Jump to content

mivechris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    834
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mivechris

  1. mivechris

    OnePlus Nord 3

    Είχα παρόμοιο θέμα με ενα motorola G4 πριν μερικά χρόνια, όταν δούλευε με δεδομένα η συσκευή έχανε το σήμα ξαφνικά η εκανε επανεκκίνηση, απο τη μια μερα στην αλλη αυτό. Πρόβλημα πλακέτας ήταν. Για αυτο λεω, αν δεν εχεις κάνει τις παραπάνω κινήσεις που αναφέραμε να τις κάνεις. 99% η συσκευή έχει πρόβλημα/ελάττωμα.
  2. mivechris

    OnePlus Nord 3

    Δεν "στέκει" το είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει εφόσον κάνει επανεκκινήσεις η συσκευή κάποιο πρόβλημα έχει. Πάρε τα δεδομένα σου απο την συσκευή και κάνε επαναφορά εργοστασιακών και δες αν συνεχίζει το πρόβλημα. Αν ναι, πρέπει να τη στείλεις στο σέρβις.
  3. δεν αναφερόμαστε στα στατιστικά της μπαταρίας, αλλά στην υγεία της. Μετά απο κάποιους κύκλους φόρτισης οι μπαταρίες δεν είναι στο 100% της χωρητικότητάς τους και μειώνεται μέχρι να πεις δε μου βγάζει τη μέρα πλέον με τίποτα.
  4. Το όλο point ξεκίνησε με το "γιατί να μην το κάνουν όλες οι android συσκευές και οχι μονο τα πιξελ " και η απάντηση είναι οτι στο κινητό σας που δεν είναι πιξελ και δεν σας εμφανίζει την υγεία της μπαταρίας δεν φταίει η google αλλά ο κατασκευαστής ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. η apple πχ το κάνει. Η 1+ το κάνει επίσης. Η samsung ΔΕΝ στο λέει κάπως.
  5. Το να διαγράψεις τον φάκελο roaming δεν θα στο πρότεινε κανείς, αποθηκεύονται πληροφορίες και αρχεία απο εφαρμογές που κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόσβαση. κατέβασε το malwarebytes και ρίξε ενα σκαν Και γενικότερα κανενα αντιβιοτικό της προκοπής. Υπάρχουν απο τα μεγάλα και γνωστά (πχ eset) και online scanners.
  6. mivechris

    OnePlus 11

    Υπάρχει παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας με την 14αρα πάντως χωρις reset. Το επιβεβαιώνω και εγώ μετά απο μερικές μέρες χρήσης. Για την αναβάθμιση που έχει βγει μην την περάσετε ακόμα. Εχει βγει .304 απο 15/12 και την έχουν ήδη αποσύρει 2 φορές γιατι ειχε προβλήματα. Εν τέλει δίνουν όλη την αναβάθμιση κοντά 6 γίγα για ενημέρωση!
  7. mivechris

    OnePlus 11

    όχι καμία σχέση δεν έχει αυτό που αναφέρεις. Οι ενημερώσεις πάνε σε παρτίδες για να μην γεμίζουν οι servers, κάποια στιγμή θα έρθει και σε σενα.
  8. mivechris

    OnePlus 12

    όπως αναφέρθηκε στο παραπάνω πόστ έπρεπε να γράψω. Σιγά που θα έβαζαν συσκευή σε νερό οι δοκιμαστές αυτοί και θα το έλεγαν και δημόσια (και δη χωρίς να το γνωρίζει η εταιρία).
  9. mivechris

    OnePlus 12

    Η συσκευή δεν ειναι ΙΡ67,68 άρα αέρας και νερό μπορεί να μπει και να βγει. Βέβαια αυτό δεν έχει καμία σχέση με την υγρασία, οπότε αν το βούτηξαν σε νερό πχ όπως αναφέρθηκε ναι θα βγάλει υγρασία που σημαίνει οτι πήρε νερό μέσα!
  10. mivechris

    OnePlus 11

    Δεν το κάνει στάνταρ και κάθε φορά. Και εγώ εκει κολλάω αν ειναι bug η όχι. ΠΧ και στο τικτοκ εχω στη μπαρα το εικονίδιο και στην aod και οταν κατεβάσεις την μπάρα απλά εχει την εφαρμογή χωρίς περιεχόμενο (ότι σου έχει στείλει κάποιος δηλαδή).
  11. mivechris

    OnePlus 11

    Εαν εχεις κάποια εφαρμογή που παίζει βιντεο απο πίσω (instagram,tiktok,yt) και ΔΕΝ κλείσεις την εφαρμογή η δεν κανεις refresh για να φυγει το multimedia περιεχόμενο, για εναν παράξενο λόγο ΝΑΙ δεν σβήνει την οθόνη. Επίσης, μου έχει τύχει να εχω ελαχιστοποιημένες τις εφαρμογές αυτές και να ακούω τον ήχο του βιντεο του instagram απο πίσω με κλειδωμένο τηλέφωνο. Τώρα με την 14αρα η αλήθεια είναι δεν το εχω παρατηρήσει αλλά λογικά κάποιο σκάλωμα θα τρώει. Ναι. Το κάνει και σε άλλες εφαρμογές έχω παρατηρήσει.
  12. mivechris

    OnePlus 12

    Μπορεί, αλλά σκέψου οτι μιλάμε για μια συσκευή που έχει κυκλοφορήσει μόνο ακόμα για την αγορά της Κίνας. Λογικά εκει πέρα έχουν άλλους τρόπους ζωής, αν γινόταν αυτό στην Ευρώπη/Αμερική θα το είχαν γράψει τα blogs και sites. Παρ όλα αυτά, χαμός έχει γίνει και με το 1+ open με τα προβλήματα της εσωτερικής του οθόνης.
  13. mivechris

    OnePlus 12

    Καλά ακόμα αρχή είναι. Επίσης είναι σε εκθεσιακό μοντέλο όπως φαίνεται απο τη φωτογραφία(αν και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία). Τα σημεία με το πρόβλημα είναι στο πισω γυαλί στο μέρος που ενώνεται το μεταλλικό πλαίσιο με το γυαλί, πιθανολογώ κάποια αστοχία θα έγινε.
  14. mivechris

    OnePlus 11

    Καλά ναι, το ότι άλλαξαν τα κουμπία ίσως να είναι πλεον και για λογους ευκολίας κατασκευής της συσκευής. Κάτι θα εμπόδιζε εκει με τους φακούς πίσω (μάλλον)
  15. Χάνεις την ουσία. Σου λεει η μεγάλη αυτή εταιρία οτι ναι είναι φυσιολογικό να γίνεται. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ αν εισαι εκτος εγγύησης; Αφου είναι φυσιολογικό το καλύπτουν εντός εγγύησης για πάντα με αυτή τη λογική;
  16. Φυσιολογικό να φευγει η επίστρωση σε συσκευη 1500€; Δηλαδή σε 1,5 χρόνο θα σε βάλουν να πληρώσεις την οθόνη αν το παρουσιάσει πάλι. Ενδιαφέρον.
  17. mivechris

    OnePlus 12

    Απο πληροφορίες που έχω (δεν θα επεκταθώ) θα είναι ακριβότερο απο το 11αρι η έκδοση που θα έρθει (δυστυχώς δεν γνωρίζω ποια θα είναι). Με όλα αυτά που φοράει μην περιμένετε ιδια η χαμηλότερη τιμή.
  18. mivechris

    OnePlus 11

    Υπάρχει μια ρύθμιση στην συσκευή που αν την ενεργοποιήσεις σου λέει αν η εφαρμογή που χρησιμοποιείς καταλάβει οτι τράβηξες screenshot να σε ενημερώσει. Πιθανολογώ αυτό είναι.
  19. η μπαταρία έχει ενα έτος εγγύηση, οπότε αφού θα ανοιχτεί η συσκευή επόμενο είναι να ρωτήσουν αν θέλει να πληρώσει να την αλλάξει.
  20. mivechris

    OnePlus 11

    Το γράφει στο κάτω μέρος, οτι για να δειτε το βίντεο πρέπει να το ορίσετε ως δημόσιο. Αν δεν σου πετάει το pop-up μήνυμα είναι άλλο θέμα τούτο.
  21. mivechris

    OnePlus 11

    Δεν θέλω να περιμένω το ΟΤΑ, δεν υπάρχει λόγος. Περιμένω τις παιδικές ασθένειες να περάσουν βασικά.
  22. mivechris

    OnePlus 11

    καλά εγω θα περιμένω κανένα μήνα ακόμα, να βγει και η πρώτη αναβάθμιση ασφαλείας μπας και διορθώνουν τίποτα παραπάνω. Απο κατανάλωση μπαταρίας πως πάει;
  23. mivechris

    OnePlus Nord 3

    ανοιγεις το google messages,πάνω δεξια ειναι ο λογαριασμός σου.Το πατάς Ρυθμίσεις για το Messages. Ειδοποιήσεις Εισερχόμενα μηνύματα Κουδούνισμα (βάζεις τον ήχο που θες εσυ) Ετοιμο.
  24. mivechris

    OnePlus 11

    Τι να σου πω, προσωπικά δεν με απασχολεί στα 60 την εχω την οθονη και 1080p. Εχει σημαντική διαφορά στην μπαταρία η ρύθμιση αυτή.
  25. mivechris

    OnePlus 11

    αν εχεις την οθονη στα 120, ναι σε μερικές κάτι πρόβλημα υπάρχει και τις ρίχνει στα 60 και μετά 120. Δεν ξέρω αν είναι των εφαρμογών θέμα η της συσκευής.
×
×
  • Create New...