Jump to content

klinexsatio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About klinexsatio

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

klinexsatio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας εχω το σατιο εδω και τρεις εβδομάδες και η μπαταρία κρατάει περιπου 12 - 15 ώρες με πολύ λίγη χρήση ( κανα 10 ολιγόλεπτα τηεφωνήματα και κανα 2 μηνυματα χωρις φωτογραφίες ) . Έχει τύχει σε καναν άλλον αυτό ? Τί να κάνω ?
  2. Όταν λες αρχικα λες τις πρώτες μέρες? και έχω κλείσει κιόλας τα 3g και έχω χαμηλώσει τη φωτεινότητα . Πόσες ώρες το φορτίζεις?
  3. Ρε παιδία τί ρεζίλια είναι αυτα , το φόρτισα τo σατιο το μεσημέρι κατα τις 5-6 και βγήκα μετά έξω γυρνάω το βράδυ είχε πέσει μία γραμμή , το αφήνω το βράδυ σηκώνομαι 8.30 και είχε σβήσει απο μπαταρία , τί έγινε;;;;; Το τηλ το έχω απο το σάββατο και το έχω λειτουργήσει 2 μέρες και χρειάστηκε 2 φορτίσεις . Ελπίζω αυτό που είπε ένας φίλος ότι ετσι είναι μόνο στην αρχή να ισχύει , αλλιώς κρίμα τόσα λεφτά γιατί δεν αξίζει να δίνες 550 και παραπάνω για ούτε 2 μέρες .Το ι phone του αδερφού κρατάει 3,5 - 4 με ξέσκισμα και με κοροιδεύει τώρα . Ελπίζω να τον βγάλω ψεύτη. Και κάτι άλλο , έχει παρατηρήσει κανέις αλλαγή στη μπαταρία μετά από την αναβάθμιση λιγισμικού μέσω ίντερνετ? Ευχαριστώ.
  4. Να κάνψ μια ερώτηση; υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της wind που να δίνει απεριόριστο ίντερνετο ανα μήνα όπως στη βονταφον? νομίζω ότι έχω ακούσεο κα΄τι με 3,5 ευρώ τον μήνα αλλά δεν είμαι σίγουρος Ευχαριστώ
  5. Γειά σας , είμαι και εγω πλεόν κατοχος του καλύτερου κινητού που κυκλοφορεί αλλά επειδή είμαι και noobaς σε μερικά πράγματα θα ήθελα τη βοήθεια των παλιών. Εχω σύνδεση wind και μόλις πήρα το κινητο αλλα δε μπορώ να χρησιμοποιήσω τπτ , ούτε πλοηγό ούτε gps ούτε pdf ούτε quick office και κυρίως το track id.Ιδιαίτερα για το τελευταίο θα ήθελα μια απάντηση γιατι ήμουν πολύ ενθουσιώδης για τη χρήση του και ξενέρωσα απιστευτα όταν μου βγάζει ότι δεν βρίσκει σύνδεση!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...