Jump to content

dimitrissamaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitrissamaras

  1. ηρθε μηνυμα οτι το κινητο ειναι ετοιμο. εστειλα την κοπελα μου, γιατι θα εκανα φασαρια. ολη η καθυστερηση ειπανε πως ωφειλεται στην παραλαβη του mail απο την smartec.(κοινως 10 μερες δεν στειλανε το mail με το transaction detail του paypal). επιπλεον δεν ζητησανε καμια αποδειξη αγορας ουτε εγγυηση:),μου κανανε αλλαγη γλωσσας:) (ηταν απο γερμανια) και ειπανε πως κανανε αλλαγη πλακετας :worry: . τελος, το κινητο δουλευει κανονικα αλλα λιγο πιο αργα απο πριν και πλεον μου κανει κατι κολληματα με την μνημη και κλεινει widgets οταν ζοριστει. ολα αυτα πιθανοτατα απο το firmware. βεβαια για να το δοκιμασω το ζορισα πιο πολυ απο οτι συνηθως οποτε δεν αγχωνομαι και περιμενω την 1.2 αυτο που καταλαβα ειναι πως αμα πιεσεις τις καταστασεις δεν εχουν επιλογη παρα να ακολουθησουν τους κανονες. βεβαια ισως να παρει πιο πολυ χρονο.. στην περιπτωση μου καλυτερα χρονος παρα χρημα.
  2. το ξερω φιλε, αλλα ηταν πιο κοντα στο σπιτι μου. να το ζητησω πισω οπως ειναι και να το παω αλλου εννοεις? δεν το κανω. στην συγκεκριμενη φαση δεν θα κανω τιποτα απολυτως, παρα μονο θα περιμενω να δω ποτε θα με ειδοποιησουνε... να δω ποσο αναισθητοι ειναι.
  3. Κατ'αρχας γεια σε ολους. ενημερωνομαι συστηματικα διαβαζοντας θεματα που με ενδιαφερουν αλλα νομιζω πως ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω. το παρακατω κειμενο ειναι αντιγραφη της καταγγελιας που εκανα στη γενικη γραμματεια καταναλωτη, ιν.κα, συνηγορο του καταναλωτη, samsung europe και samsung hellas για την συμπεριφορα της samsung μετα την πωληση στην ελλαδα. καθε σχολιο δεκτο ''αγορασα μεσω ebay απο γερμανικο καταστημα το κινητο samsung wave στις 14/7/2010. το καταστημα δεν μου εστειλε αποδειξη αγορας παρα μονο το transaction detail στο οποιο αναγραφεται το μοντελο του κινητου και οχι το ιmei. το κινητο χαλασε και το πηγα στο εξουσιοδοτημενο service center της samsung στην Θεσσαλονικη ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Ε.Π.Ε. στις 29/11/2010. σημειωνω πως ενω μου ειπαν πως θα με ενημερωνουν για για την διαδικασια με γραπτα μηνυματα, δεν το εχουν κανει ποτε. αναγκαζομαι και τους ενοχλω συνεχεια εγω. μετα απο δυο βδομαδες τους τηλεφωνω και μου λενε πως η επισκευη κοστιζει 135ευρω και χρειαζονται αποδειξη αγορας του κινητου στην οποια να αναγραφεται ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ο αριθμος ιmei του κινητου για να το βαλουν στην εγγυηση ενω μου αναφερανε πως η ζημια δεν ωφειλεται σε δικη μου κακη χρηση. εγω τους λεω οτι εχω μονο το χαρτι απο την paypol αγορα και τους το στελνω με email. επειδη ομως περναει ο καιρος επικοινωνω με τα κεντρικα της samsung 801117267864 οπου μου λενε πως εαν μαζι με το κινητο ηρθε και το βιβλιο εγγυησης στα Ελληνικα τοτε εχω εγγυηση, οτι και να μου λενε απο την ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ. σημειωνω πως το βιβλιο εγγυησης ηταν μεσα στην συσκευασια και στα Ελληνικα. ξανατηλεφωνω στην ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Ε.Π.Ε και τους λεω ολα οσα μου ειπανε απο τα κεντρικα της samsung. η απαντηση τους ηταν αρνητικη, πως αυτοι εχουν δικιο και πως δεν ξερουν ακομα εαν ειναι εντος εγγυησης γιατι στο επισκευαστικο κεντρο δεν τους εχει ενημερωσει ακομα.... τοτε ζητησα να μου δωσουν τα στοιχεια του επισκευαστικου κεντρου οπου το στειλανε για να επικοινωνησω εγω μαζι τους. σημειωνω πως μου τα δωσανε με το ζορι. η εταιρια ειναι η SMARTEC. πηρα τηλεφωνο και αρνηθηκαν να μου δωσουν οποιαδηποτε πληροφορια για το κινητο μου και πως χρειαζομαι αποδειξη με τον αριθμο ιmei για να μπει στην εγγυηση. εκει εβγαλα το συμπερασμα πως η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ και η SMARTEC με δουλευουνε κανονικα. θελω να σημειωσω και το εξης σοβαρο στοιχειο. το κινητο που εχω αγορασει (samsung GT-S8500/WAVE) κυκλοφορησε παγκοσμιως τον Ιουνιο του 2010. αρα ολες οι συσκευες που κυκλοφορουν στην παγκοσμια αγορα ειναι χρονικα εντος εγγυησης βλ.2 ετη. το μονο που μου ερχεται στο μυαλο πως οι 2 εταιριες ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ-SMARTEC σε συνεργασια προσπαθουν να με χρεωσουν 135ευρω καθυστερωντας την διαδικασια επισκευης του κινητου μου για να μου σπασουν τα νευρα και να δωσω τα λεφτα. αυτο ειναι απαραδεκτο.'' υγ. τελικα δεν ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω :)
  4. το σκεφτηκα αλλα δεν εχω κρατησει τα στοιχεια του αρχικου firmware.
  5. ενα γεια και απο μενα. εχω ακολουθησει τον οδηγο αλλαγης γλωσσας αλλα επειδη εχω εκνευριστει με τις αναβαθμισεις θα ηθελα να το γυρισω στην εργοστασιακη κατασταση που το αγορασα. το κινητο εχει ερθει απο γερμανια αν αυτο βοηθαει. υπαρχει τροπος να το κανω?
×
×
  • Create New...