Jump to content

Dr0uk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dr0uk

  1. Μαλιστα...Ευχαριστω για τις απαντησεις
  2. δεν επηρεαζεται τιποτα αλλο αμα ειναι να κανω και root.....
  3. Δεν εχω καποιo wallpaper οπως ηταν το κινητο ειναι δεν αλλαξα τιποτα.......δλδ το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω να αρχισει ΄υπερθερμανση δεν υπαρχει λυση? εκλεισα και ανοιξα το κινητο διεγραψα και μερικες εφαρμογες και μεχρι τωρα δεν εχει προβλημα θα δουμε ομως......μηπως φορτωνεται πολυ η μνημη και για αυτο το κανει???Δεν εχω κανει root δεν ξερω τι ακριβως εινα αυτο αλλα φανταζομαι ειναι κατι σαν φορματ δλδ ξεκιναει το κινητο μονο με το λογισμικο χωρις καμια εφαρμογη και βαζεις εσυ οτι θελεις.Μπορω να αποθηκευω τις εφαρμογες στις SD?
  4. οχι δεν την εχω......να κανω επαναφορα ρυθμισεων θα βοηθησει??
  5. περασα μια εφαρμογη της Eurobank και αν δεν κανω λαθος εκανε καποια ενημερωση το λογισμικο.Τις πρωτες 7-8 μερες δεν μου το εκανε καθολου.Ευχαριστω για την απαντηση
  6. Παιδια για εμενα τιποτα με το θεμα που αναβοσβηνει η οθονη αρχιζει και γινεται ενοχλητικο.......
  7. Καλησπερα Παιδια!Πριν μια εβδομαδα πηρα κι εγω το xperia mini pro.Γενικα δεν ειχα προβλημα με το κινητο ολα καλα ειναι το πρωτο smartphone που εχω και δεν κανω ιδιαιτερη χρηση εκτος απο καποια παιχνιδακια και μερικες εφαρμογες.Μετα απο ενα update που εκανα εκει που το κινητο ειναι κλειδωμενο αναβει η οθονη....το κανει 2-3 φορες στο καπακι και μετα σταματαει.Τι ειναι αυτο?
  8. παιδια εχω το viewty εδω και λιγες μερες.Εχω ενα προβλημα.δεν μπορω να το συνδεσω με το pc.εχω ενακαλωδιο δεν ειναι αυθεντικο lg αλλα ειναι για να φορτιζει το κινητο απο usb θυρα.εχω κατεβασει τους drivers τους εχω κανει εγκατασταση αλλα δεν μπορω να συνδεθω.τι μπορει να φταει.επισης ειναι φυσιολογικο που η καμεραα οταν τραβαει με 120fps αμα ειναι λιγο σκοτεινος ο χωρος τραβαει χαλια??
  9. παιδια γεια σας!!Πριν δυο μερες πηρα κι εγω το viewy.αν και ηταν η τελευταια μου επιλογη αφου ο πατερας μου δεν ειχε μεγαλη αναβαθμιση και δεν ηθελα να δωσω πολλαλεφτα για να παρω κατι καλυτερο πηρα αυτο.Η αληθεια ειναι οτι δεν το ηξερα το κινητο αλλα απο οταν το πηρα και ψαχνοντας στο ιντερνετ εχω δει οτι εχει πολλες δυνατοτητες.Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει Wifi.ξερετε κανενα τροπο για free ιντερνετ??αυτα προς το παρον γεια σας και παλι εχω ενα προβλημα.....οταν βαζω το mode με τα 120 fps στην βιντεοκαμερα σκοτεινιαζει η οθονη οταν πατησω το record.εχω δοκιμασει να βαλω νυχτερινη ληψη να ανεβασω την φωτεινοτητα αλλα τιποτα
×
×
  • Create New...