Jump to content

xristosF

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

xristosF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το ΒΒ 8520 μου δεν νιωθει καθολου σταματησε να λειτουργει το trackpad στην αρχη κολουσε λιγο και το αλλαξα με ενα απο το ebay που πηρα αλλα τωρα δεν λειτουργει καθολου ουτε το παλιο μου ουτε το καινουργιο το trackpad σαν να φταιει η πλακετα μου φαινεται....Καμια ιδεα ? Παει το κινητο για πεταμα?
  2. Παιδια σοσ δωστε κανενα link οποιος μπορει με την version 5.0.0.411 η 5.0.0.348 που να εχει μεσα ελληνικα για το 8520 curve παντα ετσι οποιος μπορει.Ευχαριστω.Περιμενω.
  3. Παιδια σοσ δωστε κανενα link οποιος μπορει με την version 5.0.0.411 η 5.0.0.348 που να εχει μεσα ελληνικα για το 8520 curve παντα ετσι οποιος μπορει.Ευχαριστ
  4. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟ BLACKBERRY 8900 CURVE.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ GPS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ BLACKBERRY MAPS ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ BLACKBERRY ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:).
×
×
  • Create New...