Jump to content

Arxitas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    97
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Arxitas

  1. Ρε παιδια προσπαθησα να εγκαταστησω το wetravel αλλα οταν πατησα το wetravel.jab μου εβγαλε μηνυμα 'αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας'. Τι πρεπει να κανω???

     

    Δοκίμασε αυτό.

     

    Δεν είμαι σίγουρος αλλά δες και αυτό.

     

    παιδια σε όποιων βγαζει αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η. εδω¨.http://we-travel.co.cc/joomla/index.php?option=com_kunena&Itemid=18&func=view&id=8067&catid=1

     

    Ένα τρίκ αν θυμάμαι καλά ήταν να γυρίσεις την ημερομηνία 2 χρόνια πίσω (2008) να κάνεις εγκατάσταση και μετά να επαναφέρεις την ημερομηνία.

    Άλλος είχε πετύχει την εγκατάσταση χρησιμοποιώντας κάρτα SIM Whats Up....

     

    Γενικά για το WeTravel εδώ.

  2. Ευχαριστώ και πάλι φίλε Αρχύτα. Το δοκίμασα και δουλεύει. Βρίσκει αμέσως σήμα από τον δορυφόρο. Μια απορία όμως: Θέλω να εγκατασήσω στο we-travel τον χάρτη της Κύπρου. Τον κατέβασα από την σελίδα του we-travel. Για να τον βάλω πρέπει να αντικαταστήσω τον υπάρχον φάκελο που βρίσκεται στο φάκελο maps ή να τον βάλω μαζί μ' αυτόν στον φάκελο maps;

     

    Όπως θές εσύ.Εάν τον βάλεις στο Maps θα έχεις και τους 2 χάρτες και θα επιλέγεις απο το μενού εναλλαγή χαρτών.Εάν όμως το περάσεις στον φάκελο Map τότε να σβήσεις ότι υπάρχει και μετά να περάσεις τα αρχεία.Δεν είμαι σίγουρος αλλα μάλλον θα χρειαστεί και επανεγκατάσταση κάτι τέτοιο.

  3. Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγείες σου. Τις ακολούθησα αλλά πάλι δεν τα καταφερα. Λειτουργεί πολύ καλά μέχρι το σημείο του search root. Μπορείς να μου πεις τον τρόπο πως να το ξανακατεβάσω από την αρχή αναλυτικά βήμα προς βήμα;

     

    Κατέβασε το πρόγραμμα απο εδώ.

    Μόλις το κατεβάζεις κάνε εξαγωγή του αρχείου.

    Έπειτα σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή και απο το κινητό επέλεξε Μαζική αποθήκευση.

    Αντέγραψε τον φάκελο WeTravel μέσα στην κάρτα μνήμης.

    Αποσύνδεσε το κινητό.

    Απο το κινητό:

    Πήγαινε στον φάκελο WeTravel.

    Βρες και εκτέλεσε το αρχείο WeTravel.JAD

    Θα γίνει η εγκατάσταση.

    Μόλις τελειώση η εγκατάσταση κάνε τα βήματα για ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ (περιέχονται μέσα στον έγγραφο ΟΔΗΓΙΕΣ)

    Έπειτα ξεκίνησε την εφαρμογή.

    Θα σου ζητήσει Search Root - Πάτα YES

    Θα πρέπει να σου βγάλει αποτέλεσμα

    Use as rooτ: Card/WeTravel

    Πατάς YES και είναι έτοιμο.

     

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Φρόντισε να μην υπάρχουν μέσα στην κάρτα άλλα αρχεία ή φάκελοι του WeTravel πέραν του φακέλου που μόλις αντέγραψες.

     

    Υ.Γ. : Μπορείς να φτιάξεις έναν φάκελο μέσα στην κάρτα μνήμης και τον ονομάσει π.χ. GPS και εκει μέσα να αντιγράψεις των φάκελο που έκανες εξαγωγή.

    Σε αυτή την περίπτωση στο Search Root το αποτέλεσμα που θα σου βγάλει θα είναι USE AS ROOT : Card/GPS/WeTravel

    Υ.Γ. 2 : Αν παρόλα αυτά σου βγάλει αρκετές επιλογές στο αποτέλεσμα του Search Root τότε προσπάθησε να επιλέξεις τον φάκελο που περιέχει τα αρχεία του WeTravel.Έχω την εντύπωση πως μπορείς να επιλέξεις έναν φάκελο as root αν σου βγάλει περισσότερα του ενός αποτελέσματα.

  4. Γεια σας παιδιά.

    Αγόρασα πριν λιγες μερες το lg gt505 και έχω μια απορία για το πρόγραμμα we-travel.Ακολούθησα τις οδηγίες που βρήκα σ' αυτήν την ιστοσελίδα αλλά στο σημείο που με ρωτάει για να κάνει αναζήτηση για root δεν τα καταφέρνω. Πατάω yes και μου εμφανίζει ότι υπάρχουν 40 διαθέσιμα αλλά δεν βρέθηκε κανένα. Αυτό τι σημαίνει και τι μπορώ να κάνω σχετικά μ' αυτό;

    Ευχαριστώ

    As Root πρέπει να επιλέξεις τον φάκελο που περιέχει τα αρχεία του WeTravel πχ Card\WeTravel.

    Φρόντισε τα αρχεία να βρίσκονται μέσα σε έναν φάκελο.

     

    αγορασα πριν μια εβδομαδα το lg 505.πραγματικα πολυ καλο κινητο αλλα εχω ενα προβλημα με το ραδιοφωνο.κανουν χιονια οι σταθμοι και δεν πιανουν καλα .ξερει κανεις γιατι και αν του εχει συμβει?

     

    Μπορεί να φταίνε τα ακουστικά.Ένας χρήστης εδώ στο φόρουμ είχε αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα και ζήτησε αλλαγή των ακουστικών,τα αλλάξανε και όλα ήτανε εντάξει μετά.

  5. Γεια σας παιδιά,

    διαβάζω καιρό τα διάφορα θέματα του forum και πρέπει να πω πως κάνετε πολύ καλή δουλειά.

    Εδώ και καιρό προσπαθώ να εγκαταστήσω το we travel σε ένα lg505 που έχει φίλος μου.Κάνουμε κανονικα όλα τα βήματα,το κινητό βρίσκει σήμα πολύ γρήγορα(ακόμα και εν κινήσει βρίσκει σήμα σε 2-3 λεπτά) μας δείχνει κανονικα στο χάρτη που κινούμαστε όμως όταν θέλω να βάλω μια πόλη για να ξεκινήσει η πλοήγηση,τότε στο πλαίσιο που γράφω την πόλη δεν εμφανίζει μια λίστα για να την επιλέξω.Ετσι γράφω όλο το όνομα και στο επόμενο πεδίο που εμφανίζει το ονομα της πόλης και απο κάτω γράφει''καμία'',έχει μονίμως επιλεγμένο το "καμία'' και δεν αφήνει να επιλέξω την πόλη μου.

    Οποιος γνωρίζει τι μπορει να φταίει ή τι κανουμε λάθος ας βοηθήσει.Σας ευχαριστω για τον χρόνο σας.

     

    Σε αυτό φταίει ο χάρτης ο οποίος δεν περιέχει πλήρη χαρτογράφηση της ελλάδος.

    Δοκίμασε τον χάρτη που δίνει ο Jimden στο site του η αυτόν που θα βρείς στο forum του wetravel.

    Ο αρχικός που δίδεται απο τα downloads του WeTravel δεν είναι καλά ενημερωμένος.

  6. Καλημέρα παιδιά, εγώ αγόρασα το εν λόγω κουνητό απο το saturn 2 στο Γέρακα... και βρήκα μέσα μυνήματα...απο Αλβανία... μου το πούλησαν για καινούργιο υποτίθεται...

    έχει τύχει σε κανέναν αυτό?

    Πάντως όταν την άνοιξα την συσκευή έδειχνε σα καινούργεια... και δε μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα..

    Τέλοσπάντων θα το πάω σήμερα στο κατάστημα μου παν θα το αλλάξουν, για να δούμε.. επίσης μέσα δεν είχε το πενάκι του, αυτό παρέχεται γενικώς ?

     

    Το πενάκι είναι στην πανω δεξιά γωνία του κινητού.Εχει μια εγκοπη όπου και το τραβάς προς τα έξω.Τώρα για τα μηνύματα που λές προφανώς δεν είναι "καινούριο" αλλά "μεταχειρισμένο" καθώς δεν θα είναι τυχαίο που περιέχει μηνύματα και μάλιστα απο την αλβανία... αν ήταν απο την κορεά θα σου λεγα πως μπορεί να τα πέρασε αυτός που το έφτιαξε....

    Το κουτί έχει μια ταινία ασφαλείας ( αυτοκόλλητο ) που σημαίνει πως έχει ή δεν έχει ανοιχτεί,το είχες προσέξει σε τι κατάσταση ήταν ?

  7. ο κωδικος ασφαλείας του κινητου... διαβασε τις οδηγίες και θα τον βρείς....δεν θυμαμαι ποιος ειναι,,, 0 0 0 0 η 1 2 3 4 ...θα σε γελασω.στις οδηγίες τον βρήκα και τον άλλαξα.
  8. Nαι το εκανα και αυτο και υπαρχουν μονο αυτες οι 3 γλωσσες,οι οποιες ειναι οι πρωτες στον φακελο confing,στην μπεζ οθονη δεν γραφει NO MAP DATA αλλα εχει κατω αριστερα 4 επιλογες Μ + - MENU,μηπως φταιει που δεν εχω κανει αναβαθμηση λογισμικου?

    Πήγαινε στον φάκελο config και βγάλε απο μέσα τις υπόλοιπες γλώσσες και άφησε μέσα το LANG_GR και το LANG_UK (που είναι το αρχικό).Πάντως αφού η λευκή γραμμή εμφανίζεται δεξιά σημαίνει πως υπάρχουν περισσότερες γλώσσες αλλα επειδή η γραμμή είναι λεπτή θέλει να την πιασεις προσεχτικά (έπειτα απο αρκετές προσπάθειες) με το μολυβακι και να την συρεις κατω να εμφανιστούν και οι υπόλοιπες.

    Δορυφόρο πιάνεις?Σου βγάζει στον χάρτη που βρίσκεσαι ?

     

    ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ αφού πήγαν όλα καλά με την γλώσσα.

    Για τον χάρτη αυτός που έχει μέσα είναι ο Ελληνικός χάρτης που δίνει το site του WeTravel για την Ελλάδα και είναι αρκετά ελλιπής.Δοκίμασε τον χάρτη:Ελληνικοί χάρτες για We-travel (Powered by Garmin, Exported by NIKOLASIRA, v1.85) που υπάρχει στο site του Jimdem LG ARENA TOOLS στα Download.Ο χάρτης έχει μέγεθος 600 ΜΒ.Θα τον βάλεις στον φάκελο MAPS και έπειτα θα πάς στο WeTravel\Ρυθμίσεις\Προχωρημένες\Επιλογή Χάρτη

  9. Υπαρχει μεσα στο φακελο confing το Lang_GR αλλα δεν μου το εμφανιζει στο μενου για την γλωσσα μονο Lang_AF,Lang_CZ,Lang_DE,και για την πολη το εχω δοκιμασει με ολους τους τροπους και δεν εμφανιζει ουτε την Αθηνα ουτε το Περιστερι τιποτα,ουτε φαινετε κανενας χαρτης.

    Να σου πώ. Μόλις πατάς επιλογή γλώσσας κατεβαίνει ένα μενού με τις τρείς αυτές επιλογές που προανέφερες.Δεξιά τους υπάρχει μια λευκη κάθετη γραμμή (αρκετά λεπτή) με γκρί πάνω.Η γραμμή αυτή είναι συρόμενη και με το μολυβάκι την σέρνεις κάτω και βρίσκεις και τις υπόλοιπες γλώσσες.

    Για τον χάρτη σου βγάζει στην μπεζ οθόνη NO MAP DATA ?

  10. Το ιδιο κανω και για XP ???Εχω το ιδιο error.

     

    Απο όσο ξέρω αυτό το bug έχει εμφανιστεί στα Vista.Κοίταξε το αρχείο hosts και εσύ στα XP για να δεις εάν είναι δηλωμένο το 127.0.0.1 locahost.

    Αν όχι κάνε το ίδιο.Αν ναί τότε κάτι άλλο παίζει (ή firewall ή o browser - -και σε αυτά σφάλματα εμφανίζονται.)

  11. Κοίταζα τώρα στο site της LG και ενώ λέει αναβάθμιση λογισμικού στο GT505 δεν παρέχεται το Firmware για το GT505.Κατέβασα και το PC SYNC που δίνει για την αναβάθμιση και εκεί όμως δεν παρέχεται αναβάθμιση για την συσκευή.

    Μήπως το Firmaware του GT505 σχετίζεται με κάποια άλλη συσκευή και μπορούμε να κάνουμε την αναβάθμιση; (αν και το αποκλείω ωστόσο δεν μπορείς να ξέρεις).

  12. Σε βιστα ο mapgenerator οταν σεταρω τις ρυθμισεις στο αρχικο παραθυρο μετα την πρωτη εκκινηση (we travel mapgenerator properties) για να δει τη mysql μου βγαζει database error.

     

    σε xp δεν εχω αυτο το προβλημα δουλευει κανονικα ο mapgenerator, αλλα μου ειναι απαραιτητο να μπορεσω να το χρησιμοποιησω σε βιστα. Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Υπαρχει λυση?

     

    Οσο για τον autodrive 1.90 en ισως κατι μπορει να γινει... οτι τον βλεπει ο mapgenerator ειναι σιγουρο. Απλα ακομα δεν ξερω πως ειναι το αποτελεσμα του conversion. Θα δειξει...

     

    Για να δουλέψει το localhost στα vista πρέπει να κάνεις το εξής.

    1. Ανοιξε το Notepad ως Administrator (διαχειριστής).

    2. Πήγαινε c:\windows\system32\drivers\etc\ και άνοιξε το αρχείο hosts με το notepad που είσαι διαχειριστης (δηλαδή μέσα απο το notepad θα βρείς το αρχείο αυτό).

    3.Πρόσθεσε στο τέλος αυτή την γραμμή:

    127.0.0.1 locahost

    4. Αποθήκευση

     

    Επίσης δες εδώ και για επαναφορά (εάν κάτι πάει πολύ στραβα πχ τα σβήσεις όλα) δες εδώ.

  13. Γεια σας παλικάρια , τώρα στα κοντά θα αλλάξω τη συσκευή μου και λέω να πάω για το GT505 !

    Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το Wi-Fi (802.11b/g) , ...όλα δουλεύουν OK ???

    Βρίσκω δηλαδή σήμα και μετά αρχίζω και σερφάρω ; :worry:

    Παίζει OK με FaceBook ; :)

     

    Κάμερες , διάρκεια μπαταρίας και άλλα χαζά δεν με ενδιαφέρουν.

    Περιμένω απάντηση .... thanks ! :D

     

    Η συσκευή έχει αρκετά καλές δυνατότητες και να το πάρεις μόνο για facebook το μειώνεις αρκετά.

    Το WIFI λειτουργεί άψογα και μπαίνει και σε ξεκλειδώτα.Επίσης εχει την δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης στα αποθηκευμένα δίκτυα.

    Και το Facebook φυσικά και παίζει καθώς το Facebook είναι ένα site και αυτό όπως τα άλλα.Το Facebook αναγνωρίζει την συσκευή και έχεις δυνατότητες να προβάλεις την σελίδα σαν mobile site και σαν κανονική εμφάνιση (όπως στα PC).

     

    Εγω ομως απο οτι ειδα δεν εχω την πρωτη εκδοση..Οποτε δεν νομιζω πως ειναι αυτο το προβλημα..Δεν μπορω να καταλαβω.. :wacko:

     

    Δές εάν μπορείς να δείς βίντεο στο Youtube απο κάποιο άλλο router (εάν βρείς κάνενά ανοιχτό πχ σε κάνα καφέ δοκίμασε).

    Απο metacafe μπορείς να δείς βίντεο ;

     

    παιδια περασα στο κινητο πριν απο λιγο το We-Travel 0.9.08 Full Screen LG GT505.

    οπως και με το mgmaps ετσι και εδω δεν γινεται η εγκατασταη . στο σημειο που λεει στισ οδηγιες 8.Στα ακόλουθα επιλέξτε “Να επιτρέπεται πάντα” :

    - Τοπική Σύνδεση

    - Ανάγνωση πρόσβασης δεδομένων χρήστη

    - Καταγραφή πρόσβασης δεδομένων χρήστη

    - Τοποθεσία

     

    εμενα μονο στο τοπικη συνδεση εχει την επιλογη να επιτρεπεται παντα στα υπολοιπα εχει ερωτηση ή αρνηθειτε ετσι οταν μπαινω στο προγραμμα με ροταει ολη την ωρα με αποτελεσμα να μην τρεχει.πειτε καμια λυση ευχαριστω εκ των προτερων.

     

    Έκανες την εγκατάσταση με το .JAD (αυτό συνήθως συμβαίνει όταν η εγκατάσταση γίνεται με το .JAR);

     

     

     

    μια βοηθεια ρε παιδια περασα το wetravel οπως λεει στις οδηγιες ο arxitas τα κανω ολα κανονικα και μολις φτανω στο σημειο να αλλαξω την γλωσσα στα ελληνικα δεν υπαρχει μονο 3 ξενες γλωσσες,το αφηνω στο default και προχωρω στην πολη παταω Αθηνα και στα ελληνικα και στα αγγλικα και δεν την εμφανιζει ή βαζω περιστερι παλι τιποτα,παταω cancel και παω στο βασικο μενου και δειχνει 0,00 km/h και οχι 64 οπως λενε οι οδηγιες,τι φταει?

     

    Μέσα στο WeTravel υπάρχει ο φάκελος Config.Δεν εάν περιέχει μέσα ένα αρχείο LANG_GR.Αν όχι τότε κατέβασε μία έκδοση που να έχει ελληνικό μενού (Εξάγετε τον φάκελο Config και τοποθετήστε τον μέσα στον φάκελο του We Travel στην

    συσκευή σας.Ανοίξτε το πρόγραμμα και πηγαίνετε Settings\Advanced\Screen Details

    Στην επιλογή Language επιλέξτε το Lang_GR και το Ελληνικό μενού είναι έτοιμο)

    Για να βρείς την Αθήνα γράψε πχ Αθ ή ATH και όχι Athina ή Athens (μόνο τα πρώτα γράμματα).

    Εάν η έκδοση που έχεις είναι ή 0.9.0.8 τότε έχει "διορθωθεί" απο την WeTravel και δεν λέει 64 klm πλέον αλλά 0.

  14. Παιδες,αν δεν εχουμε σωστο χαρτη δεν κανουμε τιποτα,ξερει καποιος να μετατρεπει χαρτες?????

     

    Το θέμα απο ότι έχω καταλάβει είναι να μπούμε όλοι μαζί στο openstreetmap και να προσθέσουμε όλοι το λιθαράκι μας ώστε να αναβαθμιστεί ο χάρτης και να τον έχουμε.Καλά θα ήταν ο Map Generator του WeTravel να δεχότανε τον Auto Drive Hellas 1.90 gr.Ισως μια επικοινωνία με τον admin του WeTravel βοηθήσει (αν και εγώ που του έστειλα τις ελληνικές φωνητικές εντολές μου είπε πως θα τις βάλει στο site για download αλλά ... ).

  15. Παιδια βοηθεια..Αγορασα το κινητο πριν μια εβδομαδα..ε απο τοτε προσπαθω να λειτουργησω το youtube αλλα τιποτα. Η σελιδα ανοιγει κανονικα αλλα δεν μπορω να δω κανε βιντεο..Διαλεγω το βιντεο με πηγαινει στην οθονη που λεει συνδεση μενει εκει για καποια δευτερολεπτα και μετα μου βγαζει "Σφαλμα χρονου αναμονης.Εξοδος.."

    Εσβησα cache και cookies αλλα και παλι τιποτα..

     

    Και εγώ δεν μπορώ να δώ βίντεο απο το youtube ίσως επειδή έχω την πρώτη έκδοση firmware στο κινητό μου.

    Ωστόσο μπορώ να δώ βίντεο απο το metacafe κλπ κλπ.

    Οι λύσεις είναι δύο :

    1. Αναβάθμιση του firmware του κινητού

    2. Αναβάθμιση του YouTube :ninja:

     

    Πρέπει το youtube να αποκτήσει πλήρη συμβατότητα με τη συσκευή μου κι όχι εγώ με αυτό :tease:

  16. Καλησπέρα σε όλους,

    σήμερα αγόρασα το κινητό και όσα διάβασα εδώ μου φαίνονται αλαμπουρνέζικα. Θα μελετήσω καλά και θα επανέλθω με απορίες. Προς το παρόν θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Στο πάνω μέρος της οθόνης έχουν εμφανιστεί τρια τετραγωνα με τους αριθμούς 1, 2, 3 μέσα. Αν πατήσεις πάνω σε κάθε τετράγωνο γίνεται μπλε ενώ τα άλλα είναι γκρι. Τι σημαίνουν αυτά τα τετράγωνα και πώς φεύγουν; Επίσης, πάνω πάνω δίπλα από τη μπαταρία υπάρχει ένα σημαδάκι σαν ηχείο και παραδίπλα δυο μικρά ορθογώνια το ένα μέσα στο άλλο. Γιατί είναι εκεί;

    Το Wi-fi μου δούλεψε αλλά δεν μπόρεσα να ανοίξω τα e-mails μου. Αλλά ίσως δεν προσπάθησα αρκετά και δεν μελέτησα. Υπάρχει μήπως κανένας "οδηγός" πιο αναλυτικός από αυτόν που υπάρχει στις οδηγίες χρήσης;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων και χαιρετώ

     

    Αυτά που "εμφανίστηκαν" είναι ένα μενού ταχείας κλήσης που έχει το κινητό.

    Στο 1 βάζεις την πρώτη ομάδα επαφών και ούτο καθέξής.

    Το μενού αυτό εμφανίζεται και εξαφανίζεται σύρωντας το δάκτυλο σου στην οθόνη (πχ απο δεξιά πρς αριστερά στο μέσον της οθόνης).

    Το σηματάκι που λές σαν ηχείο είναι "ηχείο"

    Τα δύο μικρά τετράγωνα σημαίνουν κάποια ανοιχτή διαδικασία (με το μεσαίο πλήκτρο θα τις δεις στο "Εκτελούμενες εφαρμογές)

    Για να καταφέρεις να δείς τα email σου πρέπει να βρείς τα SMTP και POP3 των παρόχων του email σου και να τα ρυθμίσεις (πχ στο gmail είναι ήδη ρυθμισμένα).Έπειτα πρέπει απο τον λογαριασμό email να επιτρέψεις τα ανάλογα πρωτόκολλα.

     

    Αλλά παρ'όλα αυτά που σου είπα διάβασε το βιβλιαράκι γιατί ίσως κάτι δεν είναι έτσι ακριβώς όπως το περιέγραψα.

  17. Τα αρχεια πρεπει να τα κανεις extract στο root της καρτας μνημης και οχι μεσα στον φακελο Garmin 'η σε 'αλλο φακελο.

     

    Σε ευχαριστώ φίλε μου έιχες δίκιο,δεν είχα προσέξει αυτό το βήμα.Τελικά εγκαταστάθηκε επιτυχώς η εφαρμογή.

     

     

    Τώρα είμαι στην εγκατάσταση χάρτη για την εφαρμογή.

    Θα ήθελα να ρωτήσω,βρήκα έναν χάρτη 3χ1 και τον πέρασα μεσα στον φάκελο ωστόσο με το αρχείο .img δεν είχε τιποτα άλλο μαζί.Το MAP ID του χάρτη το βλέπω μέσα απο την εφαρμογή ή είναι κάποιο αρχείο που δεν έχω ? (πχ .txt)

  18. Εγκατεστησε την 5.00.60 standalone en-gr εαν κολλαει στην εκκινηση διαβασε το παρακατω!

     

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3028437#post3028437

     

    Εγκατέστησα αυτήν την έκδοση στο Sony Ericsson Satio και έχουμε τα εξής:

    1.Κατα την εγκατάσταση μου έβγαλε μήνυμα πως η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το κινητό,το παράκαμψα και πάτησα συνέχεια και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε κανονικά.

    2.Κατα την εκκίνηση του προγράμματος (σύμφωνα με τις οδηγίες) έκλεινε η εφαρμογή και αφ'ότου διέγραψα το αρχείο .ini μέσα στον φάκελο Garmin/Apps.

     

    Τί μπορεί να συμβαίνει και τί μπορώ να κάνω ώστε να έχω μία επιτυχημένη εγκατάσταση;

  19. @ Arxitas : H καινούργια έκδοση του wetravel που έχεις ανεβάσει, εκτός από την απαλοιφή της γραμμής κατάστασης, έχει κάποια άλλη αλλαγή ? Γιατί, αν δεν υπάρχει κάποια άλλη, σημαντική αλλαγή δε νομίζω να το αλλάξω...

     

    Η νέα έκδοση που δίνω είναι η 0.9.0.8 η τελευταία κα μάλλον πολύ κοντά στην ¨επίσημη έκδοση" του WeTravel.Εγώ έχω αλλάξει μόνο αυτό που είπες σχετικά με την μπάρα κατάστασης.Η έκδοση όμως εμένα μου φαίνεται καλύτερη απο της προηγούμενες που είχα,το πρώτο που έχω παρατηρήσει είναι πως εντοπίζει πολύ πιο γρήγορα δορυφόρο (μην φανταστείς πως σε λίγα δευτερόλεπτα τον βρήκε αλλά κάνει το πολύ κανα δίλεπτο ενώ πρίν πεντάλεπτο στο περίπου).

    Τώρα δεν γνωρίζω να σου πώ εάν θα είναι πιο αποδοτικό όσον αφορά την μνήμη και πόσο θα καταναλώνει.

  20. Καλησπέρα σας

    Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί ενδιαφέρομαι για εγκατάσταση προγράμματος GPS σε Sony Ericsson Satio.

     

    Υπάρχει κάποιος οδηγός για εγκατάσταση των προγραμμάτων αυτών σε Satio (για όσους το έχουν δοκιμάσει) ή τελικός ισχύουν τα όσα αναγράφονται στην αρχή;

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  21. Αντικαθιστούμε τον φάκελο map με αυτόν?

    Το google Maps είναι εφαρμογή που είναι προεγκατεστημένη μέσα στην συσκευή.

    Δεν σχετίζεται με το WeTravel,είναι ανεξάρτητη εφαρμογή.

  22. Αρχύτα, δυστυχώς το έκανα και αυτό το factory reset. και πάλι το ίδιο!!Αν έχεις skype, μπορώ να σου δώσω το mail να μιλήσουμε μπας και βγάλω άκρη

     

    Δεν χρησιμοποιώ το skype.Το τελευταίο που μπορώ να σου πώ είναι κάτι που είχε κάνει ο χρήστης TASOS_OPC (στις πρώτες σελίδες είναι τα μηνύματα του) ο οποίος τα κατάφερε βάζοντας στο κινητό του κάρτα SIM WATCH UP.

  23. Δυστυχώς το έκανα και αυτό,αλλά τπτ...παλιότερα μου είχε δουλέψει και αυτό, αλλά τπτ

    τώρα

    Σου παραθέτω ένα μήνυμα μήπως σε βοηθήσει.

     

    error occurred "Autentification failed" is the date on the calendar, so try to install changing the date of the phone, putting 2008 before the installation (as I did one thousand when I wanted to install the "we-travel" GPS navigator

    and until I changed the date of the phone I could not install, so you can go and

     

    If your drive does not work so another option although not a very orthodox can give a factory reset on the phone (or the secret menu 3845# * 505 # although not recommended to walk there because you're only responsible for what will happen

  24. στο δικό μου πάντως το αρχείο .jad βγάζει συνέχεια αποτυχά ελέγχου ταυτότητας και είναι πολύ σπαστικό!!και το τελευταίο αυτό που έχεις στο upload..

    ενώ παλιότερα με ενα factory reset δούλεψε σε αντίστοιχη περίπτωση, τώρα με τπτ.!! και δε μπορώ να καταλάβω τί παίζει...

     

    Δοκίμασε να αλλάξεις την ημερομηνία του κινητού (ρύθμισε το έτος να δείχνει 2008),κάνε εγκατάσταση και επανέφερε την ημερομηνία.

×
×
  • Create New...