Jump to content

jrixm8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jrixm8

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

jrixm8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στην παρέα! Από την Δευτέρα 17/04 είμαι και εγώ κάτοχος του Leeco Le Max 2 x829! Το πήρα από Geekbuying, στις 19/03. Μεσολάβησε το Πάσχα, οπότε ίσως να καθυστέρησε λίγο ακόμη γιαυτό. Δεν πέρασε τελωνείο. Διάβαζω το forum πριν το παραγγείλω και έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες! Έβαλα την ίδια μέρα που το πήρα την tele και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος! Πάει σφαίρα και είναι όσο καθαρή θέλω! Συγχαρητήρια για την δουλειά που έχουν ρίξει ο Τάσσος και ο Χρήστος, πραγματικά είναι απίστευτη! Το fingerprint από την αρχή είχε το γνωστό θέμα, δηλαδή μόλις κλειδώσει το κινητό μετά από 5 δευτερόλεπτα σταματάει να λειτουργεί και έπρεπε να πατήσω το κουμπί της ενεργοποίησης και μετά λειτουργούσε κανονικά. Σήμερα εφάρμοσα το παρακάτω και πλέον λειτουργεί κανονικά όση ώρα και αν έχει κλείσει το κινητό:
  2. Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει τροπος σύνδεσης με τηλεοραση με καλώδιο παρα μονο ασύρματα μέσω wifi.
  3. Εχεις δίκιο ξέχασα τις κάμερες να αναφέρω, μάλλον γιατί δεν τις χρησιμοποιώ πολύ! Μέτριες είναι, τίποτα το αξιοσημείωτο. Τυπική 8αρα η πίσω κ τυπική 5αρα η μπροστά! Κλασικά σε καλό φωτισμό βγάζουν πολύ ωραία αλλά σε χαμηλό υστερούν. Όσο για το θεμα του launcher ναι λογικά είναι θέμα των ρυθμίσεων του launcher της miui
  4. Έχω εδώ και ένα μήνα περίπου στα χέρια μου το Xiaomi Mipad και λέω να γράψω την γνώμη μου! Το παρήγγειλα από Κίνα και έκανε γύρω στις 20 μέρες να έρθει με απλό ταχυδρομείο. Μόλις μου ήρθε, το χρησιμοποίησα λίγο με την εργοστασιακή rom αλλά εδώ και λίγες μέρες έβαλα την ελληνική που έχουν φτιάξει στο xiaomi-miui.gr, ώστε να έχω ελληνικό μενού, καθώς η εργοστασιακή υποστηρίζει μόνο Κινέζικα και Αγγλικά. Εδώ έχω να πω ότι μόλις έβαλα την ελληνική μου έβγαζε ένα πρόβλημα με τα exchange services το οποίο λύθηκε με το να βρω την εφαρμογή exchange services στις ρυθμίσεις->εφαρμογές και να τις απενεργοποιήσω. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με αυτό αλλά προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Το tablet για μένα έχει την ιδανική διάσταση για tablet, 7.9 ίντσες. Η οθόνη πολύ φωτεινή με πλούσια χρώματα! Ακόμη και μεσημέρι στην παραλία με φουλ φωτεινότητα είναι μια χαρά! Η ανάλυση της 1536 x 2048 είναι υπέραρκετή όπως δείχνει και η πυκνότητα των πίξελ που είναι στα 324 ppi. Ο επεξεργαστής (nvidia K1) είναι πάρα πολύ γρήγορος, ανοίγει και τρέχει τις εφαρμογές τέλεια! Μετά από κάποια ώρα σε full load, ζεσταίνεται στην πάνω δεξιά γωνία και ίσως να ενοχλήσει κάποιους στο κράτημα. Εδώ έχω να επισημάνω ότι όταν το λειτουργείς στις αρχικές οθόνες και ανοίγεις και κλείνεις τους φακέλους των εφαρμογών, δεν σου δινει την αίσθηση του "ακαριαίου". Δηλαδή έχει μία ελάχιστη καθυστέριση, που ίσως να είναι από της ίδιες τις ρυθμίσεις της rom και όχι λόγο του επεξεργστή, δεν το γνωρίζω. Το google play δεν το υποστηρίζει επίσημα αλλά μπορεί να εγκατασταθεί κανονικά αν κατεβάσεις το apk του. (Η ελληνική rom το έχει ενσωματωμένο) Λειτουργεί κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα τρέχουν όλες οι εφαρμογές. Τα ηχεία είναι μέτρια, και δυστυχώς κοιτάνε πίσω. Αντίθετα στο nvidia shield κοιτάνε μπροστά που κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλύτερο, ειδικά για ταινίες, σειρές και παιχνίδια. Η μπαταρία κρατάει, σχετικά με το μέγεθός της (6700 mAh), λίγο. Με φουλ χρήση, internet, e-mail, βιντεάκια, λίγο gaming και καμία σειρά κρατάει μία μέρα. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από την χρήση που κάνει ο καθένας. Η μη υποστήριξη GPS, κάρτας SIM και σύνδεσης με τηλεόραση είναι στα αρνητικά του. Καμιά φορά μου λείπουν αυτές οι λειτουργίες. Συνολικά για τα λεφτά του (περίπου 240 ευρώ το πήρα), είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος! Το συνιστώ σε όλους, αρκεί να μην χρειάζονται τις λειτουργίες που του λείπουν! Υπερ: + Επεξεργαστής + Οθόνη + Άριστη σχέση τιμής/απόδοση Κατά: - Δεν έχει GPS, δεν δέχεται SIM, δεν συνδέεται με TV - Η μπαταρία κρατάει λίγο (σχετικά με το μέγεθος της)
  5. Αυτό μου το κάνει και εμένα με τα Windows 7 64bit. Σταματάει ξαφνικά και αποσυνδέεται. Το κινητό έχει το V10b.
  6. Αλλάζει! Ό,τι εικόνα θες βάζεις.
  7. Μάλλον δεν διαβάζει σωστά την κάρτα μνήμης. Τι firmware έχει η συσκευή σου; Το κάνει και σε μένα καμιά φορά, ειδικά όταν πάω να περάσω μεγάλα αρχεία, ξαφνικά κόβετε η σύνδεση με τον υπολογιστή. Εμένα έχει το v10b.
  8. Ακόμη δεν υποστηρίζει την αναβάθμιση του firmware για το GT505...
  9. Έχω το LG GT505 με το v10b. Είχα βγει έξω να βρω σήμα για το GPS πάνω από 20 φορές και δεν έβρισκε με τίποτα, όση ώρα και αν το άφηνα να ψάχνει, σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Δοκίμαζα συνήθως το Wetravel αλλά και τα άλλα που έχει από την μάνα του αλλά τίποτα... Τελικά ανακάλυψα ότι αν πατήσω το κεντρικό πλήκτρο που βγάζει τις ανοιχτές εφαρμογές και πάω μενού->ρυθμίσεις->συνδεσιμότητα->τύπος GPS->Αυτόνομο, μετά από λίγα δευτερόλεπτα συνδέεται! Να επισημάνω ότι και πριν ανοίξω το Wetravel στο αυτόνομο το έχω το GPS αλλά δεν συνδέεται παρά μόνο αν το ξανά βάλω αυτόνομο...Δεν ξέρω γιατί αλλά δουλεύει με αυτόν τον τρόπο σε μένα. Δοκιμάστε σε όποιους δεν δουλεύει μπας και...
  10. Καλησπέρα. Είναι το πρώτο μου post εδώ και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό. Μπαίνω στην ουσία. Εδώ και μία βδομάδα σχεδόν, είμαι ευτυχής κάτοχος του LG GT505 με το V10b firmware. Θα ήθελα να αναφέρω δύο προβλήματα που έχω εντοπίσει. 1) Όταν ανοίγω οποιονδήποτε internet browser και δεν έχω ανοίξει και συνδεθεί από πριν με το wifi στο internet τότε, ενώ συνδέεται κανονικά, όταν πάω στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου γράφει "usim ανενεργή" και το σήμα πάνω αριστερά φαινομενικά έχει χαθεί. Στην πραγματικότητα δέχομαι κανονικά τηλεφωνήματα... Απ' ότι διάβασα στα προηγούμενα post το έχουν πάθει κι άλλοι αυτό και ίσως λύνεται με αναβάθμιση firmware η οποία προς το παρόν δεν υφίσταται... 2) Όταν συνδέω το usb καλώδιο με τον υπολογιστή και επιλέγω "μαζική αποθήκευση", ενώ το βλέπει κανονικά ο υπολογιστής, όταν πάω να περάσω μεγάλα αρχεία κυρίως, ξαφνικά χάνεται η σύνδεση και είναι σαν να αποσυνδέεται μόνο του... Έχω windows 7 64bit και υποθέτω ότι ίσως αυτή να είναι η αιτία, όπου δημιουργείται κάποια ασυμβατότητα. Κατά τα άλλα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το κινητό και ελπίζω σε μελλοντικές αναβαθμίσεις του firmware να λυθούν και τα παραπάνω προβληματά μου!
×
×
  • Create New...