Jump to content

hawkoulinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hawkoulinos

  1. καλησπερα,,ξερει κανενας που μπορω να βρω firmware για το SE P1i?εχω θερισει το go0gle και βρηκα μονο αναφορες!!
  2. καλησπερα παιδες και χρονια πολλα,,,εχω ενα εξ. σκληρο δισκο που με βγαζει προβλημα!δεν ξερω γιατι αλλα οταν το συνδεω στο pc σαν συσκευη το αναγνωριζει και στη διαχειριση συσκευων λεει οτι δουλευει κανονικα αλλα στο "υπολογιστης μου" δεν το εμφανιζει σαν σκληρο δισκο (βασικα δεν το εμφανιζει καν),,,ξερει κανεις τι φταιει?
  3. Καλησπερα,,,εχω το εξης προβλημα,,,αλλαξα προσφατα καρτα γραφικων και επειδη εχει ανεμιστηρα μετατοπισα την καρτα ηχου μια θεση πιο κατω απο εκει που ηταν!!εκτοτε ο υπολογιστης δεν την αναγνωριζει!τι μπορει να φταιει!?
  4. παρατηρηση...οταν βαζω τον adaptor στον σκληρο περισευουν 4 pins που ειναι λιγο πιο μακρυα απο τα αλλα,,,εκει βαζω τιποτα?!ουτε με τον ενα τροπο δουλευει ουτε με τον αλλον που λεει ο mcde!πως αλλιως μπορω να το κανω να δουλεψει χωρις ομως να παρω κουτι!?
  5. ..ναι εχει IDE και ο επιτραπεζιος επισης εχω και τον adaptor και χτες που το εβαλα να το δοκιμασω οχι μονο δεν τον αναγνωρισε αλλα δεν διαβαζε και τον δικο μ τον σκληρο!!
  6. Καλησπερα παιδια!!εχω ενα προβλημα...θελω να να κανω εγκατασταση εναν σκληρο συνδεσης IDE απο φορητο σε επιτραπεζιο και να δουλευει!Πως μπορω να το καταφερω αυτο!?
×
×
  • Create New...