Jump to content

Infinite

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Infinite

  1. Χαιρεται. Kaput το κινητο... επελεξα τις εργοστασιακες ρυθμισεις μεσω των επιλογων του κινητου και τα παιξε! Οταν ανοιγω το κινητο μου λεει "η εκκινηση του τηλεφωνου απετυχε. Επικοινωνηστε με τον αντιπροσωπο". Δεν το γλυτωσαμε! SUPER! τελικα ολα δουλευουν ρολοϊ! ...δεν θα επισκεφτουμε τον αντιπροσωπο! Χρειαστηκε να το κλεισω, να επιλεξω το πρασινο πληκτρο κλησης, το * και το 3.. κ επανηλθαν ολα καινουργια! ... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  2. Μπα, με τιποτα δεν μ αφηνει να κανω εγκατασταση οποιουδηποτε αρχειου. Μηπως να καταληξω σε format; Αν ναι, πως γινεται;
  3. Σ ευχαριστω gianpithio που μ απαντησες. Antivirus ειπα να χρησιμοποιησω σε περιπτωση που εχω κολλησει καποιο ιο. Το Lifeblog δεν μπορω να το κανω απεγκατασταση, δεν μ αφηνει νομιζω. Το backup, μεσω του Nokia Nseries PC Suite, υπαρχει ενα προγραμμα που λεγεται Content Copier. Στα μισα μ αφηνει, μου βγαζει το μηνυμα για ανεπαρκης μνημη στην οθονη του κινητου. Οταν ανοιγω το κινητο μου λεει "μνημη πληρης" και "Carousel χρησιμοποιητε", δεν γνωριζω τι ειναι αυτο. Το προγραμμα που μου δωσες να κατεβασω, δεν νομιζω να μπορεσω να το εγκαταστησω στο κινητο γιατι εχω δοκιμασει κ με το antivirus και δεν μ αφηνει. Θα πειραματιστω παντως, σ ευχαριστω πολυ.
  4. Καλημερα!! Εχω προβλημα με το N95. Οτι και να κανω μου λεει "ανεπαρκης μνημη για την ενεργεια αυτη, παρακαλω διαγραψτε αρχεια". Προσπαθησα να του προσθεσω antivirus για ελεγχο, δεν μπορει να μου το ανοιξει, τσουπ.. μου πεταει το alert. Βρηκα ενα αλλο προγραμμα το Jbak taskman, το οποιο βλεπει τι process τρεχουν, για να διαγραψω εναν server του Lifeblog, αλλα παλι δεν μπορουσε να ανοιξει. Το κινητο δεν ειναι δικο μου, σε μια φιλη μου ανοικει κ μου ειπε οτι απ τον καιρο που εγκατεστησε αυτο το Lifeblog, δημιουργηθηκε αυτο το προβλημα. Γνωριζει κανενας τι μπορω να κανω;;; Btw ουτε backup δεν μπορω να κανω, μου βγαζει παλι αυτο το alert.
×
×
  • Create New...