Jump to content

Luna

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Luna

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Luna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χαιρετω σας, πηρα το εν λογω κινητο, μια χαρα, ρυθμισεις ολα τζετ, ομως δε μου στελνει mms αν δεν εχω προεπιλεξει το APN το συγκεκριμενο, και αν το κανω αυτο, μενει απ εξω το Internet APN και δεν εχω προσβαση! Πρεπει καθε φορα για να στειλω mms να το αλλαζω;;; Τί παίζει; (Εχω Cosmote)
  2. Καλησπέρα ρε παιδιά... εχω προβλημα με το MSN απο το http://www.messengerstokinito.gr/ δε μου ερχεται το λινκ και απο το MyView ειναι ολα τα λινκ σπασμενα!!!!!!! Μαζι και τα νευρα μου!!! Που θα το βρω το msn εγω τωρα;;;;; Εχει καποιος λινκ; :mad:
  3. Συγχωρέστε με αν το φορουμ είναι λάθος... Εχω ένα SE500i ενός έτους, το οποίο δούλευε ρολόϊ - εκτός από τη κάμερα που έβγαλε κάποια προβλήματα.. Το έκανα backup με τη Σουϊτα της Εριξον, update και άρχισα να φτιάχνω τις ρυθμίσεις μου: Το MMS δουλεύει τέλεια. Το ίδιο και τα Internet/Wap/GPRS προφίλ. Ομως όταν θέλω να χρησιμοποιήσω το Opera Mini, δε με αφήνει να συνδεθώ στο νετ, το ίδιο κι όταν πάω στην εφαρμογή για ανανέωση του Twitter. Δεν είχα ξανά ποτέ τέτοιο πρόβλημα... Τα διέγραψα τα ξανάβαλα κ όμως συμβαίνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. Για να σας διευκολύνω έχω Cosmote What's up και τα προφίλ: Cosmote MMS/GPRS/Internet/WAP. Προεπιλεγμένο είναι το GPRS, όπως είχα και στο προηγούμενο κινητό μου (SE K750i) και όλα δούλευαν μιά χαρούλα... Μήπως έχετε κάποια ιδέα να με βοηθήσετε?
×
×
  • Create New...