Jump to content

jimman07

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimman07

  1. ρε παιδια ελεος με αυτο το κ599 !!!εχουν βγει και υπαρχουν και καλυτεροι κλονοι iphone !
  2. pat δε με ενδιαφερει η αποψη σου!τι θες τωρα να το στειλω πισω μηπως??? χαχαχααχχαχααχχα!!εσυ μπορει να θες με 120e να παρεις το htc hd2 προβλημα σου στο ξαναπα!Τωρα μηπως καποιος σχετικος μπορει να μου πει πως μπορω να δω youtube βιντεακια?και αν πρεπει καθε φορα για να καλεσω καποιον να τον ψαχνω στον καταλογο??μηπως υπαρχει κανα tip για πιο αμεση κληση??
  3. φιλε patben πρωτον δεν καταλαβενω το στυλακι σου!!!δευτερον ι τηλεοραση στο δικτυο της τουρκιας πιανει μια χαρα πεντακαθαρα 15 καναλακια!τωρα αν εσυ μενεις σε καμια υπογα καλυτερα ανεβα προς ταρατσα μερια χαχα (οπως λες και εσυ)τωρα αν εσυ θες κινητο για ηχογραφισεις προβλημα σου!οσο για την καθαροτητα της συνομιλιας μετα απο συγκριση με iphone 3g 32g το w350 ειναι πολυ πιο καθαρο σε ηχο!
  4. Χαιρετω την παρεα!!Επιτελους σημερα και μετα απο 12 μερες παρελαβα το iphone w350!Oι πρωτες εντυπωσεις ειναι απλα εξαιρετικες και το κινητο απλα ειναι κορυφη!Δεν περιμενα να ειναι τοσο αληθινο και τοσο ομοιο με το γνησιο ολα δουλευουν αψογα. Οθονη πολυ καλη,ομιλια σχεδον τελεια,καμερα καλη εως πολυ καλη,ηχεια δυνατα,τηλεοραση καλη αν και δεν εχω σημα καλο,wifi φενεται σωστο και γενικα γρηγορο,γενικα ειμαι ευχαριστημενος αν συνεχισει ετσι και δεν μου τα χαλασει αποτομα!Τωρα σιγα σιγα πρεπει να ξεκινησω να του βαλω κανα προγραμματακι και να το μαθω φυσικα!
  5. φιλε μου απο οτι ξερω εχει 0,3 mp camera και οχι 2 mp!ισως το μοναδικο αλλα και βασικο μειονεκτημα για μενα..
  6. φιλε τελικα νομιζω πως το τηλεφωνο ειναι σε γενικες γραμμες καλο !!!δεν χερω γιατι δεν το προτεινεις ισως περιμενες να κανει θαυματα αλλα θυμισου οτι ειναι κινεζικος κλονος των 100ευρω!ευχαριστω παντως
  7. φιλε patben εχεις το hx81??τι εννοεις για την tv?παιζει η δε παιζει??σχετικα με το wifi?πως γινεται να εχεις στην αρχη και τωρα οχι???ι μπαταρια του τι λεει??ι οθονη δουλευει?προγραματα παιρνει??
  8. Γεια σας παιδια!Εχει παρει καποιος αυτο το κινητο??? Και αν ναι ας μου πει την γνωμη του!
  9. Γεια σας παιδια και χρονια πολλα σε ολους!!Μετα απο πολλες επισκεψεις αποφασισα και γω να να γινω μελος του siteΤελικα μετα απο ωρες ψαξιματος αποφασισα και γω να δοκιμασω εναν κλονο iphone!Ειμουν αναμεσα στα 599-α007-v88-m002l και w350!Και τελικα διαλεξα το w350 και ελπιζω να το χαρω τουλαχιστο.Το περιμενο απο μερα σε μερα και θα ηθελα αν ειναι εφιχτο και το εχει καποιος να μου πει την γνωμη του!!!
  10. Γεια σας παιδια και χρονια πολλα σε ολους!!Μετα απο πολλες επισκεψεις αποφασισα και γω να να γινω μελος του site:)Τελικα μετα απο ωρες ψαξιματος αποφασισα και γω να δοκιμασω εναν κλονο iphone!Ειμουν αναμεσα στα 599-α007-v88-m002l και w350!Και τελικα διαλεξα το w350 και ελπιζω να το χαρω τουλαχιστο.Το περιμενο απο μερα σε μερα και θα ηθελα αν ειναι εφιχτο και το εχει καποιος να μου πει την γνωμη του!!!Οντως το m002l φενεται πολυ καλη περιπτωση:)
×
×
  • Create New...