Jump to content

n958gb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by n958gb

  1. Φιλε morfeus δοκιμασες να βαλεις τραγουδια,εφαρμογες,φωτογραφιες στην καρτα μνημης?Ισχυει αυτο με τον περιορισμο μονο για εφαρμογες?
  2. Παιδια εχω ενα προβλημα με ενα netbook της multirama.Εχει πανω τα xp home θελω να του περασω τα ubuntu 11.10 αλα ενω το κανω το usb bootable με το Universal-USB-Installer-1.8.8.8 και παω στο BIOS επιλεγω να κανει boot απο το usb δεν το βλεπει καθολου και ξεκιναει κανονικα τα XP.Τι μπορει να φταιει?
  3. και μενα φιλε μου 3027
  4. Και εγω εβαλα παιδια χθες την ThiaiZ03D v.2.6 και παει ταχυτατα
  5. Παιδια γεια σας εκανα root το lg μου με το SuperOneClick 2.2.2 και εγινε root κανονικα.Ανοιγω το rom manager και παταω στο flash clockworkmod recovery και μου γραφει confirm phone model και απο κατω εχει μονο την επιλογη του optimus 2x.Γιατι;Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω?Την πρωτη φορα επελεξα την επιλογη αυτη αλα μου κολησε το τηλεφωνο και δεν ανοιγε.Μετα απο πολες προσπαθειες το επανεφερα!!!
  6. Για σας παιδια,εδω και δυο μερες εχω παρει το wildfire.Ολα καλα με το κινητο ειμαι ευχαρηστιμενος με την επιλογη μου ομως εχω ενα προβλημα με την καρτα μνημης.Ενω δεν του εχω περασει πολα πραγματα στα καλα καθουμενα ενω ειχα ελευθερα 1.5giga περιπου τωρα μου λεει οτι εχω μονο 60mb.Εψαξα να δω μηπως βρω κατι μεσα στην καρτα κανενα αρχειο,κανενα βιντεακι κατι μεγαλο αλα τιποτα.Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο?Μπορω να κανω κατι η να την σβησω εντελως για να δω τι γινεται.(ξεχασα να αναφερω οτι εκανα αναβαθμηση σε 2.2)
  7. Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα(αν γινετε αυτο)που να κανει το κινητο touch screen(σαν το 5800)Επειδη ειδα κατι βιντεακια στο you tube που διχνουν κατι τετοιο.
  8. Eνταξει φαινεται το εγκατεστησα.Τωρα θα το δοκιμασω και θα σας πω αν δουλευει καλυτερα απο το garmin xt που εχω
  9. κατεβαζωτωρα την 3.5 και ελπιζω να τα καταφερω να το κανω να δουλεψει γιατι στην 3.4 μου εβγαζε ερωτηματικα παντου οταν το ανοιγα
  10. οχι εχεις δικιο.Εβαλα το winrar και τωρα το αποσυμπιεζει.Ευχαριστω!!!!!!!
  11. Γεια σας παιδια.Κατεβαζω το helloox.unsinged αλα μου το κατεβαζει σε καταληξη rar που δεν αποσυμπιεζεται και ετσι οταν παω να το βαλω στο site για sign δεν το δεχεται γιατι δεν ειναι sis.Tι πρεπει να κανω?
×
×
  • Create New...