Jump to content

dimitris1987

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitris1987

  1. Θέλεις την συμβουλή μου επειδή τα έχω περάσει και εγώ και κάτι ξέρω παραπάνω?Λοιπόν, μην αγχώνεσαι και κυρίως μην έχεις άγχος...Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά το άγχος είναι το νούμερο 1 για να μπερδευτείς και να τα κάνεις μαντάρα.Μην φοβάσαι καθόλου.Αν έχεις διαβάσει και τα έχεις καταλάβει τότε δεν θα έχεις πρόβλημα καθόλου.;) Μπορεί ναι να κολλήσεις κάπου αλλά μην πτοηθείς.Συνέχισε παρακάτω στα υπόλοιπα και στο τέλος ξαναγύρισε σ'αυτό (ήταν η συμβουλή της μητέρας μου τότε αλλά και στην σχολή μετά και δεν ξέρω αλλά πάντα έπιανε!:))...Δεν θα βάλουν δύσκολα γιατί απλά είναι ένα γενικό μάθημα.Λογικά θα βάλουν βατά θέματα.Μην φοβάσαι καθόλου...Προχώρα και διέλυσε τα!;):cool::D
  2. Πέρασα στην ΣΕΜΦΕ (Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ) του ΕΜΠ και ήταν η πρώτη μου επιλογή.Έλα ρε συ Μαθηματικά γενικής παιδείας είναι πολύ εύκολο!Θα μου πεις εξαρτάται τί σου αρέσει...Θα συμφωνήσω!:happy:Πάντως εγώ είχα γράψει πολύ καλά.Αυτό που δεν χώνευα με τίποτα ήταν η εκθεση!!!:mad: Τί χαζό μάθημα...χαχαχα.Εύκολα θα βάλουν μην αγχώνεσαι.;):)
  3. Τί μου θυμίσατε τώρα ρε παιδιά? Με πήγατε 7 χρόνια πίσω όταν και εγώ έδινα Πανελλήνιες...Ήταν μία εφιαλτική περίοδος για μένα που δεν πέρναγε με τί-πο-τα!:cry: Βαριόμουν απίστευτα να διαβάσω και το έκανα με το ζόρι..Τελικά πέρασα εκεί που ήθελα ευτυχώς...:)
  4. Εντελώς τυχαία!Απλά έψαχνα κάτι στο νετ και μου εμφάνισε σελίδα του my phone.Μπήκα είδα τις συζητήσεις και μου κέντρισε το ενδιαφέρον.Αν και μπαίνω αρκετά σπάνια.
  5. Παιδιά εγώ είμαι δόκιμος αξιωματικός και στις 20 μαίου παίρνω μετάθεση για το ΔΑΝ της τήλου (δίπλα στην Ρόδο)...Και πού αλλού βέβαια εκπαιδεύτηκα ως δόκιμος?Μα φυσικά στην ******* την ΣΕΑΠ (Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού)!!!!
  6. Καλύτερη ατάκα που έχω ακούσει... Μία φίλη μου είχε τατουάζ στη μέση το όνομα του πρώην της (είχαν χωρίσει) και ο επόμενος είχε το ίδιο ακριβώς όνομα.Όταν βλέπει το τατουαζ λέει: -Αχ βρε αγάπη μου δεν ήταν ανάγκη τόσο πολύ μ'αγαπάς?:lol::lol:
  7. Ναι γιατί όταν το πήρα και είχα εξετάσει τις δυνατότητές του μου άρεσε.Αλλά στην πορεία αποδείχτηκε ανάξιο της τιμής του.
  8. Ναι αλλά απ'οτι ξέρω (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) γυμνισμό δεν κάνεις ούτε για να πάρεις μάτι αλλά ούτε και να σε πάρουν μάτι.Επομένως αν εσύ θες να κάνεις γυμνή μπάνιο θα σε εμποδίσει ο καθένας?Ο γυμνισμός είναι ιδεολογία.Έτσι και αλλιώς δεν γεννηθήκαμε με ρούχα γυμνοί γεννηθήκαμε.Γιατί λοιπόν να ντρεπόμαστε για το σώμα μας.Εγώ στην Κρήτη φέτος που πήγα με τους φίλους μου κάναμε γυμνισμό και ήταν τελείως διαφορετική αίσθηση!Καμία σχέση με το μαγιώ.Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να κάνω γυμνισμό.Δοκίμασε και εσύ και μετά πες μας την γνώμη σου.Δεν είναι σωστό να προδικάζεις πριν δοκιμάσεις.Και δεν νομίζω επειδή κάνω γυμνισμό ότι ακολουθώ καμιά ουαου αίρεση.Κάνω γιατί μου αρέσει.:);):cool:
  9. Ναι συγνώμη ξέχασα να διευκρινήσω.Δεν το πήρα τώρα πριν 4 περίπου χρόνια τον Δεκέμβριο του 2006.Αλλά τελικά μετάνιωσα που το πήρα.
  10. Παιδιά εγώ έχω το Sony Ericsson K800i αλλά τελικά αποδείχτηκε μεγάλη μούφα.Έδωσα 420 ευρώ γι'αυτή την μπούρδα!!!Έλεος.:mad:
  11. Ο μεγαλύτερος αριθμός που χρωστούσα είναι 10...
×
×
  • Create New...