Jump to content

opensens

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About opensens

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

opensens's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό είναι σωστό. Εγώ όμως αναφέρομαι στο φίλο μας, ο οποίος δεν μας περιγράφει κάποια επίλυση προβλήματος του, από τον πωλητή, γιατί προφανώς δεν αντιμετώπισε πρόβλημα έως τώρα και εύχομαι να μην αντιμετωπίσει. Άρα δεν μπορεί να έχει ασφαλή γνώμη, για την υποστήριξη που μπορεί να του παρέχει Αυτό που σου γράφει ο droulis είναι σωστό. Είναι πολύ πιθανόν να έχεις κάνει κακή φόρτιση στις μπαταρίες και να το ‘παίζουν’ νεκρές για τι αυτού του τύπου οι μπαταρίες έχουν ‘μνήμη’. Υπάρχουν ειδικοί εξωτερικοί φορτιστές που μπορεί να σου λύσουν το πρόβλημα. Έλεγξε τις μπαταρίες σου πρώτα σε ένα κατάστημα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  2. Αυτό που επεσήμανα είναι η – για μένα – πανέμορφη συνολική εμφάνιση του, και από πλευράς πρακτικής εργονομίας – η ιδέα του αποσπώμενου πληκτρολογίου του-. Σαν επιμέρους συσκευή, σαφώς υπάρχουν και καλύτερα Κινέζικα.(όπως Ν2 πχ) . Όλα αυτά βέβαια είναι θέμα γούστου.
  3. Είναι και θέμα τύχης οι αγορές από ebay. Μπορείς να πέσεις και σε κακό πωλητή και να μην έχεις την σωστή υποστηρίξη ιδικά εάν παρουσιαστεί πρόβλημα μετά από 2-3 μήνες. Εσύ ..αν και παλιός, προφανώς έχεις σταθεί τυχερός έως τώρα
  4. Φίλε! καλά είναι όλα αυτά – για ποιότητα κλπ που λές - . Το ζητούμενο όμως είναι, με την υποστήριξη της εγγύησης τι γίνεται? Αντιμετώπισες ποτέ πρόβλημα, και με ποιο τρόπο στο έλυσαν? Και πολύ σημαντικό σε πόσο χρόνο και τι κόστος? Εκεί ελέγχεται η αξιοπιστία του πωλητή.
  5. Συμφωνώ και επιβεβαιώνω. Σε τρία κομμάτια Ε1000 που δοκίμασα δεν διαπίστωσα πρόβλημα με στο QWERTY πληκτρολόγιο. Είναι και ποιο ελαφρύ από το Chang Jiang N97(ίσως της μικρότερης μπαταρίας του). Εδώ όμως μιλάμε για το Τ2000 που είναι τελείως άλλο μοντέλο, πανέμορφη συνολικά εμφάνιση και με πολύ πρακτικό αποσπώμενο QWERTY πληκτρολόγιο που είναι πολύ καλό και εύχρηστο. Και στα 129 ευρώ που μπορεί κανείς να το αγοράσει από Ελλάδα, είναι μια καλή περίπτωση να το συμπεριλάβει στα υπ όψιν του. Το μόνο αδύναμο στοιχείο του ίσως είναι η ανάλυση της κάμερας
  6. Φίλε μου εγώ το πείρα απο κάποιο παιδί στη Πάτρα, και μου το άφυσε 110 ευρώ . Έχει και υποστήριξη. Εσύ αγόρασετο από ebay, εάν είσαι τυχερός – και δεν σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα – . Στις περσότερες περιπτώσεις οι αγορές μεμονωμένων κινητών από το εξωτερικό (από οποιαδήποτε χώρα) με pay pal μόνο για 7-10 ημέρες σε καλύπτουν αν υπάρξει πρόβλημα. Μετά τρέχα …… γύρευε.
  7. Φίλε αγόρασέ το από το ebay. Μπορεί να είσαι και τυχερός. Η διαφορά τιμής είναι αισθητή. Αυτό όμως είναι που με ανησυχεί!!!!!
  8. Συμφωνώ και εγώ ότι τα οπτικά στα κινέζικα κινητά δεν είναι αξιόλογα αλά πράγματι η κάμερα του M002L έχει ανάλυση 640*480 δηλαδή 0.3 ΜΡ (σύμφωνα με δοκιμή της Solomobi). Ότι και να λέμε, αυτό διαφέρει από 1600*1200…. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
  9. Μια αξιόλογη προσφορά είναι και αυτή εδώ http://www.emarket.gr/item.php?id=19298291 Και σίγουρα έχει Ελληνικά
  10. Τα μεταφορικά με ΕMS είναι περίπου 20-25 $ και o χρόνος παράδοσης είναι περίπου 10 ημέρες. Αν η αγορά γίνει από ebay ή πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε περίπτωση προβλήματος είναι υπαρκτή. Δες και αυτή την περίπτωση, μια και είσαι από Πάτρα http://www.emarket.gr/item.php?id=19277488
  11. Πολύ πιθανόν να είχα διαφορετική έκδοση. Στη δική μου περίπτωση μου ζητούσε να καταργήσω όλα τα συστήματα ασφαλείας των windows xp. (anti virus, anti spam, anti spy, fire wall) και δεν το επιχείρησα. Αναλογιζόμενος το όφελος προς την πιθανή ζημία που μπορούσα να προκαλέσω, εγκατέλειψα την προσπάθεια.
  12. Δεν έχουν τίποτε περσότερο προς το παρόν. Οι Κινέζοι όμως συνεχώς & κάτι προσθέτουν. Όσο για αναβάθμιση του λογισμικού του, εκτός από το ειδικό καλώδιο USB που χρειάζεται, πρέπει να έχεις και το κατάλληλο πρόγραμμα. Αυτό είναι συμπιεσμένο σε μορφή .rar. Όταν το αποσυμπιέσεις και προσπαθήσεις να το τρέψεις, γίνεται χαμός από τα συστήματα ασφαλείας του υπολογιστή. Εγώ παιδεύτηκα. Μόνο στο εργοστάσιο μπορούν να το κάνουν. Χρειάζεται περίπου 6 εβδομάδες πάει και έλα και περίπου 30-40 ευρώ κόστος. Δεν αξίζει τον κόπο. Δεν θα δεις και μεγάλη βελτίωση έτσι κι αλλιώς.
×
×
  • Create New...