Jump to content

jonhs19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jonhs19

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jonhs19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και εγω χτες αγορασα μπαταρια, σαν το uni δεν εχει, το δικο μου το εχω σαν καινουργιο!! :)
  2. Δεν το ηξερα :D Απο συνηθεια εγραψα, μην νομιζετε οτι σας φωναζω :b Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου, να σε καλα! Τελικα το επανεφερα μολις ! Ειναι πολυ χρησιμα αυτα τα πραγματακια εδω στην xda τσεκαρετε http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Universal_Technical μαζι με το mtty tool 1.42 κανεις θαυματα ! Και οχι μονο roms upgrades :D --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ, RADIO . . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ? ? ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΕΝΑ RADIO ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΚΑΝΑ DOC FORMAT HARD RESET RADIO RESET . . ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ? ? ? :D THKS !
  4. Kαι εγω το φοβαμαι.. thq! Παντως αμα ακουστει τιποτα για Ελλαδα, εδω ειμαστε! :shifty:
  5. UNI 128 MB RAM UPGRADE??? Καλησπερα και απο εμενα! Εδω ελλαδα γινονται 128mb αναβαθμισεις στα uni μας? Και αν ναι, που και ποσο στοιχιζει? Ευχαριστω!! :) Lagoudakis, Μια χαρα δουλευει η rom η 5αρα! thq :happy:
  6. ευχαριστω παντος:happy:.. αμα βρειτε καποιον τροπο στειλε μου πμ, γιατι καιγομαι. sorry για το post mου!!:)
  7. παιδια καλησπερα! εχει καποιος την rom την 5αρα την ελληνικη??? οποιος την εχει να την φερει πισω... :D Θα ητανε ευκολο να την ανεβασετε καπου και να στειλετε το Link για να την τραβηξω?? ευχαριστω!
×
×
  • Create New...