Jump to content

p96058

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About p96058

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

p96058's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. p96058

    Lenovo K3 Note

    Ναί, την 1511. Ως τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα, όλα μια χαρά. Το προηγούμενο τηλέφωνό μου ήταν ένα Samsung Galaxy Ace 2. Η μπαταρία του Lenovo είναι αρκετά καλύτερη.
  2. p96058

    Lenovo K3 Note

    Κανένα (και έχω Cosmote). Μου κάνει εντύπωση που διάβασα ότι υπάρχει θέμα με Cosmote. Στα μηνύματα και στις κλήσεις, η αναγνώριση εμφανίζεται κανονικά. Έχω βάλει τη ρύθμιση για τα 7 Digits και τα τηλέφωνα είναι όλα γραμμένα με +30 μπροστά... ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα ήδη υπάρχει οδηγός εδώ μέσα, δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Επίσης μπορείς να δείς ένα ρώσο να το κάνει .
  3. p96058

    Lenovo K3 Note

    Έχω το κινητό 1 βδομάδα. Εξαιρετικό value for money, με μια προϋπόθεση...Δεν απευθύνεται σε normal user. Μου πήρε 3 μέρες να το εξευρωπαΐσω! Το πήρα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Vickmall, μου ήρθε σε 2 μέρες, γεμάτο από κινεζοεφαρμογές και ενοχλητικές διαφημίσεις, που εμφανίζονταν σε ανύποπτες στιγμές, σου ζητούσαν να εγκαταστήσεις άλλες εφαρμογές κ.ο.κ... To vickmall έχει εξαιρετικό support και μιας και είμαι της δουλειάς, κατάφερα να το rootάρω, να πετάξω έξω όλα τα κινέζικα και να έχω πλέον ένα 100% ευρωπαϊκό τηλέφωνο, που βάζει άνετα κάτω πολλά τηλέφωνα των 400 ευρώ! Το 4g λειτουργεί κανονικά, η κάμερα άψογη, κολλήματα 0, γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Το συμπέρασμα λοιπόν κατά τη γνώμη μου, είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή (στο μέλλον σίγουρα τα πράγματα θα έχουν πάρει το δρόμο τους), το τηλέφωνο απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν κάποιες τεχνολογικές δυνατότητες, μεγαλύτερες από το μέσο χρήστη...Οι υπόλοιποι, καλό θα ήταν να περιμένουν, αλλιώς θα απογοητευθούν και θα γεμίζουν το παρόν forum με αρνητικά σχόλια, που για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, θα είναι άδικα.
×
×
  • Create New...