Jump to content

Papabill

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Papabill

  1. Εγώ έχω πάρει απο ebay την παρακάτω καρτούλα απο τον συγκεκριμένο πωλητή: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-Micro-SDHC-EVO-Card-32GB-TF-Flash-Memory-Card-With-Adapter-Class10-U1C10-/191484977231?hash=item2c9564e04f Είναι αξιόπιστη και γρήγορη. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
  2. Δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση του K3 Note μιας επώνυμης εταιρίας όπως της Lenovo (που έχει πολύ μεγάλη υποστήριξη σε software) με τις 3 μπακατέλες που ανέφερες. Επίσης εκτός από αυτό, το hardware και των 3 υστερούν κατά πολύ του K3 Note. Να ήσουν σε δίλημμα Lenovo K3 Note με το Redmi Note 2 της Xiaomi να το καταλάβαινα αλλά όχι με αυτά τα 3. ;) Μην το σκέφτεσαι καθόλου Lenovo K3 Note, hands down. :cool:
  3. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος 64GB ή 128GB κάρτα μνήμης που να δουλεύει άψογα στο K3 Note? Αν ναι ποια ακριβώς? Επίσης απο τις MIUI roms ποιά είναι η καλύτερη? Έχει ελληνική γλώσσα?
  4. Κάποιος με Carbon 2.5 και με Androium μπορεί να μου πει αν έχουν τα 2 αυτά roms πλήρη ελληνική γλώσσα όπως πχ του Ιταλού? Ευχαριστώ.
  5. Ναι φίλε μου είναι αξιόπιστο site. Πριν 2 εβδομάδες μου ήρθε το Lenovo K3 Note σε κίτρινο χρώμα που παρήγγειλα απο everbuying.net. Δεν είχε root και είχε παλιά rom (1520 αν θυμάμαι καλά). Ελληνικά είχε αλλά ήταν εν μέρη Ελληνικά και εν μέρη Αγγλικά. Εγώ το έκανα root δοκίμασα 2-3 roms και τελικά κατέληξα στην ινδική 1.12 που είναι η μόνη νομίζω με πλήρη ελληνικά και όλα δουλεύουν άψογα πλεον.
×
×
  • Create New...