Jump to content

sakiousx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sakiousx

  1. Στην ουσια θα τους ζητησεις να σου βαλουν τα 10-15 cents, που ειχε η καρτα σου μεσα για να λειτουργει, αλλα επειδη τελειωσε το 1G και συνεχισες να καταναλωνεις σου εφαγε αυτα τα cents, ισως θα σου ζηταν να βαλεις 5ευρη καρτα, μη μασησεις και πες τους οτι θα επρεπε να διακοπτεται η χρηση με το τελος του 1G.
  2. Καλημερα παιδια, εχω υπολοιπο απο bonus {8,57 δωρεαν ευρω } που ληγουν σε λιγες ημερες, πως μπορω να τα χρησιμοποιησω για αγορα πακετου ωστε να μην χαθουν.
  3. γεια σας παιδια, μηπως γνωριζει καποιος αν μπορουμε να αλαξουμε την εκφωνηση του ονοματος στις εισερχομενες κλησεις με καλυτερα ελληνικα, απο αυτα που εχει μεσα η συσκευη? σας ευχαριστω πολυ.!!!!
  4. Εχω το 5800 με το τελευταιο λογισμικο V40.0.005, μετα την τελευταια αναβαθμιση παρουσιασε προβλημα με την 'αναζητηση', δηλαδη παω μενου-διαδυκτιο-αναζητηση και εδω γινετε το παραξενο, αντι να μεινει στην επομενη σελιδα με τις επιλογες αναζητησηςς ξαναγυρναει μονο του στον φακελο διαδυκτιο.οποιος ξερει κατι ας βοηθησει, ευχαριστω προκαταβολικα..............:cry:
×
×
  • Create New...