Jump to content

TonyV

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TonyV

  1. Γεια σας, Καποιος σας παρακαλω αν μπορει να μου δωσει ενα link για να κατεβασω το ukeyboard 2.1-1 version, εκανα και εγω το λαθος... αλλα δεν βρισκω πουθενα την εκδοση αυτη. Σας παρακαλω λιγο βοηθεια
  2. Γεια σας, Μια βοηθεια παιδια, δεν μπορώ να βρώ πως να στειλω ενα mp3 μεσώ bluetooth! οταν παω να στειλω μια εικονα μου εχει αυτο το εικονίδιο που ειναι καπώς ετσι .<: αλλα για να στειλω ενα mp3 δεν μου βγαζει τιποτα.. μπορει να με διαφωτισει καποιος? Ευχαριστώ!
  3. Παιδια, το εκανα install το theme, αλλα τωρα οταν μπαινω στο "photos" γινεται ενας χαμος απο icons που εχει το theme, με αποτελεσμα να εχουν μπερδευτει με της φωτογραφιες/εικονες μου. μπορώ καπως να το αλλαξω αυτο? Οσο για την εντολή: "rm -r /usr/share/themes/matrix/" για το unistall. δεν κανει τιποτα ( δεν το κανει unistall ) και μου βγαζει το εξης μυνημα: "rm: descend into directory '/usr/share/themes/matrix'?
  4. Πολυ ωραίο το theme φιλε, αλλα εχω ενα προβλημα, Καταρχάς οταν γραφώ την 1η εντολή: "sudo gainroot" μου βγάζει ενα μηνυμα:" Enable RD mode if you want to break your device" δεν ξερώ αν αυτο επρεπε να το λεει απλα μου φαινεται περιεργο, μετα στην 2η εντολή δεν εχω προβλημα, μολις γράψω:"tar -xzvf MyDocs/.documents/matrix.tar.gz" αρχιζει να εμφανίζει ενα κατεβάτο.. και οταν σταματαει δινώ την 3ή εντολη ακριβώς οπως το γραφεις, (με τα κενα) και μου βγάζει το εξης μηνυμα:" mv: cannot create directory '/usr/share/themes/matrix' : Permission denied θα μπορούσες σε παρακαλώ να με βοηθησεις?
  5. Χρονιά πολλα και καλή χρονια παιδια, θα ηθελα να με ενημερωσεται για το πως μπορώ να κανω χρηση της βιντεοκλησης με το n900, διοτι ενω εχω 3G σημα, δεν μου βγαίνει καμια επιλογη για να κανω βιντεοκληση. Τι πρεπει να κανώ?
×
×
  • Create New...