Jump to content

milanezos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About milanezos13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

milanezos13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Την αυτοματη ενεργοποιηση την εχω γιατι νομιζω οτι ετσι χτυπαει και οταν το εχεις κλειστο. τωρα για firmware θα σε γελασω, λογικα το ποιο παλιο αφου το ειχα παρει το Νοεμβριο π μας περασε
  2. Ναι διαλεγω ολες τις ημερες και αυτοματη ενεργοποιηση
  3. Παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το ξυμπνητηρι ? Γιατι καποιες φορες χτυπαει και αλλες οχι? το κανει και σε κανενα αλλο αυτο? οχι τιποτα αλλο εχω εξεταστικη κ κοντεψα να χασω μαθημα με τη μα:Xκια!!!!:lol:
  4. Φιλε προφανως εχει καποιο προβλημα η συσκευη η η μπαταρια σου. Δεν ειναι φυσιολογικο να ξεφορτιζει τελειως σε 1 ημερα. Το δικο μου με περισσοτερη χρηση απο αυτη που περιγραφεις κραταει χαλαρα 3 ημερες.Με λιγη χρηση μ εχει κρατησει κ 6 ημερες....
  5. Το ειχα παρει απο ενα αλλο μαγαζι, tech and easy νομιζω, ενω μου ειχαν πει οτι ηταν ελληνικο κ τελικα αποδειχτηκε γερμανιας... Με το που το εμαθα το πηγα πισω εκανα ιστορια και μου εδωσαν πισω τα χρηματα μου χωρις πολλα πολλα.Τελικα το πηρα απο τον απιαστο και ολα οκ.
  6. Καλησπερα, δεν το καλυπτει η αντιπροσωπεια εαν ειναι παραεισαγωγη, εγω το πηγα στα κεντρικα( στις αρχες γιατι ηταν ελατωματικο) και δν μου το επισκευαζαν( ουτε το αλλαζαν) γιατι δεν ηταν ελληνικο.
  7. Παιδια μην ακουω χαζα, η μπαταρια ειναι πολυ καλη για τα στοιχεια του κινητου, εγω εχω απενεργοποιησει το 3g (τρωει πολυ μπαταρια), φωτεινοτητα στο 3, διαρκεια φωτισμου 8 δευτ., δονηση κ ηχο πληκτρων στο 1, μ κραταει χαλαρα 3-4 μερες με πολυ χρηση (τηλεφωνα, πολλα μηνυματα, ιντερνετ, κλπ...). Ισως σε εσας π κραταει λιγοτερο να εχετε ελατωματικη μπαταρια. Παντως λιγα ειναι τα κινητα π εχουν καλυτερη μπαταρια απο αυτο.(εχω αλλαξει παρα πολλα...:D)
  8. Eυχαριστω πολυ. Εννοειτε οτι τις πρωτες φορες θα ξεφορτιζει εντελως πριν το βαλω :) Αυτο ακριβως, να το βαζεις να φορτισει οταν η μπαταρια εχει αδειασει κ σ βγαζει μηνημα οτι εχει χαμηλη μπαταρια. Οσο για τη διαρκεια της εγω το εχω κανα μηνα και διαρκει καμια βδομαδα με λιγη χρηση. Οταν το χρησημοποιω αρκετα κραταει χαλαρα 4 μερες. Εχει αρκετα καλη μπαταρια.
  9. Δεν χρειαζεται 3 φορες 8ωρη φορτιση. Μονο την πρωτη φορα ασ'το 8 ωρες, στις επομενες φορτισεις ασ'το μεχρι να σου πει οτι η φορτιση ολοκληρωθηκε.Επισης καλο θα ηταν για τη διαρκεια ζωης της μπαταριας τις πρωτες 4 μ 5 φορτισεις να τις κανεις οταν το κινητο αδειασει τελειως, να κανεις δλδ πληρεις φορτισεις. Αυτα, ελπιζω να βοηθησα.
  10. Παιδια καλο το gps του route 66 δε λεω αλλα οχι για συχνη χρηση. Χθες το χρησιμοποιησα για κανα 2ωρο και με εφαγε σχεδον ολη την μπαταρια.
  11. Οταν το παρηγγειλα ζητησα το ιριδιζον καπακι και η απαντηση του καταστηματος ηταν η εξης: τα κινητά εχουν κωδικούς κι ονομασια,δεν ειναι αποδεκτή η περιγραφή που κανατε.Η Ευρωηλεκτρονική Ελλας-Φουρλής αντιπρόσωπος της Σαμουγκ στην Ελλαδα φερνει το κινητό αυτο με κωδικο χρωματος absolut black και το οποίο σας στειλαμε.Αλλα χρωματα είναι ΜΟΝΟ από εξωτερικό.
  12. Την αντικατασταση στην κανει το καταστημα. Η αντιπροσωπεια ειναι μονο για το service. παιδια σημερα μπηκα να δω κανα βιντεο στο youtybe και δεν παιζει(με wifi) τι μια μου λεει οτι το αρχειο εχει λανθασμενα δεδομενα,την αλλη μενει στο συνδεθηκε και στην προσωρινη αποθηκευση,και αλλες φορες λεει η μορφη μεσου η ο ρυθμος δεδομενων δεν υποστηριζεται.εσας παιζει τα βιντεο κανονικα;τι λετε να φταιει καμια βοηθεια; Και σε εμενα το ιδιο λεει.... Αν ξερει κανεις ας μας διαφωτισει......
  13. Τα επεστρεψα και μου εδωσαν καινουρια. Εαν τελικα το παρεις και δεις κατι το οτιδηποτε ελατωματικο στις πρωτες 7 ημερες στο αλλαζουν αμεσως. Μην το αφησεις για service εαν ειναι καινουριο θα στο μαγαρισουν.:lol: Με το κινητο σου εδωσαν στο κουτι και ενα cd που ειχε ενα προγραμμα το samsung pc studio αυτο κανει και μετατροπες βιντεο σε συμβατες μορφες για το κινητο. Περασε το προγραμμα συνδεσε το κινητο και απο εκει ειναι σχετικα απλο.
  14. Το πρωτο http://img63.imageshack.us/img63/7184/toprwto.jpg Το δευτερο http://img410.imageshack.us/img410/508/todeutero.jpg Τα βλεπεις μονο αν πεσει φως υπο συγκεκριμενη γωνια. Εγω τα επεστρεψα και τα δυο(τα ειχα παρει απο διαφορετικα καταστηματα). Το τριτο αποδειχτηκε τυχερο δεν εχει σχεδον καθολου(αν και κατι ψιλοφαινεται αλλα ειναι ελαχιστο, καμια σχεση με τα αλλα 2). Τωρα τι να πω μπορει να ημουν εγω ο γκαντεμης :lol: και εσυ να παρεις ενα και να σου ειναι τζιτζι:D. Το ακουστικο μεχρι στιγμης ικανοποιητικο μου φαινεται...
  15. Α οκ ευχαριστω, γιατι η περιβοητη φουσκα εχει κανει σιγα σιγαι την εμφανιση της, ειναι βεβαια μικρη και ισα που φαινεται αλλα ανησυχω μηπως μεγαλωσει στο μελλον και καλυπτει μεγαλυτερη επιφανεια της οθονης...ιδωμεν....
×
×
  • Create New...