Jump to content

antonistiguan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About antonistiguan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

antonistiguan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το com ειναι η θυρα που χρησιμοποιει καθε συσκευη bluetooth για να συνδεθει με μια αλλη!!!!! αυτο το com πρεπει να ειναι το ηδιο κ στισ 2 συσκευες!!!! π.χ αν το laptop συνδεετε με COM3 κ το κινητο σε COM8 τοτε δεν ειναι συμβατες οποτε υπαρχει η εφαρμοgη gps gate η οποια δημιουργει εικονικα com κ επιτρεπει στισ 2 συσκευες να συνδεθουν...... εχω κατεβασει την εφαρμογη GPS GATE η οποια δημιουργει εικονικα ports σο bluetooth του κινητου αλλα μολις το εντωπιζει μου λεει ''NO GPS FOUND'' Το bluetooth GPS που εχω δεν μπορει να συνδεθει με το κινητο μου. Η συζευξη του κιν με το GPS γινεται κανονικα. οταν ανοιγω την εφαρμογη με τους χαρτες μοθ δειχνει οτι δεν υπαρχρει GPS συνδεμενο........ ειναι πολυ δυσκολα αλλα ειμαι σιγουρος οτι γινετε........ γιατι εχω διαβασει οτι μπορει να συνδεθουν. τοχω δει σε ξενα foroum ομως δεν ξερω καλα αγγλικα:( επισης πιο πανω γραφω για το προβλημα που αντιμετωπιζω με την εφαρμογη we travel....... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΙΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!
  2. Μπορειτε να μου πειτα αν μπορω να αλλαξω το com του bluetooth????
  3. Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας να μου πειτε πως μπορω να κανω εγκατασταση την εφαρμογη ''we travel'' στο ku 990i. Εxω bluetooth gps. εχω κατεβασει την εφαρμογη ''we travel mobile instaler'' κατεβαζω τα παντα απο εκει. Το προγραμμα τα κανει εγκατασταση απο μονο του στο κινητο αλλα μετα κανω κατι λαθος κ οταν ανοιγει η εφαρμογη δεν μου εφανιζει τους χαρτες...... Επισης μπορειτε να μου πειτε γιατι οταν παταω να κανω εγκατασταση το αρχειο jad. μου βγαζει το μηνυμα ''ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΛΕΧΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ''? Επισης οταν κανω search με το κινητο για να συνδεθω με το gps το βρισκει κανονικα και το αποθικευω στις συσκευες μου αλλα δεν μπορω να ξερω αν ειναι συμβατες το gps ειναι το haicom 417-bt. Σας ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μη σας κουρασα αλλα εχω φαει πολλες ωρες αλλα δεν καταφερα να το εγκαταστισω σωστα.
  4. Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας να μου πειτε πως μπορω να κανω εγκατασταση την εφαρμογη ''we travel'' στο ku 990i. Εxω bluetooth gps. εχω κατεβασει την εφαρμογη ''we travel mobile instaler'' κατεβαζω τα παντα απο εκει. Το προγραμμα τα κανει εγκατασταση απο μονο του στο κινητο αλλα μετα κανω κατι λαθος κ οταν ανοιγει η εφαρμογη δεν μου εφανιζει τους χαρτες...... Επισης μπορειτε να μου πειτε γιατι οταν παταω να κανω εγκατασταση το αρχειο jad. μου βγαζει το μηνυμα ''ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΛΕΧΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ''? Επισης οταν κανω search με το κινητο για να συνδεθω με το gps το βρισκει κανονικα και το αποθικευω στις συσκευες μου αλλα δεν μπορω να ξερω αν ειναι συμβατες το gps ειναι το haicom 417-bt. Σας ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μη σας κουρασα αλλα εχω φαει πολλες ωρες αλλα δεν καταφερα να το εγκαταστισω σωστα.
×
×
  • Create New...