Jump to content

Acodaz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Acodaz

  1. ...διπλο κλικ στο βελακι...
  2. ...μια μικρη απορια.... ειμαι κατοχος 3gs (οχι jb)..... ...σημερα αγορασα το Apple Universal Dock και το Apple Composite AV Cable..για να μπορω να βλεπω φωτογραφιες και video απ'το iphone μου στη tv.... ...σχετικα με τις φωτογραφιες κανενα προβλημα...(το μονο οτι στο slideshow δεν αλλαζουνε οπως του εχεις δηλωσει στα settings/photoes/transition)... ...σχετικα με τα video που εχω τραβηξει με το iphone και ειναι στη camera roll κανενα προβλημα...παιζουν κανονικα στη tv... ....οταν ομως επεξα ενα video απο το youtube (μεσα απο την εφαρμογη του youtube)..η ενα movie trailer (απο μια εφαρμογη (IMDb) για ταινιες )) ολα μεσω ιντερνετ φυσικα...ακουγοταν μονο ο ηχος και δεν φενοταν τιποτα στη tv (φυσικα στο τηλ. επαιζαν κανονικα)... ..στη συνεχεια για να τσεκαρω καλυτερα πηγα στο apple.com και ετρεξα καποια guide videos..τα οποια επαιξαν κανονικοτατα στη tv... ...υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω στη tv τα videos (απο youtube κτλ) που βλεπω στο iphone μου...?!??... ευχαριστω :) Υ.Γ. με το αλλο μου τηλεφωνο (nokia N900) και με τα ιδια καλωδια ( composite av cable) οτιδηποτε βλεπω και ακουω στο τηλεφωνο τα βλεπω και στη tv....αλλα προτιμω με 1000 το μηλαρακι μου...:lol: *********************************** ...OK...μετα απο πολυ ψαξιμο διαπηστωσα οτι καποια video παιζουν και καποια οχι.....πχ videos απο το youtube.com παιζουν αλλα αμα παω να τρεξω τα ιδια videos απο αλλες apps με link στο youtube δεν τρεχουν... ...αποτι καταλαβα τα περισσοτερα video που τρεχουν σωστα ειναι κυριως μεσω Q time player...anyway...ολα καλα ... :)
  3. ...απορια...:confused: ....οταν εχω ενεργοποιημενο το wifi και το τηλ.(3gs) κλειδωσει....μετα πατωντας το home εμφανιζεται πανω αριστερα το Ε και οχι το σημα του wifi....οταν το ξεκλειδωσω συνεχιζει για 1" να δειχνει το Ε και στη συνεχεια φυσικα το αλλαζει με το σημα του wifi... ....που σημαινει οτι οταν το τηλεφωνο κλεδωνει κλεινει το wifi (για λογους προφανως οικονομιας της μπαταριας) και οταν ξεκλειδωνει επανερχεται το wifi...??.... ...θα ηταν χρησιμο να ξερω γιατι μεχρι τωρα οταν δε θελω να χρησημοποιησω αλλο το τηλ. πηγαινω στα settings και απενεργοποιω εγω το wifi..... ...ευχαριστω...:)
  4. ...ευχαριστω....επισης.....:)
  5. ...ουπς...μπερδευτηκα μεταξυ vpn και apn....:O ....σευχαριστω πολυ για την βοηθεια...:happy:
  6. ...ερωτηση σχετικα με το ΑΡΝ.... ...διαβαζωντας εδω σχετικα με το GPRS και το APN....τσεκαρα το δικο μου 3gs στα settings / network / VPN και ειναι NOT CONFIGURED και φυσικα VPN off...!!...τι σημαινει αυτο , τι ακριβως ειναι το VPN και που χρησημευει..?...επρεπε να ειναι δηλωμενο το VPN..?... (sto settings / general / about ολα ειναι δηλωμενα..model ,serial number, carrier, imei , iccid κτλ...) εχω το 3GS μοντελο MC131ZP (Hong-Kong) ξεκλειδωτο απο τη μαμα και Carrier την Orange France.... ***** εχω internet unlimited (orange france) ....γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα με το κινητο...απλα εχω αυτη την απορια.... ευχαριστω :)
  7. ...kkαlog...ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση και βοηθεια.... :happy: ...απο τη στιγμη που το mp3 δεν εχει μεγαλη διαφορα στο μεγεθος (σε σχεση με το AAC) και δεν μοιραζομαι τα τραγουδια μου με αλλους...θα κρατησω αυτο το format.... ...πολυ καλη λυση για τα artworks... ....σευχαριστω και παλι.. :)
  8. ...τα τραγουδια στο itunes οπως μπορω να δω ειναι σωμενα σαν AAC audio file και το μεγεθος τους ειναι αρκετα μεγαλο 5-7 mb το τραγουδι..(256kbps) ...!!... ...αν τα κανω sync στο 3gs μου θα μεταφερθουν με τα ιδια χαρακτηριστικα (aac audio file , 5-7 mb) ?....η το iphone θα τα αλλαξει...?... ....εαν το τηλ. δεν τα αλλαζει απο μονο του..μπορω να τα αλλαξω εγω manualy....?... ...υποθετω οτι το AAC και τα πολλα mb του τραγουδιου σημαινει και καλη ποιοτητα ηχου...?... ...απτην εμπειρια σας ενα τραγουδι με αλλο format και λιγοτερα mb εχει μεγαλη διαφορα στη ποιοτητα του ηχου..?...(στο iphone).... ...μπορω ? και πως ? να βαλω ενα artwork ( α. το οποιο υπαρχει στο itunes β. το οποιο μπορω να βρω στο δικτιο ) σε ενα τραγουδι μου στο itunes ? (προσπαθησα στο itunes/advanced/get album artwork αλλα δε δουλευει...).... *** για το παραπανω ερωτημα σχετικα μα τα artworks (ερωτ β.) βρηκα το TuneUp...λειτουργει για mac , itunes kai iphone ..?.. ευχαριστω :)
  9. καποιες αποριες..... - στο about- version εμφανιζει 3.1.3(7Ε18) αυτο στη παρενθεση τι σημαινει ?... - οταν γραφω ενα review για εφ/γη στο itunes (...τα κανω ολα σωστα) και το ποσταρω...αυτο δεν εμφανιζεται ποτε στα reviews της εφαρμογης ουτε στo ιστορικο των reviews στον a/c μου...τι συμβαινει ?? - στις εφαρμογες που υπαρχει δυνατοτητα διαμορφωσης ενος μενου (πχ ΤΑ ΝΕΑ) τα εικονιδια ενω μετακινουνται δεν μπαινουν στη θεση που τα πηγαινω και γυριζουν πισω στην αρχικη τους θεση..!!... εθχαριστω...:)
  10. ...ευχαριστω.... σχετικα με τη 1.3.1 και την ενδειξη της μπαταριας.... και εγω οταν το κλεινω και το ανοιγω η ενδειξη δειχνει 20% πιο κατω αλλα επανερχεται μετα 1-2 δευτερολεπτα στα κανονικα επιπεδα....... ....μαλιστα τωρα τελειωσε η φορτιση και το τσεκαρα.....ηταν στο 100% το εκλεισα και οταν το ανοιξα εδειξε 95% και σε 1" πηγε 100% ...δε νομιζω αυτο να ειναι προβλημα...και μαλιστα λογος για να 'πηραξεις' το τηλ με restore κτλ..
  11. ...αν και εχω το επαναστατικο n900... εδω και 1 εβδομαδα περιπου ειμαι και εγω κατοχος ενος 3gs...(δε μπαινω στη διαδικασια της συγκρισης γιατι ειναι δυο εντελως διαφορετικα τηλ με διαφορετικες φιλοσοφιες)...το νεο μου τηλ(never JB :) ) ειναι αγορασμενο απο Μοσχα αλλα μοντελο χονκ-κονγκ (mc131zp)...παραξενο dna...δωρο απο τη φιλη μου (χεχεχε)... ...μεχρι στιγμης ολα καλα.... ....σχετικα με τη 3.1.3 και τη μπαταρια....η μονη διαφορα που εχω παρατηρησει εινα οτι τωρα τελειωνει η φορτιση 30-40 λεπτα πιο γρηγορα (εγω παντα αφηνω να παει κατω απο 5% η μπαταρια και μετα ξεκινω νεα φορτιση παντα μεχρι το τελος) καποιες αποριες..... - στο about- version εμφανιζει 3.1.3(7Ε18) αυτο στη παρενθεση τι σημαινει ?... - οταν γραφω ενα review για εφ/γη στο itunes (...τα κανω ολα σωστα) και το ποσταρω...αυτο δεν εμφανιζεται ποτε στα reviews της εφαρμογης ουτε στo ιστορικο των reviews στον a/c μου...τι συμβαινει ?? - στις εφαρμογες που υπαρχει δυνατοτητα διαμορφωσης ενος μενου (πχ ΤΑ ΝΕΑ) τα εικονιδια ενω μετακινουνται δεν μπαινουν στη θεση που τα πηγαινω και γυριζουν πισω στην αρχικη τους θεση..!!... - οταν τελειωνει η φορτιση της μπαταριας το βγαζουμε αμεσως απο τη μπριζα η ειναι προτιμοτερο να το αφηνουμε περισσοτερο και ποσο..?... - απο Alex0077 : "Kι εγώ είχα κάποιο πρόβλημα με τη μπαταρία.. Πιο πολύ βέβαια επιφανειακό μόλις πέρασα την 3.1.3 και με ένα restore είναι μια χαρά.. Μπορεί να μην είχε γίνει σωστά η εγκατάσταση του νέου software και κάπου να κόλλησε.." ...οταν λες restore τι εννοεις και πως το κανουμε ? μπορουμε να του ξαναπερασουμε το ιδιο firmware ξανα ? ...ευχαριστω και sorry εαν κουρασα...:) Υ.Γ. μεταξημας... προτιμω το iphone απο το n900 (εαν και ημουν τρελλαμενος μαζι του πριν το παρω :worry: )
  12. ...μολις ανηκσα τι καινουργιο 3gs αλλα η μπριζα του φορτιστη δεν κανει για τη μπριζα μου..:( πρεπει να παω αυριο να αγορασω adapter...... ....σημαντικη ερωτηση : επειδη δεν αντεχω μεχρι αυριο μπορω να κανω την 1η φορτιση απο το mac μου μεσω usb η ειναι καλυτερα να περιμενω μεχρι αυριο και να κανω την 1η φορτιση απο τη μπριζα.. :confused: επισης εαν κανω την 1η φορτιση απο το mac...μπορω συγχρονως με τη φορτιση να κανω χρηση του κινιτου η πρεπει να το αφησω μονο του να φορτισει χωρις να 'παιζω' μαζι του.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....:)
  13. οκ...ευχαριστω για την αμεση απαντηση :) ...και κατι ακομα... 1. περιμενω να αποφορτιστει τελειως η μπαταρια που εχει ερθει απτη μανα του και μετα να του κανω τη πρωτη φορτιση ? 2. μπορω χωρις sim καρτα να κανω την ενεργοποιηση μεσω itunes ? 3. μπορω χωρις sim καρτα και μεσω wifi να σινδεομαι στο ιντερνετ ? (οπως κανω με το Ν900 μου ?) :confused: ευχαριστω και παλι... :)
  14. καλισπερα....μολις παρελαβα το 3gs( xexexe...)...Βελγικο αγορασμενο απο Μοσχα ( νανε καλα η φιλη μου)...παραξενο DNA αλλα ελπιζω να ειναι οκ..... απλα μια ερωτηση.....η πρωτη φορτιση της μπαταριας πρεπει να διαρκεσει περισσοτερο η μολλις παει στο 100% μπορω να το βγαλω απο τη μπριζα.... ευχαριστω.. :)
  15. ...kkalog....σευχαριστω για την αμεση ανταποκριση και τη βοηθεια... ...ναι..θα ειναι χωρις κλειδωμα..... ......ναι..χρησιμοποιω το fring (εαν και μπορω να κανω skype to skype κλησεις απευθειας απο το κινιτο μου μεσω δικτηου 3g με την εφαρμογη του Skype)...απλα δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι με τo fring στο iphone μπορω να κανω μεσω 3g κλησεις voip.....ιδωμεν.... ....υπομονη...σε μια εβδομαδα θα το εχω στα χερια μου και θα το "σκισω" :) σευχαριστω και παλι...
  16. καλισπερα και απο μενα... ....μετα απο πολυ σκεψη και προβλιματισμο αποφασισα να γινω κατοχος του 3gs με μοναδικο σκοπο να αγορασω το καλοκαιρι το νεο 4g...(μεχρι τωρα εχω Νοκια τηλ. n85 kai to πολλα υποσχομενο n900 το οποιο ομως ειναι ακομα σε βρεφικο σταδιο).....ελπιζω το νεο 4g να εχει multitasking..5mp minimum καμερα...μπροστινη καμερα για video calls κτλ..! ...ξερω...αργισα να αγορασω το iphone (εαν και ειμαι χρονια τωρα κατοχος μονο mac book pro :) ) αλλα δεν το εχω μετανιωσει γιατι παω κατευθειαν στο 3gs... ...καποιες χαζες ερωτησεις... 1. το κινιτο ερχεται απο Βελγιο αλλα θα του βαλω Γαλλικη sim (orange fr.)...θα πρεπει να το κανω activate :worry: μεσω itunes η απλα του βαζω τη sim και λειτουργει οπως τα υπολοιπα κινιτα...?.. 2. γενικα δεν τρελενομαι για JB..ο βασικος λογος που θα το εκανα ειναι εαν με το JB θα μπορουσα να κανω κλησεις VOIP (βασικα περισσοτερο skype) μεσω του δικτηου 3g...θα μπορω... ??....νομιζω οτι μεσω wifi μπορεις να κανεις κλησεις voip χωρις JB....σωστα?.... 3. η θηκη (κυριως για προστασια του πισω μερους) πιστευετε οτι ειναι απαραιτητη ? 4. σε γενικες γραμμες τι (βασικα πραγματα) πρεπει να κανει ενας νεος χρηστης στο νεο iphone του και τι πρεπει να προσεξει..?... ευχαριστω και sorry εαν κουρασα.....:)
  17. ...γνωριζω οτι με το iphone 3gs δεν μπορω να κανω κλησεις voip (skype) μεσω δικτιου 3g παρα μονο μεσω wifi......σωστα..?....μπορω ομως μεσω του δικτιου 3g να κανω κλησεις Skype out ??....
  18. ...επειδη καποιοι φιλοι παραπονιουντε για τι διαρκεια της μπαταριας...ενα link με χρησιμες συμβουλες που ισως τους φανει χρησιμο... ;) http://talk.maemo.org/showthread.php?t=35907
×
×
  • Create New...