προς το new PC Studio ( για back up) κ όχι να μου περνάει κ επαφές που έχω σβήσει στο τηλέφωνο?
  12. Χαιρετώ το Forum. Καινούριος, με 2 απορίες. 1.Κατα κάποιο τρόπο, ενεργοποίησα το κινητό σε λειτουργία φακού. Μετά δεν μπορώ να το ξαναβρώ... 2. Ταχεία κλήση χρησιμοποιώντας αριθμούς? Ευχές σε όλους για το 2010!!
×
×
  • Create New...