Jump to content

asterakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by asterakos

  1. Αυτο που ζητας ειναι εξαιρετικά δύσκολο. Πρεπει να αλλαξεις firmware και για να γινει αυτο πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader. Το θεμα ειναι ομως οτι η Huawei εχει σταματησει να δινει κωδικους ξεκλειδωματος του bootloader. Δεν ξερω μονο αν υπαρχει καποιο κολπο μεσω του funkyhuawei αλλα εκει στοιχίζει.

    Εάν τα καταφέρω λέμε τώρα θα δουλεύουν και οι δύο σιμ, έχει δέκτη και για την δεύτερη σιμ ή θα κάνω την διαδικασία και μετά τπτ. Ξέρω ότι στο p8 & p9 γίνεται αυτό., δεν ξέρω όμως για το p20

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    η μονη ευκολη λυση που μπορω να σκεφτω:worry:

    https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20181127071414&SearchText=dual+sim+adapter

    Σε αυτή την περίπτωση όμως νομίζω ότι δουλεύει μόνο η μια σιμ και για να δουλέψει η άλλη θα πρέπει να κάνω αποσύνδεση από την μια και να ενεργοποιήσω την άλλη...

  2. Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι και γω κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής, είναι όμως η έκδοση με μια σιμ και ένα imei αγορασμένο από Vodafone, μπορεί να γίνει μετατροπή και να λειτουργεί με δύο SIM?
  3. Καλημέρα στην ομάδα,

    Έχω αγοράσει το Huawei p20 lite single SIM. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει dual SIM, σε κάποια site στο εξωτερικό λέει ότι γίνεται. Ευχαριστώ!

  4. Κανε ενα reset στο κινητο! Ρε παιδια το κινητο γιατι γραφει μονο 70 χαρακτιρες μνμ?????? 160 πρεπει να ειναι! ξερω οταν χρισημοποιει Ελληνικους χαρακτιρες οτι γραφει λιγους αλλα πχ το se εχει επιλογη για να γραφει 160 χαρακτιρες με ελληνικα! με αυτο τι παιζι?

     

    χρόνια πολλά και απο μένα. Πως γίνεται το reset στο kc910???

     

    3845#*910# από την οθόνη κλήσης πληκτρολογείς τον κωδικό αυτό και πηγαίνεις στο 'factroy reset".Θα χάσεις επαφές ,μηνύματα και αρχεία στη μνήμη τηλεφώνου, οπότε καλό είναι να έχεις back up.

     

    έχω πρόβλημα με την οθόνη αφής και δεν μπορώ να πληκτρολογίσω τίποτα!!!κάτι άλλο????

  5. καλησπερα παιδια,

    εχω και γώ το kc910 και μου βγαλε προβλημα....η οθονη αφης, οπου πατησω, αυτο μου επιλεγει τον τηλεφωνικό κατάλογο.Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω??Η οθόνη δεν είναι γρατζουνισμένη είχα πάνω μεμβράνη!!!

×
×
  • Create New...