Jump to content

michael93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About michael93

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

michael93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να ρωτησω κατι? οταν δεν μιλας η οταν δεν στελνεις μηνυματα η ακτινοβολια που εκπεμπει το κινητο ποσο μικροτερη ειναι? Και επισης οταν το εχεις κλειστο εκπεμπει καθολου ακτινοβολια? και κατι τελευταιο...το 1,18 (SE W995) ειναι υπερβολικο τουλαχιστον σε σχεση με αλλα κινητα ιδιων περιπου δυνατοτητων?
  2. Να κανω μια ερωτηση? την επιδοτηση μπορεις να τη χρησιμοποιησεις οποτε θελεις η ληγει καποτε?
  3. Παιδια να κανω μια ερωτηση...Αν παρω το w995 απο τη vodafone θα εχει διαφορες με το κανονικο (π.χ. μενου,θεματα,εφαρμογες,παιχνιδια κ.α.) και αν οχι υπαρχει περιπτωση να εχει στο μελλον (γιατι θα το παρω σε δυο περιπου μηνες). Ας ελπισω πως οχι.
  4. Γεια! Είμαι καινούριος στο myphone.gr. Σκοπεύω να αγοράσω νέα συσκευή, συγκεκριμένα το w995, αλλά έχω μερικές απορίες σχετικά με τα bonus. Έχω οικογενειακό πρόγραμμα με 4 αριθμούς 500 λεπτά το μήνα και κάθε χρόνο κερδίζω κάποια bonus. Το θέμα είναι ότι τώρα έχουν βγει τα bonus μόνο ενός αριθμού ενώ ενός άλλου από τους τέσσερις θα βγουν σε περίπου δύο μήνες, μπορεί και τρεις (δεν ξέρω γιατί δεν βγαίνουν όλα μαζί). Για τους άλλους δύο αριθμούς δεν ξέρω. Το πρόβλημά μου είναι μήπως μέχρι να έχω τα bonus των υπόλοιπων αριθμών έχουν λήξει αυτά του πρώτου και αν μπορώ με κάποιον τρόπο να τα χρησιμοποιήσω όλα μαζί. Ελπίζω να έγινα κατανοητός (γενικά δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...