Jump to content

megatr0n

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6.788
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by megatr0n

  1. 21 ώρες πριν, athanaso77 said:

    Και το τζάμι της οθόνης επίσης γεμίζει δαχτυλιές. Δε μπορούμε να περιμένουμε θαύματα. Το θέμα είναι ότι για tempered glass είναι ανώτερο από τα υπόλοιπα, ειδικά στα 15 pro που έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα φέτος στις άκρες και μη ξεχνάμε και την εγγύηση αντικατάστασης που παρέχει η εταιρία σε περίπτωση σπασίματος. Σίγουρα είναι πιο ακριβό από τα κοινά της αγοράς, κάποιος που το παραλαμβάνει όμως καταλαβαίνει τους λόγους. Ο καθένας βέβαια κρίνει για το αν αξίζει ή όχι και πράττει αναλόγως.

    Kαλημερα, απο πού μπορουμε να το αγορασουμε;

    ΥΓ. το βρισκω μονο απο το site της στην Αμερικη...

  2. 23 ώρες πριν, koutsis said:

    γράψε για οποιοδήποτε κινητο στο google "problems with update" και θα σου βγάλει καμιά δεκαριά σελίδες με αποτελέσματα! Απλά ίσως να βλέπεις περισσότερα άρθρα στο internet για την apple γιατί το όνομά της πουλάει! Όσο για τα πολλά μικρά updates αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ασχολείται και ότι προκείψει το φτιάχνει κατευθείαν! Σε android περιμένεις  μήνες για να διορθωθεί κατι και στο 90% των περιπτώσεων δεν διορθώνεται ποτέ!

    Tα μικρα Updates ειναι στο 99% για να διορθωσουν κραυγαλεα κενα ασφαλειας που προκυπτουν απο τα προηγουμενα updates. Ποιος θα ξεχασει περιστατικα οπως να εχει σοβαρα κενα ασφαλειας η Lock screen των iPhone;
    Σε ποσα νηματα εχουμε δει ατομα να λενε "μεινετε στην παλιοτερη εκδοση γιατι η νεα εχει θεματα σε μπαταρια κτλ";
    Anyway, ολες μα ολες οι εταιριες εχουν τα στραβα τους στα updates.
     

  3. 5 minutes ago, koutsis said:

    Έχω 5 χρόνια iphone και δεν συνάντησα το παραμικρο πρόβλημα με κανένα update! Εσύ τι θέματα είχες ; 

    Eγω ευτυχως ποτέ δεν ειχα θεμα με updates, αλλα διαβαζω αρκετα στο ιντερνετ και εβλεπα μεγαλη γκρινια απο αρκετους! Επισης το οτι βγαζει συνεχως μικρα Updates αποδεικνυει οτι κατι δεν παει καλα στα μεγαλα updates.

    • Haha 1
  4. 3 minutes ago, koutsis said:

    Αλήθεια τώρα; τα updates ειναι το δυνατό σημείο της Apple! Που να δεις τα updates σε Android και δεν μιλάω καν για xiaomi!

    Kι ομως αληθεια!
    Σε android, αν εξαιρεσεις τη xiaomi, ολοι οι υπολοιποι συνηθως εχουν σωστα updates.
     

  5. Παιδια ολες οι συσκευες πλεον ειναι αριστες. Ακομα και αυτες που κανουν π.χ. 400 ευρω.

    Για μενα το iPhone ειναι το καλυτερο all rounder.

    Γενικα μιλωντας, σε δυνατοτητες - κακα τα ψεματα - ειναι ελαχιστα υποδεεστερο του android.

    Το 15 Pro max ειναι απο τις πιο ολοκληρωμενες προτασεις της Apple και με φανταστικο οικοσυστημα (airpods pro, watch ultra).
    Φοβερη αυτονομια, αριστη οθονη, ποιοτικα ηχεια, καλο σημα, καμερα που δε θα σε προδωσει ποτέ, εξαιρετικο ρολλαρισμα, ιδανικο μεγεθος. Τo μεγαλο βαρος δε μου ειναι προβλημα αφου ολες οι συσκευες ειναι βαριες πλεον.
    Το μονο αρνητικο ειναι τα updates της Apple που καποιες φορες φτιαχνουν ή προσθετουν κατι αλλα χαλανε κατι αλλο (π.χ. αυτονομια). Ειδικα οταν η apple προμοταρει σε καποια updates τα νεα της emoticon με κουραδες κτλ, σε πιανει μια αηδια.
    Δυστυχως το κομματι μουσικης στο iphone Ποναει πολυ αμα εχεις τη συλλογη σου στο pc, οποτε εχω αρκεστει στη συνδρομη του Apple music.

    Στο android βρισκεις συσκευες καλυτερες σε καποιους τομεις, αλλα χειροτερες σε αρκετους αλλους.

    • Like 1
  6. 1 ώρα πριν, Nikos_Mpl said:

    καλημερα παιδες, με το viber Και τις επαφες εχετε προβλημα? δε μου διαβαζει τα ονοματα απο τις μισες τουλαχιστον και εχω θεματα. μονο στo viber συμβαινει αυτο και βλεπω στο app store απο τις κριτικες οτι το εχουν και αλλοι. 

    Καμια λυση?

    Μηπως να δοκιμαζες reset και set up as new;

    Ξερω, ειναι φασαρια αλλα δεν μου εχει τυχει ποτέ αυτο που λες Νικολα... 
    Τα ονομαστα των επαφων που δε σου διαβαζει, πού ειναι αποθηκευμενα; Στο icloud ή στο gmail; Μηπως παιζει κανα conflict...
    Γυρνα παλι σε Samsung παλιοfanboy!! :classic_laugh:

    1 ώρα πριν, konandrio said:

    Τάσο δεν είναι  κακό να είσαι λίγο αντικειμενικός, προσπαθείς να βγάλεις το iOS την ποιο ευέλικτη συσκευή ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο. Σε android δεν υπάρχει κάτι που να θες να κάνεις και να μην γίνεται, τόσο απλά. Η μόνη σοβαρή αλλαγή που είδα από iPhone 6 σε iPhone 15 είναι είναι οι αυτοματισμοί, γενικά το iOS οι προσθήκες που κάνει και οι κάτοχοι βαράνε παλαμάκια και χαίρονται είναι προσθήκες που στο android ίσως να υπάρχουν από τη μέρα που γεννήθηκε. Μιλάς για οργάνωση σε άλμπουμ και θεωρείς καλό ότι υπάρχουν όλες χύμα σε ένα φάκελο, αυτό δεν είναι οργάνωση είναι χυμάδιο που χάνεις τη μπάλα και μπορείς να το κάνεις σε android σε 5 sec, select all, cut, paste.

    Πολυ σωστη τοποθετηση,
    Απο τους 12 μηνες του χρονου, τους 8 περιπου χρησιμοποιω iPhone, τους 4 android flagships και προσυπογραφω αυτο που λες,

  7. 11 ώρες πριν, montoya_42 said:

    Για την εφαρμογή της μουσικής εννοώ. 
     Πότε θα έρθουν τα νέα καταστήματα στο iOS μετά τις σχετικές αποφάσεις της ΕΕ;

    Mε το iOS 17.4 λενε οτι θα ειναι εφικτο το sideloading!

  8. Μπηκε χτες στη συλλογη και το Xperia 1 V σε μαυρο.
    Μυριζει ποιοτητα απο μακρια. Πλατη σαγρε και πλαϊνά με γραμμες = ο,τι καλυτερο υπαρχει στην πιατσα.
    Ηχεια πολυ καλα, βελτιωμενα σε σχεση με το παρελθον.
    Ρολλαρισμα αριστο μεχρι τωρα.
    Καμερα εμφανως βελτιωμενη στο auto.
    Δυστυχως ζεσταινεται πανευκολα και πολυ.
    Εχω βαλει και το τελευταιο Update.

    • Like 1
  9. On 22/4/2023 at 10:37 ΜΜ, Fulgore1 said:

     

    Αυτό που με χάλασε περισσότερο παραδόξως είναι το bloatware που έχει μέσα. Γιατί εχω προεγκατεστημένο μεταξύ άλλων το Instagram, το οποίο δεν μπορώ να διαγράψω κυρά Samsung?

    Στο δικό μου μια χαρά μπορείς να το διαγράψεις!

    Ακόμα και disable να γινόταν θα ήταν ουσιαστικά αυτό που θέλεις!

     

  10. 2 ώρες πριν, MobilePerson said:

    Κάτοχος και εγώ του θηρίου 🙂

    Έχω πάθει πλάκα. 

    Μπορείς κάποιος να μου θυμίσει την εφαρμογή με τα missed notification όταν είναι κλειστή η οθόνη ?  

    Always on display? 

  11. 33 minutes ago, Sotiris S. said:

    Το σύγκρινα βγάζοντας φωτογραφία με το p30pro και το s21 ultra που εχω. Το 23 έχει υπερβολικά κορεσμένα χρώματα και από ότι βλέπω αυτό δεν αλλάζει.

    Σε ποια ρύθμιση χρωμστων έχεις την οθόνη?

    Έντονα ή φυσικά?

  12. On 6/4/2023 at 12:40 ΜΜ, Livagoth said:

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση (αν δεν κάνω λάθος είσαι και ενεργό μέλος σε διπλανό forum?). Η παλιά συσκευή έχει custom με android 13, αναρωτιέμαι απλώς αν αξίζει η μετάβαση για 1000+ ευρώ. Και σχετικά με τις εκδόσεις, δεν με ενδιαφέρει τόσο ο αποθηκευτικός χώρος όσο αν είναι "λάθος" τα 8gb ram σε σχέση με τα 12 και την αντοχή της συσκευής τα επόμενα χρόνια.

    Θα πας οπωσδήποτε στο μοντέλο με τα 12GB RAM.

    23 ώρες πριν, lefteriskoy said:

    Επειδη το εχω και εγω και το χρησιμοποιω ακομα, θα σου ελεγα οτι ΔΕΝ αξιζει.  Ο μονος λογος που πηγα στο 23 ultra ειναι το 1ΤΒ αποθηκευτικου χωρου γιατι ο ασφαλης φακελος μου ειχε γεμισει στα 128 gb και στην sd καρτα δεν μπορει να μπει ο ασφαλης φακελος. Αν ειχα εστω 256 gb εσωτερικου χωρου συν την 512 καρτα μου, ακομα με το note 9 θα ημουν. Θα αλλαζα μπαταρια, ισως και οθονη γιατι εχει αρκετο burn in (250 ευρω και τα δυο) και θα το κρατουσα για αλλα τοσα χρονια. Ναι σε ολα καλυτερο ειναι το καινουριο, δεν το συζηταμε αυτο αλλα εκει που θα δεις διαφορά ειναι μονο στις φωτο, βιντεο και στις νεες λειτουργιες του android και security updates. Παιχνιδια απαιτητικα δεν παιζω οποτε δεν εχω δει διαφορά εκει. Oυτε θα δεις διαφορά στην καθημερινη χρηση. Αν εισαι ικανοποιημενος με το 9 και δεν σε ενδιαφερει η καλυτερη ποιοτητα σε φωτο και βιντεο, κρατα το. Οπωσδηποτε για 1400 (512 gb) δεν αξιζει η αναβαθμιση αν δεν χρειαζεσαι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ κατι που το νεο τηλεφωνο προσφερει.

    Δηλαδή σε αυτονομία δε θα δει τεράστια διαφορά? 

    • Like 1
  13. On 31/3/2023 at 7:53 ΠΜ, GMF80 said:

    Απο μεμβρανες πλεον για μενα ειναι διαπιστωμενο οτι του irepair μου κραταει 2 μηνες και μετα αρχιζει να ξεκολλαει στις ακρες. Υπαρχει καποια σιγουρα πιο ανθεκτικη?

    Εδω κ 2μηνο δεν χρησιμοποιω αλλα συντομα θα αρχισουν τα μπανια και ειναι χρησιμη στις παραλιες με την αμμο νο 1 κινδυνο για αραχνιες...

    Βάλε την επίσημη μεμβράνη της Samsung!

    • Like 1
  14. 17 ώρες πριν, Konstantine73 said:

    Προσωπικά το δουλεύω σε FHD+ πάντως,δεν βλέπω στα δικά μου μάτια διάφορες με την υψηλότερη ανάλυση και κερδίζω και σε μπαταρία και απόδοση

    sent from my S23Ultra 12/512
     

    Να πας σε οφθαλμίατρο 🤭

    • Like 1
    • Sad 1
  15. 24 minutes ago, petpapoy said:

    Αναφέρθηκε στο S22 ultra αλλά εχθές το βράδυ το έκανε και σε εμένα σε S23Ultra. Πάγωσε το τηλ για περίπου 15" ενώ ήμουν στον chrome.  

    Όταν ξεπαγώσε, ότι κουμπιά ειχα πατήσει δούλεψαν όλα μαζεμένα. 

    σ.σ: με ενεργοποιημενη RAM+8GB γιατί ο φίλος στο 22 ισχυρίστηκε ότι του το έκανε ενώ απενεργοποίησε την συγκεκριμένη λειτουργία. 

    Μάλλον φταίει ο Chrome...

     

    • Like 1
  16. 8 ώρες πριν, IKAL said:

    Δεν ξέρω εαν είναι ιδέα μου αλλά στο σημείο όπου κάνω ζουμ στους ηθοποιούς απομονώθηκε η φασαρία και ακουγοντουσαν πεντακάθαρα οι τα λόγια τους... Ειναι δυνατόν; 

    Το δοκίμασα τωρα κάνοντας ζουμ απο μακρυά στην τηλεόραση... Μπορείτε να το δοκιμάσετε και να μου πείτε εαν είναι ιδέα μου;;; 

    Ειναι δυνατον και το πρωτοεφερε στα κινητα η HTC (αν θυμαμαι καλα) πριν αρκετα χρονια!

    • Like 1
×
×
  • Create New...