Jump to content

Sorcerer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sorcerer

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Sorcerer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε μου, αν μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου το τραγούδι ακούγεται στο παρακάτω λινκ μεταξύ 0:22 και 0:46 https://www.youtube.com/watch?v=yMaZqBw_PKY Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ψάξιμο !!
  2. Αληθώς Ανέστη φίλε μου ! Δυστυχώς δεν είναι καμια από τις 2...επειδή είμαι φανατικός της κέλτικης μουσικής, οι δισκογραφίες τους μου είναι παραπάνω από οικείες...και φυσικα Michael Oldfield κ.ο.κ.....απλά το συγκεκριμένο ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο και ανάλαφρο σαν άκουσμα...και επιμένω στο μουσικό είδος (αυτό που οι Αγγλοσάξωνες ονομάζουν "genre")...meditation music / new age !!
  3. Όχι, δυστυχώς δεν είναι αυτό...άλλωστε αυτό είναι r'n'b...εγώ θυμάμαι ένα τραγούδι πολύ μελωδικό, νομίζω και με άρπα και τελείως χαλαρωτικό...σαν ένα κομμάτι που θα άκουγες κάνοντας γιόγκα...κάτι σε στυλ meditation ή new age
  4. Παιδιά καλησπέρα και από μένα ! Θα βάλω ένα δύσκολο, πραγματικά όμως θέλω την βοήθειά σας. Το τραγούδι που ψάχνω έπαιζε στην διαφήμιση του γιαουρτιού Verus Vive της ΔΕΛΤΑ. Η διαφήμιση παίχτηκε γύρω στο '93-'94 και έδειχνε ένα ζευγάρι ντυμένο στα λευκά να κάνει γιόγκα σε μια παραλία. Το τραγούδι που ακουγόταν είχε αγγλικό στίχο και ήταν στυλ New age...θυμάμαι μια πολύ ωραία γυναικεία φωνή αλλά κανέναν απολύτως στίχο... Εάν μπορεί κανείς να με βοηθήσει, θα του/της χρωστάω χάρη !! Φανταστείτε όμως πόσο μου άρεσε αυτό το τραγούδι που αν και πέρασαν 20 χρόνια, το θυμάμαι ακόμα... Ευχαριστώ
  5. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !! Και να φανταστείς πως το έψαχνα πολύ καιρό !! :D :D
  6. Παιδιά καλησπέρα !! Είμαι νέος στο φόρουμ αλλά ψάχνω για κάτι παλιό. Συγκεκριμένα, στο "Παρά Πέντε", έπαιζε πολλές φορές σε κωμικές σκηνές ένα τραγουδάκι, μάλλον τυρολέζικο. Στο 1ο επεισόδιο της σειράς, ακούγεται ακριβώς στο 14ο λεπτό (η σκηνή δείχνει την Αγγέλα που προσπαθεί μάταια να δουλέψει σε ένα σουπερμάρκετ). Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποιό είναι και ποιός το τραγουδάει ????? Εδω έχω και το λινκ του επεισοδίου (Google video) : http://video.google.com/videoplay?docid=4322309692559495393# Ευχαριστώ !! :)
×
×
  • Create New...