Jump to content

kokoubas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kokoubas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kokoubas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. φιλε μου αρεσει πολλι η εκσατμιση σου!!!κ 85 ευρο δεν ειναι πολλα...αλλα ακσιζει τον κοπο?για πες μας τι ειχο βγαζει κ αν ειδες καμια διαφορα στο παπι!ευχαριστο :happy:
  2. παιδια σκεφτομαι να βαλω εκσατμισι στο crypton...δν εχω καταλικσει καπου 8α η8ελα να μου πειτε κ εσεις καμια προταση...επισεις ειδα την εξατμιση racing χειροποιητη αλλα δεν γνωριζω κατι για την συγκεκριμενη εξατμιση ουτε την εχω δει καπου....8α η8ελα να μου πειτε αν γνωριζετε κατι για αφτην την εξατμιση οριστε και ενα λινκ να την δειτε :cool: http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_137_143_239&products_id=857
  3. φιλε εγω που εχω 8ειο που εχει μαγαζι με λαστιχα του πηγα το παπι και μου εβαλε pirelli sport εμενα μου τα εβαλε τσαμπα αλλα μου ειπε πως η τιμη τους ειναι γυρο στα 70-80 ευρο αναλογα που 8α πεσεις...το λαστιχο ειναι πολλι καλο εννωειτε καμια σχεση με τα μαμα και ειναι και ομορφα...michelin του ειχα πει να μου βαλει αλλα μου ειπε πως τα pirelli και τα metzeler ειναι τα καλητερα....;)
  4. γεια σας παιδια....εχω το crypton x το μαυρο το καινουργιο εδω και 2 μηνες και εχω κανει 3χιλιαδες κμ...το μηχανακι εως 125 παει με το κοντερ...απο την συμπεριφορα του ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο επιδωσεις δεν 8α ελεγα και τοσο,κακα τα πσεματα για 135 και yamaha δν ειναι και οτι ποιο γρηγορο...σκεφτομαι λοιπον να το δωσο για το αγαπημενο μου παπι--> f1 110cc ενως φιλου μου μοντελο του 2002 μαματο με ζαντεσ md με 19χιλιαδες κμ σε πολλι καλη κατασταση 8α ελεγα +900 ευρο τα οποια σκεφτομαι να τα ρικσω πανο στο f1...τι λετε εσεις ακσιζει?:)
×
×
  • Create New...