Jump to content

Pavlos_4c

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Pavlos_4c

  1. Ένα κομμάτι που βάζει ο Nitro και το λέει άντρας του οποίου η φωνή μοιάζει με Bob Sinclair ή Yves Larock και ξεκινάει με την φράση: Your love is the only love for...και στο τέλος λέει αρκετα την φράση keep on running,keep on running right back to you ξέρει κανείς ποιο είναι??

    Thanks in advance!!

  2. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους/όλες...!Ψάχνω ένα τραγουδάκι beatάκι ( :p ) αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι μπορώ να το περιγράψω..Λοιπόν...Ξεκινάει σαν αραβικό (λόγια και ρυθμός αν θυμάμαι καλά...) μετά έχει νταπα ντούπα ( :lol: ) και μετά κάνει σαν χιπ χόπ :confused: Αν καταλάβει κανείς δώρο ένας τηλεκατευθυνόμενος κουραμπιές με ενσωματωμένο αμύγδαλο.. :confused:

     

     

    Arab Money - Busta Rhymes Ft Ron Brownz ?

  3. Καλησπέρα!! Ψάχνω εδώ και καιρό ένα τραγούδι σε ρυθμό βαλς, το οποίο είναι ή γαλλικό ή ιταλικό. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Τραγουδάει γυναίκα και ακούγεται κυρίως ακορντεόν. Κυκλοφορεί και σαν ορχηστρικό επίσης, χωρίς λόγια. Αν σας έρχεται κάτι στο μυαλό...Βοηθείστε με!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

     

    Δες αυτό μπας και αν και δεν νομίζω, γιατί δεν το λες και βάλς αλλά..δεν έχεις να χάσεις τίποτα!

    Le Draguer - In Grid

  4. Ξέρει κάποιος ένα τραγούδι που παίζει ο Nitro με πολύ ωραία μουσική και με φωνητικά απο γυναίκα που το μόνο που λέει είναι: "I'm ready to go"

    Και επίσης ένα άλλο γαλλικό, που μάλλον ο τίτλος είναι eres tutu(??) και ο καλλιτέχνης inspiro....λένε τίποτα σε κανέναν??

×
×
  • Create New...