Jump to content

epsila

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About epsila

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

epsila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ααα νομιζα η προηγουμενη ρύθμιση τα κάλυπτε όλα. είμαι 4 ημερών νέα στο miui !! έχει ενα σωρό ρυθμίσεις πάντως.. ευχαριστώ!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χα καλό!!!! ευχαριστώ και σένα!
  2. ναι είναι. την εφαρμογή του συστήματος για τα μηνυματα κοκ ρυθμίσεις>συστημα& συσκευη προσθετες ρυθμίσεις> φλας ειδοποιησης >φωτ, ενδειξη ειδοποιησης. κάνω λάθος? αλλού τσεκάρω? ευχαριστώ
  3. στις κλήσεις ανάβει κανονικα, στα μηνυματα, ειδοποιησεις κλπ τζιφος.. μήπως φταιει οτι εχω βαλει διαφορετικό χρώμα:p ?
  4. ναι οντως και μένα με 8.2.4.0 μόνο στις κλησεις ανάβει, σε μηνυματα, face, klp τπτ. Την 8.2.5.0 δεν την εβαλα ακόμη, βλέπω οτι συμφορουμίτες εχουν θέμα και περιμένω να αραιώσει..η.. πελατεία...:wacko:
  5. χαιρετίζω την παρέα! με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό. Το έχει πάρει κανείς απο εδώ? http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=fbpost08_05 Λεει οτι εχει την 800αρα και εχει και δυο χρονια εγγύηση. δεν λεει ομως τι ρομ εχει, θα προτιμούσα να εχει official global να μην βαζω ρομ και updates καθε εβδομάδα. Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα περα απο αυτα τα πανακριβίξ της infoquest (germanos, public klp)? ευχαριστώ!
  6. γεια σας παιδιά!! ειμαι fresh σε αυτο το φόρουμ και εχω και εγω το ιδιο πρόβλημα με το κινητο!! το εχω δυο μέρες τωρα είναι αρκετα εντυπωσιακό θα έλεγα..Παρατήρησα ωστόσο οτι οταν πάω να συνδεθώ είτε με το wisepilot είτε με google maps τοτε δίκτυο γιοκ! και πρεπει να κανω επανεκκίνηση για να κάνω κλήσεις!! έχει τύχει αυτό σε κανέναν σασ? να το παω για αλλαγή? να αλλάξω sim? πηρα φορα...
×
×
  • Create New...