Jump to content

MiOu07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MiOu07

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

MiOu07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Thanks sfortis! @ddr2 Βασικά πρόσεξα τώρα ότι ακόμα και από το secret menu δεν επιστρέφει isntant στην αρχική τιμή. Αν παρατηρήσεις καλύτερα θα δεις ότι μόλις αφήσεις το δάχτυλό σου από την οθόνη θα δείξει "985" και σιγά σιγά θα πάει στα 988 (τα νούμερα μπορεί να διαφέρουν φυσικά). Αυτή η μικρή διαφορά είναι που φαίνεται και στο διάγραμμα.
  2. Ωραίος sfortis! Και για το theme και για την εφαρμογή (πολύ σκληρή εφαρμογή φαίνεται :) ) Αυτό πως το κόβεις εσύ; Πάνω από 1010 δεν μου πήγε είναι η αλήθεια.. Αλλά αν λες ότι δεν παίζει ρόλο αυτό αλλά ο χρόνος επαναφοράς, τότε νομίζω είμαι ΟΚ! http://postimg.org/image/b0badcjyv/ Και εμένα από το secret menu πέφτει κατευθείαν...
  3. @sfortis Με ποια εφαρμοφή το έβγαλες αυτό το διάγραμμα; EDIT: Μάλιστα.. Περίεργο πάντως γιατί παλιά δεν μου το έκανε σίγουρα και το λέω αυτό επειδή είχα διαβάσει για αυτό το πρόβλημα πριν πάρω το κινητό και ήταν το πρώτο πράγμα που τέσταρα όταν το έβγαλα από το κουτί του.. Anyway, αν δεν υπάρχει και θέμα αδιαβροχοποίησης και συμβαίνει και σε εσάς αυτό τότε δεν βλέπω λόγο να αρχίσω να τρέχω στα σερβις. Ευχαριστώ για το info παιδιά!
  4. Δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο.. Το έκανα και ενώ το static pressure είναι στα 989, όταν το πιέζω πάει μέχρι τα 991. Έχει θέμα λογικά ε; Πόσο βγάζει εσένα; EDITED: Το είχα πάνω σε τραπέζι όταν έκανα το τεστ, μετά που το σήκωσα στα χέρια μου το κινητό και πίεσα είδα ότι ανεβαίνει 10+ πάνω οπότε το περνάω το τεστ λογικά
  5. Είμαι βέβαιος,όμως, ότι δεν μου το έκανε στην αρχή αυτό. Πήγα και χθες σε ένα κατάστημα που το είχε εκθεσιακό και εκείνο το ένιωσα λίγο πιο μαλακό καθώς επίσης μου φάνηκε πως βρισκόταν και ελάχιστα πιο ψηλά από ότι βρίσκεται εμένα τώρα.. :(
  6. Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Το κινητό το έχω ένα μήνα (και κάτι ψιλά) και παρατήρησα πριν λίγες μέρες ότι το power button εμφάνισε το θέμα του φίλου που κάνω παράθεση. Εμένα δεν κολλάει μέσα το κουμπί, αλλά μου φαίνεται ότι έχει μπει λίγο μέσα γενικά και με δυσκολεύει κάπως στο να το ξεκλειδώσω. Όσο το έχω πιεσμένο μέσα, μπορεί να πάει και λίγο κάτω απλώς (προς το παρόν) δεν μένει κολλημένο μέσα.Το κινητό φυσικά το προσέχω πιο πολύ από εμένα οπότε δεν τίθεται θέμα "κακής χρήσης" . Είναι αγορασμένο από ένα μαγαζί στην Κρήτη και εγώ μένω Αθήνα οπότε δεν θέλω να μπλέξω με ταχυδρομεία κλπ κλπ για αυτό θέλω να το πάω σε κάποιο σερβις. Το θέμα μου είναι ότι στο site της σονυ δεν γράφει ποια είναι τα επίσημα σερβις για τα xperia και ένα τηλέφωνο από το σιτε της σονυ που βρήκα και πήρα, μου έβγαλε ειδοποίηση ότι ο αριθμός δεν υπάρχει. Έχω διαβάσει ότι τα επίσημα σέρβις για xperia είναι τα omnitech και arvato αλλά αυτό το γράφει κάπου ή το λέμε μεταξύ μας μόνο; Γιατί προσωπικά δεν το έχω διαβάσει κάπου, επίσης τα site και των 2 εταιρειών είναι προϊστορικά. Είναι safe να το πάω σε αυτά; Θα δεχτούν την εγγύηση του κινητού; Σόρρυ που τα ρωτάω αυτά και φαίνομαι λίγο ανίδεος, αλλά κινητό σονυ είχα να πάρω χρόνια και έχω φάει μεγάλη ξενέρα που μου έβγαλε αυτό το πρόβλημα και δεν μπορώ να το πάω σε ένα μαγαζί που να λέγεται απλά "Sony service" όπως έκανα με τα samsung κινητά που είχα και όλα λυνόντουσαν πολύ πιο απλά.
  7. Καλώς.. ευχαριστώ και τους 3 για τις απαντήσεις! Πολύ ωραίο κινητάκι πάντως.. πόρωση :)
  8. Μάγκες το πήρα και εγώ τελικά και έχω 2 ερωτήσεις-παράπονα. 1) Μόνο σε εμένα με ιδρωμένο χέρι, ακόμα και ελάχιστα, δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσει το fingerprint ? 2) Όταν μιλάω και βάζω ανοιχτή ακρόαση: α)Δουλεύει μόνο το κάτω ηχείο, είναι λογικό; Το βάζω στο τέρμα και δεν πάει και πολύ δυνατά. β)Δεν ακούγομαι πολύ καλά στους άλλους αν το έχω λίγο μακριά από το στόμα μου. Ποιο το νόημα της ανοιχτής ακρόασης τότε; Κατά τα άλλα το κινητό είναι υπερτούμπανο, απλώς τα παραπάνω με ενόχλησαν κάπως και θέλω να δω αν είναι θέματα δικού μου κινητού ή Z5 γενικά.
  9. Καλώς.. Θα τσεκάρω και εγώ αυτή την πατέντα να δω, αλλιώς μπορεί να καταλήξω σε καμία θήκη. Tempered glass είναι το μόνο σίγουρο που θα του βάλω :) Άντε να έρθει και αυτή η Δευτέρα με το κινητάκι επιτέλους :D
  10. Μάλιστα. Ωραίος, σε ευχαριστώ! Γενικά κάνει μπαμ ότι κάτι έχεις βάλει στις άκρες του κινητού ή δεν φαίνεται; Αααααν μπορείς, ανέβασε καμία φώτο να δω πως φαίνονται :p:p
  11. Παιδιά το παρήγγειλα και εγώ το κινητάκι και ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Είχα διαβάσει στο νήμα ότι κάποιος είχε πάρει κάτι σαν διάφανες φουσκίτσες και τις είχε βάλει στις 4 άκρες στην πίσω πλευρά του κινητού ώστε να μην ακουμπάει η πίσω πλευρά του κινητού με την επιφάνεια, ισχύει κάτι τέτοιο ή μόνος μου το φαντάστηκα; (πραγματικά δεν είμαι σίγουρος αν ειπώθηκε κάτι τέτοιο γιατί είχα διαβάσει το νήμα πριν αρκετό καιρό) Αν όντως υπάρχει αυτό που λέω, μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να τα προμηθευτώ αυτά; Όλο αυτό γίνεται βασικά επειδή δεν θέλω να του βάλω θήκη και θέλω να προστατέψω την πίσω επιφάνεια (κυρίως το τζαμάκι πίσω από το οποίο βρίσκεται η κάμερα.) Ευχαριστώ!
  12. Μάλιστα.. απορώ τι παίζει τότε και με τα 2 κινητά :confused: Τέλεια! θα τσιμπηθεί σύντομα το κινητάκι.Ευχαριστώ και πάλι.
  13. Μπορεί να μην στέκει αυτό που θα πω, αλλά υπάρχει περίπτωση να έχεις τραβήξει τα βίντεο (και τα παλιά σου, με το z3c) και να τα έχεις αποθηκεύσει κατευθείαν στην ίδια εξωτερική κάρτα μνήμης; Μπας και είναι καμία προβληματική, ξέρω γω.. (Όπως είπε και ο Nikos_Mpl) Παίδες, ήθελα να ρωτήσω κάτι για το κινητό μιας και είμαι υποψήφιος αγοραστής (σε κανένα μήνα με κόβω να το τσιμπάω) Κάπου πήρε το μάτι μου όταν διάβαζα το νήμα ότι δεν τα πάει καλά με την πλοήγηση; (Βασικά δεν είμαι σίγουρος αν το διάβασα σε αυτό το νήμα ή σε κάποιο άλλο με θέμα τα νέξους γιατί κοιτούσα και για προς τα εκεί μεριά.) Γενικά, πως τα πάει με τους χάρτες; Τα iPhone πχ είναι τουμπανάκια και εκεί, δεν κολλάνε μια. Αυτό έχει κανένα θέμα με τους χάρτες ή θα γίνονται όλα instant? (τοποθέτηση του μέρους που είμαι/που θέλω να πάω/ έναρξη πλοήγησης/ περιήγηση στον χάρτη) Ευχαριστώ!!
  14. Ναι, υπάρχει. http://www.engadget.com/2016/01/26/google-drops-nexus-5x-price-again/ Παραθέτω: "..The Google Store listing reveals this is part of a Valentines Day promotion.." Αμφιβάλλω αν θα μείνει για πάντα τόσο η τιμή του, γι'αυτό και έχω ψηθεί αρκετά να το αγοράσω τώρα.
×
×
  • Create New...