Jump to content

somebilly

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About somebilly

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

somebilly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με συγχωρείς αλλά αν γνώριζες τα specs των πρωτοκόλλων καθώς και το πως λειτουργούν τα speed test θα σου φαίνονταν ελάχιστα τα 100 mb :) Αν όμως δεν είχαμε ποτέ 4G, θα παραπονιόμασταν σαν καλοί Ελληνάρες επειδή σε άλλες χώρες έχουν ε? :) Hahaha... Μη γινόμαστε αχάριστοι κύριοι, plz :) Ούτε τα 3GB ram (βλέπε note 3) μας χρειάζονται με την ίδια λογική αλλά αφου είναι τζάμπα.... ε ? :lol: Anyway, ο καθένας με τις ανάγκες του.. εδώ η κουβέντα ξεκίνησε για το εάν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα πρωτόκολλα και κατά πόσο επηρρεάζουν τη διάρκεια της μπαταρίας όχι για να προκαλέσει εριστικό ύφος... Φιλικά :)
  2. Ίσως αλλά είναι πολλές στιγμές που έχω 1-2 γραμμές μόνο με 4G και πάλι δεν την "καταπίνει" ! Ίσως επειδή δεν έχει κλείσει ούτε μήνα το κινητό, δεν έχει δουλέψει δλδ τόσο πολύ.. Καλά σίγουρα αλλά περί ορέξεως... Μπορεί κανείς να το κάνει και hotspot και να κατεβάζει στο pc αλλά... τα όρια από τις εταιρίες κινητής είναι μικρά οπότε δεν μπορούμε να χαρούμε για πολύ :P Ανέφερα απλά τη διαφορά που έχει που είναι όντως τεράστια απλά όχι τόσο στο browsing όπως λες κι εσύ. Ο λόγος είναι καθαρά τεχνικός και κατ' επέκταση λογικό να μην φαίνεται η διαφορά εκει :)
  3. Επέτρεψε μου να διαφωνίσω εδώ :) Έχω 4G από την Cosmote και η διαφορά είναι ΤΡΕΛΗ !!! Ίσως όχι τόσο στο browsing καθώς εκεί είναι κυρίως θέμα latency και όχι τόσο bandwidth, αλλά στο download δεν θέλεις πλέον να συνδεθείς σε wifi (εν τέλη το κάνεις όμως μιας και ακόμα και τα 3 Gb το μήνα μιλώντας για 4G είναι λίγα :P) .. Μιλώντας για Θεσσαλονίκη, το 4G (για την Cosmote μιλάω πάντα) πιάνει σχεδόν σε όλη την πόλη απλά διαφέρει ανά περιοχές η ταχύτητα. Το minimum που έχω πιάσει είναι (20 mbit) και κατέβαζα με 2,5 mb/sec αλλά συνήθως πιάνω θεωρητικά full speed 95-100 mbit (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και κατεβάζω με 11,5-12,5 mb/sec !!!!!!!!! Απλά ασύλληπτο !! Όχι δεν δουλεύω ούτε έχω καμία σχέση με ΟΤΕ-Cosmote.. Όσον αφορά τη μπαταρία, όχι δεν κάνει καμία διαφορά ! Η διαφορά είναι ανάμεσα σε 2G kai 3G-4G. Εννοώ πως είτε έχεις 3G, HSPA, HSPA+, LTE(4G) έιναι ένα και το αυτό. Αν τα κλείσεις και έχεις πάντα μόνο 2G, ναι .. εκεί είναι χαοτική η διαφορά ! Αυτά όλα με i9505 με λίγα χρήσιμα-τυπικά widget, με όλα τα radios ανοιχτά, xωρίς live wallpapers, με auto brightness, facebook, skype, viber, hangouts ανοιχτά, η μπαταρία με πάει 1,5 μέρα με ούτε λίγη αλλά ούτε υπερβολική χρήση (με 3G-4G πάντα ανοιχτό) Αυτά ! Φιλικά πάντα.. Καλημέρα στην κοινότητα :)
  4. και όσον αφορά την ερώτηση για το modem ? :) Ευχαριστώ και συγνώμη για τα συνεχόμενα post !
  5. Μου συνιστας να κάνω επειδή αλλάζει κατα κάποιον τρόπο η base version ή γενικά κάνεις πάντα, κάθε φορά που βγαίνει μία nightly ? Ευχαριστώ :) Edit : Και επίσης, σε ποιο modem έχετε καταλήξει ότι λειτουργεί καλύτερα και από πού θα μπορούσα να το κατεβάσω ? Ευχαριστώ πολύ και πάλι ! :)
  6. Παιδιά καλησπέρα ! Μια ερώτηση .. Φοράω την 10-20121117-Nightly .. για να βάλω την τελευταία nightly που απ'ότι είδα είναι 10.1 σε αντίθεση με αυτή που έχω πάνω τώρα, θα χρειαστεί ΚΑΙ factory defaults (reset) ??? Πειτε μου ότι δε χρειάζεται και θέλει μονο wipe cache/dalvik cache :( :( :(
  7. Σωστό .. 1) Αυτό δε συνεπάγεται όμως ότι θα βγει κι άλλη stable , ή περιμένουμε κι άλλη ? :P 2) Ερώτηση σε όσους το έχουν δοκιμάσει εκτενώς : όσον αφορά τον kernel, να περάσω τον semaphore ή να μείνω με τον stock tis cm10 ? Στη nightly που έχω τώρα (ούτε θυμάμαι ποια είναι) είμαι με τον stock και πετάει, γι'αυτό κυρίως κάνω αυτή την ερώτηση.. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά ! :)
  8. Ευχαριστώ πολύ ! Και μία ερώτηση ακόμα.. Γιατί εφόσων βγήκε η stable, ακολούθησαν άλλες 3 (μέχρι στιγμής) nightly ?!
  9. Παιδιά να κάνω μία ερώτηση.. που ακριβώς υπάρχει η cm10 stable διότι εγώ δεν τη βλέπω πουθενά :P Συγχωρέστε τυχόν στραβομάρα αλλά εδώ δεν υπάρχει κάτι : http://www.cyanogenmod.nl/files/?dir=Samsung%20Galaxy%20S/CM10/ROM
  10. Με βαση τις οδηγιες απο το site της slim bean .. ναι ! Κι εμενα λιγο παραξενο μου φανηκε αλλα.. let's follow the rules :P Παντως η τελευταια CM ειναι η μονη η οποια πεταει error... ελεος :P
  11. Παιδιά θέλω να κατεβάσω τη cm-10-20120920-NIGHTLY-galaxysmtd.zip , την τελευταία nightly δηλαδή και είναι η μόνη που βγάζει error .. Μήπως την έχει κανείς πρόχειρη ? Μετά από πάνω λέω να περάσω slim bean. Βασικά ποιες οι διαφορές τους ? Μπορεί να πει κάποιος ?? Πολύ καιρό έμεινα στη ginger και το κινητό κολλάει απίστευτα πολύ !!!!!!
  12. Παιδιά μία ερώτηση ίσως λίγο άκυρη για το συγκεκριμένο topic, απλά την κάνω εδώ διότι θέλω να επικεντρωθώ στο Galaxy.. Όχι γενικά για άλλα android phones ! Ο λόγος για το Viber .. Το γνωστό σε πολλούς app που κάνει κλήσεις και sms μέσω internet (wifi or 3g or whatever). Το έκανα εγκατάσταση αλλά δε δουλεύει σωστά.. συγεκριμένα, η εφαρμογή ψωφάει σε άκυρες στιγμές όταν κάνω διάφορες κινήσεις μέσα στο περιβάλλον της (όχι fc .. απλά κλείνει !!!). Αν την αφήσω απλά στο background λειτουργεί κανονικά (σα να έχω την μη μου άπτου έκδοση :P ) Επίσης, δε βλέπει τα contacts μου και ΟΤΑΝ τα βλέπει, είναι πλασματικά. Με το που κάνω tap ένα contact , μου λέει does not exist :blink: Παρόλα αυτά, σε άλλους φίλους χρήστες του Viber, φαίνομαι κανονικά ότι έχω κάνει join στο Viber network και με καλούν άνετα. Το δοκιμάσαμε. ΑΛΛΑ, εγώ είμαι στην ουσία "κουλός" :P Δεν μπορώ να κάνω ούτε κλήσεις ούτε sms ! Αυτή τη στιγμή έχω πάνω ακόμα JVQ + Semaphore 1.6 + ext4 + oc 1.2 Κανείς ? :worry:
  13. Οκ φιλαράκι σ'ευχαριστώ πολύ ! Με κάλυψες :cool: Θα διαβάσω περισσότερα στο forum τους :)
  14. Ευχαριστώ πολύ !! Το πέρασα και κάνει μια χαρά τη δουλειά του .. :cool: Προς "Nikos523" : Φίλε μου έχεις δοκιμάσει τη Cm7 ? Σκέφτομαι να βάλω την Tornado καθώς διαβάζω τα καλύτερα .. Αν τις έχεις δει και τις 2 λοιπόν μπορείς να μου πεις την άποψή σου ? Κάποιες ομοιότητες - διαφορές και γενικά τι συνιστάς και γιατί κατέληξες στην Tornado ? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εάν το post είναι κάπως off-topic !
  15. Παιδιά μία ερώτηση που μπορεί να έχει ξαναειπωθεί αλλά .. ας την κάνω :) Βάζουμε ένα wallpaper.. Πώς μπορούμε να το έχουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ σε 1 desktop ?? Διότι ότι και να του βάλω το κάνει stretch και για να το δω πρέπει να κάνω scroll τα desktop που για να φανεί ολόκληρο θα πρέπει να έχω 7 desktop :( Επιλογή για να μη γίνεται scroll το wallpaper υπάρχει αλλά το κρατάει stretched, όχι centered.. δηλαδή πάλι δε φαίνεται ολόκληρο ! Πώς όμως θα γίνει να μην είναι streched ?? :worry: Ευχαριστώ ! P.S : Έχω Go Launcher Ex
×
×
  • Create New...