Jump to content

ThanosCrypton

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ThanosCrypton

  1. για εξατμιση τη λες για motosport?? μηπως καποια αλλη θα ηταν καλυτερη??
  2. του ξαδερφου μου το χ κοφταρει την δευτερα στα 80-85 εχει μονο εξατμιση ελευθερας τσουγιοτσι (ιμιτασιον της γιοσομουρα) παιδια εχω παρατηρησει κατι οτι τα χ που ειναι προσεγμενα και στρομενα σωστα πανε κομματια ενω αυτα που τα βαραν κοφτες ολη μερα που δεν τα εστροσαν καλα και δεν τα προσεχουν οσο πρεπει και δεν τα οδηγαν σωστα δεν εχουν καλες αποδοσεις πχ. το χ του ξαδερφου μ μανισιο επιανε 135 ενω 2 αλλα χ μανισια πιανουν 120 τελικη ψαρομενοι...
  3. αλλα πραγματα σαν τι ?? εχω καρμπ/εξατμιση/εκκεντροφορο και αλλα γραναζια (15-36) τι αλλο εκτος απο ρευματα χιλιοστα και βαλβιδες μπορω να κανω ?? για εξατμιση καμια ιδεα???
  4. 130 πρέπει να κάνει η Dragon αλλά απ'ότι μ παν δεν είναι τόσο καλή μάλλον θα πάρω την Motosport ωραίος ήχος φθηνή και με καλές επιδόσεις τώρα η Daytona κάνει περίπου 90-95 ευρώ καλή εξάτμιση αλλά δεν έχω δει κανέναν να τη έχει (και έχουμε 50-55 μηχανάκια Τυχερό Έβρου)
  5. η power advance (σαν τη protech οχι η παλιά Power advance)ήταν στο μηχανάκι όπως το αγόρασα μεταχειρισμένο και δε μ άρεσε ήταν και ξεθωριασμένη και την έδωσα 60ευρώ σε έναν ενώ έκανε 90ευρώ τώρα μ προτείνετε motosport ή Protech ποια είναι καλύτερη για το μηχανάκι μου???η κάποια άλλη ??Ευχαριστώ παιδιά.αα ,Υπάρχουν και κάτι άλλες (βλ.Dragon , level και κάτι τέτοιες) καμιά γνώμη ?Και η Daytona ??
  6. Γεια σας παιδια , εχω το Crypton 102 (το παλιο με μοτερ crypton r 105 πανω) εκκεντροφορο daytona καρμπ mikuni 24 .ερώτηση.1:να βάλω keihin 24 η 26 ,θα το κανω 54 χιλ πιστονι daytona και τον μανίσιο κύλινδρο 54χιλ. θα ήταν καλύτερα με το 24αρι καρμπ η το 26αρι ?? .ερωτηση 2. ειχα την power advance που έμοιαζε με την Protech την πούλησα γιατί δεν μ άρεσε και τώρα ποια εξάτμιση μου προτείνετε να βάλω?? είμαι ανάμεσα στην motosport την 100σταρα(45Ευρώ) Και την Protech(90Ευρώ) έχετε καμία καλύτερη ιδέα για εξάτμιση η οποία να συνδυάζει ήχο και δύναμη(επιτάχυνση και τελικές?) ??ποια απο αυτές τις 2 μου προτείνετε ?? ,,Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  7. Παιδια μενω θεσσαλονικη ,ξερει κανεις που μπορω ν αγορασω την Power Advance για το Crypton ??
×
×
  • Create New...