Jump to content

cnv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cnv

  1. Το p8 ειναι πολυ ομορφο Μενει να διαβασω λιγο για αυτο (να δω και sar) γιατι αυτη τη μαρκα τωρα την πρωτοβλεπω. Αν προτεινετε και κανενα αλλο θα παω σε κανενα κεντρικο καταστημα να τα πιασω και στο χερι μου
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, πήγα public να το δω και δεν το είχαν. Είχαν όμως προσφορά το s6 το 32άρι 660 €.
  3. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που ήθελα να αγοράσω συσκευή διάβαζα το φόρουμ, αυτή τη φορά προβληματίστηκα και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Κάθε 2 χρόνια αγοράζω νέο κινητό. Αυτή τη φορά καθυστέρησα (περίπου τον Απρίλιο έπρεπε να το είχα πάρει) γιατί περίμενα να "πέσει " το note 4, εν τω μεταξύ βγήκε το s6. Εκεί διχάστηκα. Από το κινητό θέλω πολύ καλές φωτογραφίες και βίντεο και μεγάλο μέγεθος γιατί το χρησιμοποιώ κυρίως για ιντερνέτ, βιβλία κλπ. Περίμενα λοιπόν να πέσει το 4 αλλά μου άρεσε το design της κυρτής οθόνης. Μέχρι το 4 edge είδα αλλά η μαύρη λωρίδα δεξιά δεν με ενθουσίασε. Προχθές η μητέρα μου έριξε και μου έσπασε την οθόνη του s4 που έχω (ευτυχώς δουλεύει ακόμα ) γεγονός που έκανε επιτακτική την απόφαση για αλλαγή. Όμως παρουσιαστηκαν τα note 5 και s6+ και διαβάζοντας τα σχόλια έμπλεξα. Δεν μπορώ να διαλέξω κανένα από αυτά τα κινητά ώστε και να τα γουστάρω και να δώσω περίπου 600 σε skroutz. Μήπως έχω εγκλωβιστεί στη Samsung? Υπάρχει άλλη μάρκα με τέλειες φωτογραφίες, μεγάλο μέγεθος και ταχύτητα? Έχοντας το s4 νιώθω την ανάγκη για κάποιο πιο δυνατό. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ.
  4. Μόλις το είδα και έκανα ένα τσεκάρισμα. σε εμένα λοιπόν λέει ότι όλες οι διαθέσιμες αναβαθμίσεις είναι ήδη εγκαταστημένες. Η έκδοση που έχω είναι 4.4.2
  5. Είχα σύνδεση Vodafone και έβγαζε Lte κανονικά και μόλις άλλαξα σε wind η επιλογή εξαφανίστηκε. Μίλησα με wind και μου είπαν ότι η σύνδεση μου έχει κανονικά 4g και το πρόβλημα είναι στην αναβάθμιση του κινητού (s4). Έχει κανείς λύσει το πρόβλημα χωρίς root κλπ τα οποία για μένα είναι τουλάχιστον δύσκολα? Η πλάκα είναι πως το 4g θα είναι δωρεάν στη wind για ένα μήνα ακόμα. Χα χα
  6. Αν εξαιρεσεις οτι εχουν ξεθωριασει τα γραμματα και στην προσοψη και πίσω καθώς και οτι το σημα ξεκολλησε τελειως και εψαχνα να βρω κολλα να το κολλησω δεν αντιμετωπισα αλλο προβλημα. Α ενας πελατης μου ελεγε οτι του κολλαει συνεχως το πληκτρο 3. Με τοσα χρηματα θα προτιμουσα να γραφει sony ericson και οχι y erics αλλα το παραβλέπω. Απλα παιζοντας με το htc magic και το lg arena ζηλευω που το δικο μου δεν εχει οθονη αφης. Επισης το αρενα εχει τα καλυτερα χρωματα στις φωτο. τωρα αν καταφερω να το συνδεσω με τον υπολογιστη μου θα δω απο αναλυση πως παμε.
  7. ναι με bluetooth προσπαθω, τα καλωδια ουτε καν ξερω που ειναι. τι να πω θα ψαξω να τα βρω και αν δεν τα καταφερω θα σας ξαναενοχλησω. :)
  8. Λοιπόν raver ενω κατεβασα το myphonexplorer και παλι δεν συνδεεται το καταραμενο το τηλ μου. ειναι και ενεργοποιημενο και ανιχνευσιμο. Τι αλλο να κανω πια!
  9. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.:) Ναι το W995 έχω. Καθώς και τα xp. Εννοεις αντι του pcsuite βαλω το myphonexplorer? Θα δοκιμάσω. Αν σκεφτεις ότι καταφερα να κατεβασω το ελληνικο πληκτρολογιο στο htc magic (ακολουθωντας τις οδηγιες απο εδω μεσα βεβαια) μου φαινεται "καπως" να ρωταω γιατι δεν συνδεεται το κινητο με το pc μου:mad:
  10. Καλημέρα, μόλις γραφτηκα στην παρέα σας και σας γραφω το πρωτο μου μυνημα - ερώτηση - απορία. Αγορασα και εγώ για πρώτη φορά τηλεφωνο sony. Κατεβασα λοιπόν και το pc suite και προσπαθησα να συνδεσω το τηλ μου με τον υπολογιστη μου (πραγμα που εκανα συνεχώς με τα nokia τηλ χρόοοοονια τώρα). Ε λοιπον δεν τα καταφερνω. Νιωθω :stupid: Προσπαθω με bluetooth, αλλα κατι γινετε και στο τελος μου γραφει οτι δεν γινετε pairing. Αν εχετε καμια ιδεα δεκτή. Καλώς σας βρήκα.:):)
×
×
  • Create New...