Jump to content

kalandre2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kalandre2

  1. Με τη φωτογραφική το έκανα και δεν έγινε τίποτα. Δηλαδή είναι κλειδωμένο. Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί? Οσο για τη ROM γράφει: PDA :i900BDHJ2/BDHJ2 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: i900XXHI4 και συνεχίζει με στοιχεία για Bluetooth WiFi Μπορεί να γίνει κάτι?
  2. Αν έχεις την καλοσύνη πες μου που να κοιτάξω για να βρώ την ROM.
  3. Δυστυχώς τίποτα. Στο GPS test ενω βρίσκει μέχρι 3 σε περιβάλλον που υπάρχουν 6 εως 7 active (απο άλλο GPS τσεκαριμένο) , κάνει μόνο τον ένα πράσινο και στη συνέχεια τέλος, τους μηδενίζει όλους. Στο GPS tuner δείχνει να βλέπει μέχρι και 13 δορυφόρους, σε κανέναν όμως η μπαρα που υπαρχει δίπλα δεν αυξάνει. Συγκεκριμένα γράφει: Sats:13 (0 active). Στο DESTINATOR τίποτα , ουτε ίχνος. Αριθμός δορυφόρων: 0 Καμμιά ιδέα?
  4. Ευγε φίλε μου. Δεν ήξερα αυτό , με την φωτογραφική μηχανή. Για πρώτη φορά έχω στο τεστ ένδειξη απο δορυφόρο. Θα σου πω νεότερα όταν θα κάνω επιτυχή σύμδεση με προγραμμα (DESTINETOR ή κάποιο άλλο). Πες μου όμως , τι εννοείς να ξανά ανοίξω τη φωτογραφική μηχανή? Δηλαδή να βγώ και και και να την ξαναανοίξω. Αν το κάνω αυτό τότε μου εμφανίζει "ΦΟΡΤΩΣΗ" και απο κάτω "Απενεργοποιείστε το GPS" και δίπλα επιλογή "ΑΚΥΡΩΣΗ" Αν το πατήσω τότε απενεργοποιώ το GPS. Εγω δεν το κάνω και μετά το κλείσιμο της φωτογραφικής πήγα στο τεστ και ουάου έχω σήματα. Ερώτηση: Τι ενοείς, να ξανά ανοίξω τη φωτογραφική μηχανή? Βρίσκει 3 δορυφόρους με κίτινο χρώμα, έκανε έναν πράσινο και μετά τέλος, μηδένισε. Το ψάχνω, θα δούμε και θα σου πω. Ευχαριστώ Με τη φωτογραφική μηχανή τι θα πάνω? Κάθε φορά θα πρέπει να επιλέγω το GPS απο αυτή?
  5. Τίποτα σε όλα αυτά GPS test, GPS tuner, DESTINATOR 7, GARMIN. Εχω απογοητευτεί και επειδή δεν θέλω να πειράξω τη ROM λέω να το πάω στο SERVIS. Αν υπάρχει κάτι ακόμα, να το δοκιμάσω γιατί είμαι εξωτερικό και μέχρι να επιστρέψω έχω λίγες ημέρες ακόμα. Ευχαριστώ
  6. Θα κάνω αυτό με τη φωτογραφική μηχανή και θα σας πώ. Ερώτηση: 1. Οταν ανοίγω τη φωτογραφική δεν κλείνει αυτόματα όταν θέλεις να μπείς στο κυρίως μενού για άλλες επιλογές? 2. Θα αφήσω το κινητό με ενεργοποιημένο το GPS (κατά προτίμηση GPS test ή DESTINATOR?) έξω για 20 λεπτά. Το να μπω αμέσως μέσα (όπως λές) δεν λέει τίποτα , σωστά? 3. Πως θα καταλάβω οτι το GPS είναι κλειδωμένο?
  7. Προσπάθησα με κάθε τρόπο και δεν έγινε τίποτα. Εβαλα και το τεστ και δυστυχώς τίποτα. Μάλλον έχει πρόβλημα. Αν υπάρχει κάποια ιδέα είναι καλοδεχούμενη. Να κάνω πάλι hard reset μπορεί να γίνει κάτι? Το thread το επισκέφτηκα, το χρησιμοποίησα (απο αυτό βρήκα το τεστ). Αναμένω νέες οδηγίες...
  8. Δεν έγινε τίποτα. Δεν βρήκε δορυφόρους. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Το πρόβλημά μα σύντομα είναι : ΟΜΝΙΑ ι900 δεν βρήσκει δορυφόρους με DESTINATOR, GARMIN και άλλα προγράμματα αν και κουμπώνει οποια COM και αν βάλω στο "εξωτερικό GPS". Τι πρέπει να κάνω?
  9. Χρήστο σε ευχαριστώ για τις οδηγίες. Νόμιζα οτι δεν έχει καμμία σχέση το βελτιωμένο GPS με το άλλο καθώς το πρώτο είναι σύνδεση μέσω GPRS ενώ το δευτερο απευθείας με τους δορυφόρους χρησιμοποιώντας τη κεραία της συσκευής. Θα το κάνω όμως και θα σου απαντήσω. Θα ήθελα να σου πω οτι όλες τις φορές το άφηνα να συντονίσει πάνω απο 30 λεπτά, αλλά μάταια. Εχεις καμμιά ιδέα ποιά COM να χρησιμοποιήσω? Χρήστο Αν μπορείς να μου δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για τη σύνδεση στο Internet σε σχέση με την αναβάθμιση του "βελτιωμένου GPS" . Ποιά βήματα ακολουθώ? Επίσης θα ήθελα να μου πεις, έχει σχέση αυτό με την κατ ευθείαν σύνδεση που κάνουμε και που θέλουμε? Ανδρέας
  10. Θα παρακαλούσα κάποιος να με βοηθήσει ώστε να έχω GPS πλοήγηση. Μέχρι τώρα έχω βάλει DESTINETOR 7, I-GO, GARMIN και τελευταία Tuner GPS. Βρίσκει την COM που αρχικά ήταν η 3 και μετά την άλλαξα σε 2, αναφέρει οτι έκανε σύνδεση με το GPS αλλά τελικά δεν έχω σήμα και κατά συνέπεια πλοήγηση. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας και αυτοί μου είπαν να βάλω την COM2. Το έκανα, όπως και προανέφερα, και πάλι τα ίδια. Σημειώστε οτι πάντα "κουμπώνει" στη COM αλλά δεν έχει λήψη σημάτων. Εκανα και Hard Reset και πάλι το ίδιο. (Το έχω πάρει καινούργιο.) Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος μπορούσε να μου δώσει μια λύση στο πρόβλημα και θα ήθελα να πω οτι είμαι νέος στο Forum. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...