Jump to content

Apostolis75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Apostolis75

  1. Apostolis75

    Moto G

    Εχει να κάνει με την amoled οθόνη του moto x και με τους εξτρα πυρήνες που έχει . Btw επειδή το έχω δει σε άλλη απάντηση αυτό το λάθος το moto x είναι μεν διπύρηνο αλλά έχει και άλλους 2 εξτρά πυρήνες
  2. Apostolis75

    Moto G

    Δε νομίζω. Είναι το λεγόμενο immersion mode στο kitkat (όταν βλέπεις βίντεο ή διαβάζεις βιβλίο ή surfareis ή παίζεις παιχνίδια
  3. Apostolis75

    Moto G

    Παιδιά αναφέρομαι στο κουτί το οποίο δεν έχει τα διακριτικά της Google. Λιγο παράξενο δεν είναι αυτό?
  4. Apostolis75

    Moto G

    Οχι εγώ το έχω ήδη, ξέρω ποιοι το πουλάνε απλά η συσκευασία του φίλου docteo μου εκανε εντύπωση. Μήπως πρέπει να το επισημάνουμε στο κοινό του φόρουμ?
  5. Apostolis75

    Moto G

    Aπο ποιο μαγαζί το αγόρασες και πόσο? (αν επιτρέπεται βέβαια)
  6. Apostolis75

    Moto G

    Τα νούμερα που δίνεις για τη μπαταρία δεν συνιστούν πρόβλημα για android συσκευή ! ( Btw δεν είμαι υπάλληλος της Motorola , ούτε fanboy )
  7. Apostolis75

    Moto G

    To Μoto G δεν υποστηρίζει 4G !!! Γενικά πάντως παρατηρώ από τα posts στο thread οτι η Motorola όντως κατάφερε αυτό που επεδίωκε (να φέρει δηλ. καινούριο κόσμο στο Android) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To Μoto G δεν υποστηρίζει 4G !!!
  8. Πόσο καιρό το δουλεύεις έτσι? Απο μπαταρία πως πάει με αυτό το setup ? Μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα?
  9. Apostolis75

    Moto G

    Δοκίμασε και το Eye In Sky εχει καλό widget που εμφανίζει και τις επόμενες 5 ημέρες
  10. Μάλλον είναι επειδή το βιντεακι στο youtube ανέβηκε 19 Μαρτίου 2011 ενώ εγώ το έψαχνα 18 Μαρτίου. Thanks και πάλι πάντως
  11. Αυτή έλεγα. Ευχαριστώ πολύ!!! (πάντως όταν το έψαξα στο youtube σαν lipton linea δεν μου το είχε βγάλει καθόλου)
  12. Παιδιά το τραγούδι απο τη διαφήμιση lipton linea? αυτή με την κοπέλα που περπατάει και την ακολουθούν σκιές (παει κάπως I like the sun.... με γυναικεία φωνητικά)
  13. Μήπως είναι το "In the house, in a heartbeat" από το soundtrack του 28 days later? Nα ρωτήσω και εγώ ρε παιδιά για το κομμάτι από το trailer του Star για τις ταινίες του Νοεμβρίου με τα γυναικεία φωνητικά που λέει "into the wild" ?
  14. Παιδια γεια και από εμένα. Μήπως ξέρει κανείς το τραγούδι από το trailer Νοεμβρίου για τις ξένες ταινίες στο Star? Eχει γυναικεία φωνητικά και κιθάρα απο πίσω και λέει κάτι σαν "into the wild" Eυχαριστώ.
  15. Παιδιά να ρωτήσω το DCswitch το έχει δοκιμάσει κανένας με καινούρια sim card (απ'αυτές που έχουν περασμένα πάνω τους τα apn) να μας πει αν δουλεύει? Και για να προλάβω τα σχόλια.... και εγώ συμφωνώ οτι τα smartphones χωρίς data plan είναι ανάπηρα (και εγώ προσωπικά πρόγραμμα με data έχω) αλλά επειδή θα βρεθώ στο εξωτερικό και επειδή στην cosmote που ρώτησα μάλλον είναι φαρμακείο το data σε συνθήκες roaming γι'αυτό ρωτάω. ;) Ευχαριστώ
  16. @TonyK : Φτιάξε ένα φάκελο audio στην εξωτερική sdcard (εγώ εκεί τον εφτιαξα και δουλέυει μπορεί να γίνεται και στην εσωτερική) και μέσα σε αυτόν, τους φακέλους ringtones , notifications , alarms και εκεί βάζεις τα mp3 που θέλεις και τα βλέπει @Nickmostro: νομίζω οτι οι εφαρμογές στο Samsung Apps είναι για το Wave (bada) τσέκαρε το από τη σελίδα της Samsung για περισσότερη σιγουριά
  17. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Για το apndroid μπορεί να απαντήσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει με καινούρια sim?
  18. Εχει αναφερθεί στο forum οτι η κάμερα δεν λειτουργεί όταν η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή (κλείνει από μόνη της) . Δεν ξέρω αν ήταν αυτό το πρόβλημα ή κάτι άλλο. Επειδή και εγώ έχω διαβάσει όλες τις σελίδες :dizzy::hypno: θα ξαναρωτήσω κάτι που είχα ρωτήσει αλλά δεν απαντήθηκε. Η επιλογή "Προσβασιμότητα" στις ρυθμίσεις που όταν την επιλέξεις σου βγάζει "απαιτείται εφαρμογή προσβασιμότητας" τί ακριβώς είναι ρε παιδιά ? EDIT : Και κάτι ακόμα : Εχει δοκιμάσει κανείς αν το apndroid δουλεύει (δηλαδή κλείνει το ανεβοκατέβασμα δεδομένων) και με τις νεότερες sim που έχουν το apn πάνω τους γιατί έχει αναφερθεί οτι στην περίπτωση αυτή δεν δουλεύει
  19. καλησπέρα και απο μένα. 1) Ξέρει κανείς πώς βάζουμε το Google calendar για default. Εχω ξετσεκάρει το "Ημερολογιο Μου" στα ημερολόγια αλλά όποτε πάω να προσθέσω κάτι με βγάζει σε αυτό (και υποψιάζομαι οτι αυτό ευθύνεται που δεν δείχνει τις γιορτές στο Daily Breifing) 2) Στις ρυθμίσεις η ρύθμιση "Προσβασιμότητα" που όταν την επιλέγω λέει απαιτείται η λήψη εφαρμογής προσβασιμότητας τί ακριβώς είναι? (δεν ξέρω πως είναι στα αγγλικά αλλά έχει ένα χέρι σαν μούντζα (!!!) δίπλα αν αυτό βοηθάει)
  20. @ Tyxerakias : Αυτό ακριβώς εννοούσα και ευχαριστώ για την απάντηση. Βλέπεις είμαι άσχετος απο android και linux γι'αυτό ρωτάω τα βασικά. :O @ Te-Salat : Στο ημερολόγιο μου δείχνει τις εορτές κανονικά αλλά στο Daily briefing όχι. Θα δοκιμάσω να ξετσεκάρω "το ημερόλογιό μου" από τα ημερολόγια και θα το ξαναδώ μια μέρα που να έχει γιορτή με μόνο το google calendar ενεργοποιημένο. Που θα πάει θα το βρώ :) Για κάποιον που ρωτούσε για θήκη παραπάνω δεν έχω βρεί τίποτα σε μαγαζιά στην Ελλάδα αλλά από το mobilefun.co.uk μου ήρθε σε 5 εργάσιμες. (δεν θέλω να κάνω διαφήμιση απλά καταγράφω την εμπειρία μου.) P.S. ξέρει κανείς αν στο missed call ap πρέπει να περάσουμε manually τις επαφές για να δουλέψει ? αν το αφήσουμε κενό δεν ειδοποιεί για όλα ?
  21. @ Te-Salat : Πως γίνεται να μένει ο εορτάζων στο Daily Briefing? Ρωτάω γιατί χθες μου το εμφάνιζε κανονικά ενώ σήμερα χωρίς να αλλάξω κάτι (επιλογή ημερολογίου Google κλπ.) δεν το εμφανίζει. Ρωτάω εσένα γιατί είδα από τις φώτο με τα screenshots σου οτι είναι σταθερά εκεί. @ Τyxerakias : Πώς γίνεται να προσθέσεις αρχείο ? (με αφορμή τις ερωτήσεις για το .nomedia) γιατί σε εμένα εμφανίζει με το menu button μόνο την επιλογή προσθήκη φακέλου (το κιν είναι unrooted με μαμίσιο firmware) Eυχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και για τη μέχρι τώρα βοήθεια :) P.S. Δεν έκανα PM γιατί δεν θέλω να ενοχλώ και γιατί πιστεύω οτι και άλλοι μπορεί να βοηθηθούν από τις απαντήσεις Οταν θα βγεί αυτό το κινητό θα το πάρω και ας κάνει 1000 ευρώ!!!!!!!
  22. Ρε παιδιά μόλις τελείωσε η πρωτη φόρτιση από laptop. Εχει φτάσει η μπαταρία στο 100% αλλά δεν έχει αλλάξει το εικονίδιο της ούτε έκανε κάποιο ήχο όπως έχει ειπωθεί παλιότερα εδώ μέσα. Συμβαίνει κάτι ? μπορώ να το αποσυνδέσω? edit: ΑΚΥΡΟ τελικά έβγαλε το μην Μπαταρία πλήρως φορτισμένη και έκανε το χαρακτηριστικό ήχο αλλά ρε παιδιά μετά από 6 (!) ώρες φόρτιση ?(εντάξει και με αρκετό σκάλισμα και Wifi )
  23. και κάτι ακομα :rolleyes: Στο missed call app πρέπει α προσθέσεις manually τις επαφές για να λειτουργήσει? αν το αφήσεις κενό δεν δουλεύει ? Υ.Γ. Sorry για τις πολλές και χαζές ερωτήσεις αλλά 1η φορά με android και πρώτη φορά εγκαθιστώ apps (και δεν είχα πριν το δηλητηριασμένο (chiq) μήλο :lol: :lol: :lol: @ Despina83 : Κάνε restart . Eγω αυτο έκανα και δούλεψε Ελπίζω να πιάσει και σε σένα
  24. Να ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα που πήρα φόρα ?:lol: Απ'ότι κατάλαβα απ'οτι έχω διαβάσει στο forum και να έχω το 3G μονίμως απενεργοποιημένο και πάλι μπορεί μια εφαρμογή να με χρεώσει αν συνδεθεί με 2G στο internet για συγχρονισμό?
  25. Ακυρο παιδιά έβαζα λάθος WEP. Ευτυχώς συνδέθηκε μια χαρά και με καλή ταχύτητα. Πάντως με τρόμαξε για λίγο.:O
×
×
  • Create New...